Абе не знам Джеки ,ама Паро доста точни изказвания прави за отбора.goshev написа:анто маина написа:Gotzev.88 написа:То хубаво "Люпко вън", ама кой сериозен треньор ще дойде сега? Декември изтича договора на Стойчо в Казахстан, то е ясно, че пак ще ги въртим едни и същи... Тоя сезон само той може да го спаси. Като под "спаси" нямам предвид нещо грандиозно, а три победи над Левски. То само това ни остана. Не знам въобще за какъв бараж говорим, Локо Плд е топ 3 тоя сезон.
Паро ,може и шамари да има.
Или пияндето Джеки.Незаслужено подценяван.
Ефбет лига 11 кръг/ Берое-ЦСКА / 29.09.2019 / 20:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- анто маина
Re: Ефбет лига 11 кръг/ Берое-ЦСКА / 29.09.2019 / 20:30 ч.
-
- Контакти:
Занев каза, че ни вкарали гол от груба наша грешка
Че тя повече от 50% от играта ни е грешки
Докато Лудогорец съществува, ние ще играем за здраве. Лудогорец нямат Стойчо Стоилов. Това е голямата разлика. Онези имат футболисти, ние имаме плява. от началото на сезона, аз не съм видял хубав мач на ЦСКА. Бием с някаква неопределена игра и никакво категорично надиграване на който и да било. Имаме някакви проблясъци срещу най-слабите в групата.

Велик ЦСКА !
анто маина написа:Абе не знам Джеки ,ама Паро доста точни изказвания прави за отбора.goshev написа:анто маина написа:Gotzev.88 написа:То хубаво "Люпко вън", ама кой сериозен треньор ще дойде сега? Декември изтича договора на Стойчо в Казахстан, то е ясно, че пак ще ги въртим едни и същи... Тоя сезон само той може да го спаси. Като под "спаси" нямам предвид нещо грандиозно, а три победи над Левски. То само това ни остана. Не знам въобще за какъв бараж говорим, Локо Плд е топ 3 тоя сезон.
Да, прав си, но просто не му се занимава вече, гледа си старините, на виличката си чопли земята, кеф му е, защо му е на баир лозе да сади?! Просто си е заслужил пенсионер

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Слаби сме в момента, сезонът рано е пропилян, но не бива да се правят трагедии. Надявам се собствениците и ръководството да си извадят правилните изводи и да последват нужните действия.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Kiril2681 написа:goshev написа:анто маина написа:Gotzev.88 написа:То хубаво "Люпко вън", ама кой сериозен треньор ще дойде сега? Декември изтича договора на Стойчо в Казахстан, то е ясно, че пак ще ги въртим едни и същи... Тоя сезон само той може да го спаси. Като под "спаси" нямам предвид нещо грандиозно, а три победи над Левски. То само това ни остана. Не знам въобще за какъв бараж говорим, Локо Плд е топ 3 тоя сезон.
Сакън!!!! Дори на майтап недей![]()
С Джеки в този мач оставахме с 3-4ма на терена, той сам щеше да ги изгони от терена.

- анто маина
Kiril2681 написа:анто маина написа:Абе не знам Джеки ,ама Паро доста точни изказвания прави за отбора.goshev написа:анто маина написа:Gotzev.88 написа:То хубаво "Люпко вън", ама кой сериозен треньор ще дойде сега? Декември изтича договора на Стойчо в Казахстан, то е ясно, че пак ще ги въртим едни и същи... Тоя сезон само той може да го спаси. Като под "спаси" нямам предвид нещо грандиозно, а три победи над Левски. То само това ни остана. Не знам въобще за какъв бараж говорим, Локо Плд е топ 3 тоя сезон.
Да, прав си, но просто не му се занимава вече, гледа си старините, на виличката си чопли земята, кеф му е, защо му е на баир лозе да сади?! Просто си е заслужил пенсионер
Няма да е по-зле от Петрович.
Mitata написа:Слаби сме в момента, сезонът рано е пропилян, но не бива да се правят трагедии. Надявам се собствениците и ръководството да си извадят правилните изводи и да последват нужните действия.
Колко да се надяваме, бе Мита и колко да ги чакаме да си направят изводите?! Една година - добре, случва се, втората - ок, ще ги почакаме, време трябва, а третата.....тука какво оправдание да измислим?!
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:kolokolo написа:Честито на Берое за заслужената победа . Не им с е случва често , така че е резонно да се радват .
Берое определено се раздадоха и категорично си заслужиха победата, като в края стояха доста по-добре физически от нас, което ме изненада! Заслужават поздравления техните фенове, които вярваха в отбора си. Ние бяхме много, много слаби.
....и все пак.Тряяше ни легнат...те нали за тва съществуват
Трябваше, но явно не са чели форума.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Mitata написа:Слаби сме в момента, сезонът рано е пропилян, но не бива да се правят трагедии. Надявам се собствениците и ръководството да си извадят правилните изводи и да последват нужните действия.
Е те, изводи си вадят от почти всеки мач и все не могат да ги извадят. То тва да не е картофи да ги вадиш. Още 70 години ще си правят изводи а през това време, ние ще ги изчакаме.
Велик ЦСКА !
анто маина написа:Kiril2681 написа:анто маина написа:Абе не знам Джеки ,ама Паро доста точни изказвания прави за отбора.goshev написа:анто маина написа:Gotzev.88 написа:То хубаво "Люпко вън", ама кой сериозен треньор ще дойде сега? Декември изтича договора на Стойчо в Казахстан, то е ясно, че пак ще ги въртим едни и същи... Тоя сезон само той може да го спаси. Като под "спаси" нямам предвид нещо грандиозно, а три победи над Левски. То само това ни остана. Не знам въобще за какъв бараж говорим, Локо Плд е топ 3 тоя сезон.
Няма да е по-зле от Петрович.
О, няма, разбира се, дори смятам, че ще е много по-добре, но просто не иска - приключил е с футбола, гледа си старините