Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

С колко ще ги бием?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Popokatepetal
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Popokatepetal » 11 авг 2019 22:35

delqnski47 написа:
Popokatepetal написа:
delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!

Аз пък очаквах.Не един път съм казвал,че подуянци бяха същите при Дедо в началото,а накрая ги остави на първо място :arrow:

Истината е, че играчите ви съвсем не са толкова слаби, колкото ги изкарвахте след първите два-три мача. На Спиртомера тактиката не би се получила ако няма изпълнителите за нея.

Аз лично слаби не съм ги изкарвал.Просто от началото си държа на тезата,че ще стане като при вас с Дедо.Много добре си спомням колко добре и подредено играхте при него в последните му мачове на Герена,но в началото беше по тегаво.

Ти може и да не си ги изкарвал ментета, но тука масово ги наричаха точно така. Което само показва още веднъж, че българския фен грам не разбира от тая игра и се чудя на какво отгоре са ни претенциите. И при нас е същото. Обявиха Мазурек за менте, заради едно комично отиграване срещу Селото, а той реално ни е единствения футболист, който може да си спира топката.Сега тука се мрънка от Соу, но ако се вгледате в играта му, ще изкочат толкова много положителни неща, че отпуши ли се, ще забравите за всякакви Каранги и тем подобни.

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 11 авг 2019 22:36

KellyB написа:Каратист в редиците на ЦСКА-София... Как пък съдията не го видя? :o

Съдиите и те грешат, няма VAR, такъв е живота. Аз на това го отдавам. Али Соу как не успя да скъса мрежата първото полувреме в 43 мин.? Просто не успя да си я спре, липса на технически качества у играча.

Лошото е че Диема не може да се гледа без коментар! Тоя малоумник, където коментира мача, трудно се издържа. Ако това положение беше на другата страна на игрището, още щеше да го приказва, но понеже е в полза на ЦСКА-София, тоя идиот се чудеше, как да не каже, че това е дузпа, почна да говори за тълкуване, за не пряк свободен удар - ид§отче от класа!
"По-скоро засада" - що за т€панар, може да каже такова нещо, или е засада или не е! щом не си сигурен, за какво ПО-СКОРО говориш?
Нова и диемите може да са на Домусчиев, ама тоя продължава да си коментира пристрастно за червените, мачовете. Как после да не искаш да падат във всеки мач, да ти прави кеф да му слушаш простотиите тогава?
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 авг 2019 22:36

k20dan4o написа:Баси дербито, трето поредно 0:0. Отървахме се накрая. Слабо като цяло...много слабо.

Всъщност мача беше доста качествен, особено като се има предвид началото на сезона. Не всичко в тая игра се изчислява в брой голове.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2019 22:37

Ако е имало контакт, дузпа.
Аз не видях контакт.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 авг 2019 22:37

Popokatepetal написа:
delqnski47 написа:
Popokatepetal написа:
delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:Честно казано и аз не очаквах толкова добро представяне през първото полувреме. Да видим дали ще издържим физически до края на мача!

Аз пък очаквах.Не един път съм казвал,че подуянци бяха същите при Дедо в началото,а накрая ги остави на първо място :arrow:

Истината е, че играчите ви съвсем не са толкова слаби, колкото ги изкарвахте след първите два-три мача. На Спиртомера тактиката не би се получила ако няма изпълнителите за нея.

Аз лично слаби не съм ги изкарвал.Просто от началото си държа на тезата,че ще стане като при вас с Дедо.Много добре си спомням колко добре и подредено играхте при него в последните му мачове на Герена,но в началото беше по тегаво.

Ти може и да не си ги изкарвал ментета, но тука масово ги наричаха точно така. Което само показва още веднъж, че българския фен грам не разбира от тая игра и се чудя на какво отгоре са ни претенциите. И при нас е същото. Обявиха Мазурек за менте, заради едно комично отиграване срещу Селото, а той реално ни е единствения футболист, който може да си спира топката.Сега тука се мрънка от Соу, но ако се вгледате в играта му, ще изкочат толкова много положителни неща, че отпуши ли се, ще забравите за всякакви Каранги и тем подобни.

Соу върши много черна(.. :mrgreen: ) работа и покрива огромен периметър,но функцията му е да бележи голове.По една или друга причина в момента не е така,но,да,покрива огромен периметър и често е оставян да търчи сам,респективно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 авг 2019 22:38

Red_Neck написа:Опасна игра, непряк... Блатер е забравил теорията ;)

Добър мач, в който накрая можехме да вземем всички точки, но да не бъдем алчни ;)

Второто полувреме е в четвъртък. Дано издържим физически.

Моци толкова поразии все му се разминават,че това днес,дори не трябва да се коментира. Стоев реве,че трябва да му се свирят 5 дузпи,когато има 5 такива фаула,но когато е в обратната посока е някак приятно мълчалив.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 авг 2019 22:40

Popokatepetal написа:
delqnski47 написа:
Popokatepetal написа:
delqnski47 написа:

За СОУ съм абсолютно съгласен. Човекът си има тактически задачи, които спазва. Без него Евандро нямаше да има такава свобода.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2019 22:41

Соу и Черни ни бяха най-добрите на терена днес!
Моля, не ме цитирайте, ако ще ме храните ;) :)
Благодаря!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 11 авг 2019 22:43

hydetoshi написа:Моци толкова поразии все му се разминават,че това днес,дори не трябва да се коментира.

Споко, Моци приключи с футбола.
Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 11 авг 2019 22:46

Съдиите ни са едни мръсни страхливи шyтки. Да беше дал положението за нас пред наказателното първото полувреме, да беше дал дузпата на Албентоса, никой нямаше да го съди. Ама не смеят. И страничните идеално виждат и двете ситуации, и те си траят. Смешници.

Колкото до играчите, който плюе Соу и Фабрини, да ходи на очен лекар. Първия е супер полезен черноработник, на който днес един път му оставиха 30см терен и половин секунда време, и намери ъгъла по перфектен начин. Втория един път досега не съм видял да му вземат топката без нарушение, и днес изработи най-опасната ни атака.
Единствено дебелогъзата чернилка дето влезе по дясното крило днес просто гледаше отблизо, но в други мачове се виждаше, че я пипа, явно малко време и килограми му трябват да заиграе.

Върни се в “ЦСКА”