Зимен трансферен период 2018/2019

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Зимен трансферен период 2018/2019

Мнениеот delqnski47 » 20 дек 2018 15:51

gihuelo написа:
Red_Neck написа:Начи, Кубембата кърти мивки в Азербайджан, титулярче, хората го носят на ръце, ...... да дойде сега Шева да ми се подиграва, че подкрепях майстора на хет-трика! :)

Кубембата съм го изпуснал , докато беше в отбора със звучното име Бурж Перона :) Но ако някой знае къде е Станко Машината нека да сподели ! Още помня как целия стадион ставаше прав ,когато Станко влизаше в 89-та минута. А пък когато заби 2 гола в Перник едвам ги удържаха да не нахлуят на терена.
Представяш ли си нападение във вида Машината , Долапа , Мартин Тошев и за таран Кубембата ? :)

Или.... ''The One And Only...'' 8-) 8-)
[offtopic]Изображение :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 20 дек 2018 15:57

delqnski47 написа:
gihuelo написа:
Red_Neck написа:Начи, Кубембата кърти мивки в Азербайджан, титулярче, хората го носят на ръце, ...... да дойде сега Шева да ми се подиграва, че подкрепях майстора на хет-трика! :)

Кубембата съм го изпуснал , докато беше в отбора със звучното име Бурж Перона :) Но ако някой знае къде е Станко Машината нека да сподели ! Още помня как целия стадион ставаше прав ,когато Станко влизаше в 89-та минута. А пък когато заби 2 гола в Перник едвам ги удържаха да не нахлуят на терена.
Представяш ли си нападение във вида Машината , Долапа , Мартин Тошев и за таран Кубембата ? :)

Или.... ''The One And Only...'' 8-) 8-)
[offtopic]Изображение :mrgreen:[/offtopic]

Тоя беше Руи Мигел май ? Като се сетя,че беше звездата на отбора....
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 дек 2018 16:06

Red Warrior написа:За Неделев не знам дали ще станат нещата. По-скоро не. Но от бекове имаме крещяща нужда. Жеферсон ще си играе на "Армията" просто, защото никой не го иска. Абе народа си го е казал - с пръдня боя не става! За да имаш качествени футболисти в България , или трябва да те бият комплексите като Домуса и да даваш заплати нерелевантни на родната действителност, или да имаш школа като Барса да те зарежда. За Антов си говорим още докато бяхме във "В" група. Чорбата - ОК. Киро си дойде от Ловеч. Къде са обаче другите?

Ами разбягаха се покрай катаклизмите. Част от тях отидоха в 48-та, други просто смениха школата. А и е рано, за 3 години къщичка за птици не се строи :) , още 1-2 годинки и ще дойдат отдолу, поне затова на Гришата никой копче не може да му каже. Неделев според мен няма да дойде, но за бековете си прав, ако знаеш колко много си прав..Между другото, читав бек на Армията откога не е имало? От Силва?? Имаше един чех, имаше един бразилец, който учихче тъчове на хвърля, имаше един Тенгариня, имаше Данчо Тъча, имаше...ееех, какви имаше :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 дек 2018 16:25

Kiril2681 написа:
Red Warrior написа:За Неделев не знам дали ще станат нещата. По-скоро не. Но от бекове имаме крещяща нужда. Жеферсон ще си играе на "Армията" просто, защото никой не го иска. Абе народа си го е казал - с пръдня боя не става! За да имаш качествени футболисти в България , или трябва да те бият комплексите като Домуса и да даваш заплати нерелевантни на родната действителност, или да имаш школа като Барса да те зарежда. За Антов си говорим още докато бяхме във "В" група. Чорбата - ОК. Киро си дойде от Ловеч. Къде са обаче другите?

Ами разбягаха се покрай катаклизмите. Част от тях отидоха в 48-та, други просто смениха школата. А и е рано, за 3 години къщичка за птици не се строи :) , още 1-2 годинки и ще дойдат отдолу, поне затова на Гришата никой копче не може да му каже. Неделев според мен няма да дойде, но за бековете си прав, ако знаеш колко много си прав..Между другото, читав бек на Армията откога не е имало? От Силва?? Имаше един чех, имаше един бразилец, който учихче тъчове на хвърля, имаше един Тенгариня, имаше Данчо Тъча, имаше...ееех, какви имаше :)

От Тиаго Силва и Радослав Забавник нямаме читави бекове. Затова и по тяхно време имахме някакви успехи в Европа. За бразилеца, който визираш май беше Фелипе Машадо с баба му българка, който почина в смолетна катастрофа (Бог да го прости) . Както и да е. Манолев влезе във форма и дано не се контузва макар да си мисля, че е по-полезен като крило. Но в лявата зона на защитата мамата си джаса. Там имаме нужда дори от двама. Не знам защо се говори за някакви шведи - вратар и централен защитник, като в тези зони мисля, че сме най-стабилни.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 дек 2018 16:32

Red Warrior написа:
Kiril2681 написа:

От Тиаго Силва и Радослав Забавник нямаме читави бекове. Затова и по тяхно време имахме някакви успехи в Европа. За бразилеца, който визираш май беше Фелипе с баба му българка. Както и да е. Манолев влезе във форма и дано не се контузва макар да си мисля, че е по-полезен като крило. Но в лявата зона на защитата мамата си джаса. Там имаме нужда дори от двама. Не знам защо се говори за някакви шведи - вратар и централен защитник, като в тези зони мисля, че сме най-стабилни.

Вратарят само се говори - НЕМ си е доволен от Черни и още споменава как той го е спасил в първия мач с Рига! А за другия, ми...щото е без пари, свободен агент ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 дек 2018 22:53

Защитникът на ЦСКА Александър Дюргеров напуска клуба. Това обяви самият той в профила си в социалната мрежа.

"Последните 2 години и половина играех под крилото на един велик клуб. Играех с огромна страст и желание. Давах не 100, а 120% от себе си. Благодаря ви ЦСКА, за това, че сбъднахте една моя мечта!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 дек 2018 11:45

Да взема със себе си и Стойчо Атанасов, а ако може - и Пинто. Все добри момчета, които обаче не заслужиха и 10%от заплатите, които вземат.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 дек 2018 20:29

gihuelo написа:Защитникът на ЦСКА Александър Дюргеров напуска клуба. Това обяви самият той в профила си в социалната мрежа.

"Последните 2 години и половина играех под крилото на един велик клуб. Играех с огромна страст и желание. Давах не 100, а 120% от себе си. Благодаря ви ЦСКА, за това, че сбъднахте една моя мечта!

Желая му успех в бъдеще! Според мен, ако на един футболист нещата не му потръгнат до две години по-добре да сменя обстановката. Нещо като, ако една мацка ти откаже два пъти - не се хаби повече. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 26 дек 2018 08:58

Гришата напъва за Неделев :idea:

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 26 дек 2018 12:55

trokadero_ написа:Гришата напъва за Неделев :idea:

А дано ни зарадва с подарък за Нова Година 8-)
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”