Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SLAP
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот SLAP » 07 авг 2018 14:58

Sstefanov написа:Не искам да се заяждам, но ще си изкажа мнението за мача. Жена ми е датчанка, баща и брат и са огромни фенове на Копенхаген и заради тях имам някакви наблюдения върху този отбор. Дори още като се паднаха с Лудогорец ми беше ясно какво ще се случи на нашият представител. Като се паднаха с Цска-София, говорих с 2-мата и те ми обясниха, че тази година ще се борят да стигнат поне 1/4 финал, за да могат да правят по лесно трансфери. Копенхаген са много, ама много здрав отбор, единственият плюс за вас е, че си продадоха вратаря (титуляр за Швеция на световното) на Рома. Физически са адски здрави, психическо още повече. Говорих с приятели ваши фенове, те се надяват публиката да помогнела, но Копенхаген не се впечатляват от такива неща. Миналата година не им беше най силната, но пък Миттиланд и Brøndby са адски силни в момента.
Бихте 2 съперника (браво за което), но мача ви с датчаните няма да има нищо общо с предните. Средно европейско ниво са и няма да се откажат до края. Защото едно отпадане от вас, ще си е огромен резил е Копенхаген. Иначе успех на вашият отбор, но ако гледаме реалистично - шансовете са 80:20 за тях (без да се заяждам).

Пич, вярвам ти ама на всичко(свързано с отбора на Копенхаген, другото не ме интересува) и все пак нашата цел е трети предварителен кргъг(постигната), няма какво да губим..
И ние тук покрай този мач ги погледнахме, ами впечатлени сме от тях, но не можеш да сравниш два отбора преди да са се изправили един срещу друг.
Бога ми тези за великани спрямо нас, ама нали знаеш за еврейчето и ония големия....
С този отбор нищо чудно целта им да е 1/4 финал..
Ще стискаме палци, ако не влезем в групите, ще станем шампиони на 100% щото Лудогорец, ще влязат в групите...
Ще взривим националмния други ден и каквото стане, то е за нас, за нашите момчета, не го правим заради другите отбори!
Ние ще си оставим сърцата на трибуните, момчетата на терена!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 07 авг 2018 15:16

SLAP написа:
Sstefanov написа:Не искам да се заяждам, но ще си изкажа мнението за мача. Жена ми е датчанка, баща и брат и са огромни фенове на Копенхаген и заради тях имам някакви наблюдения върху този отбор. Дори още като се паднаха с Лудогорец ми беше ясно какво ще се случи на нашият представител. Като се паднаха с Цска-София, говорих с 2-мата и те ми обясниха, че тази година ще се борят да стигнат поне 1/4 финал, за да могат да правят по лесно трансфери. Копенхаген са много, ама много здрав отбор, единственият плюс за вас е, че си продадоха вратаря (титуляр за Швеция на световното) на Рома. Физически са адски здрави, психическо още повече. Говорих с приятели ваши фенове, те се надяват публиката да помогнела, но Копенхаген не се впечатляват от такива неща. Миналата година не им беше най силната, но пък Миттиланд и Brøndby са адски силни в момента.
Бихте 2 съперника (браво за което), но мача ви с датчаните няма да има нищо общо с предните. Средно европейско ниво са и няма да се откажат до края. Защото едно отпадане от вас, ще си е огромен резил е Копенхаген. Иначе успех на вашият отбор, но ако гледаме реалистично - шансовете са 80:20 за тях (без да се заяждам).

Пич, вярвам ти ама на всичко(свързано с отбора на Копенхаген, другото не ме интересува) и все пак нашата цел е трети предварителен кргъг(постигната), няма какво да губим..
И ние тук покрай този мач ги погледнахме, ами впечатлени сме от тях, но не можеш да сравниш два отбора преди да са се изправили един срещу друг.
Бога ми тези за великани спрямо нас, ама нали знаеш за еврейчето и ония големия....
С този отбор нищо чудно целта им да е 1/4 финал..
Ще стискаме палци, ако не влезем в групите, ще станем шампиони на 100% щото Лудогорец, ще влязат в групите...
Ще взривим националмния други ден и каквото стане, то е за нас, за нашите момчета, не го правим заради другите отбори!
Ние ще си оставим сърцата на трибуните, момчетата на терена!

За мен най важното нещо, коетот не трябва да правите е да ги фаулирате с шанс за центрирания. Нито са някакви супер играчи, нито са някое европейско страшилище, поне в последните години не са. На за стандарта на нашият футбол, са доста по добри. Десподов според мен тряба да се върти по крилата, ако не му тръгне в начолото по едното да си сменя позицията. Чорбата си мисля, че е малко рисков, но пък е висок (за жалост няма физика) и може да помогне ако има много центрирания. И другото супер важно е, как ще ви се представи вратарят ви.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 авг 2018 15:27

Някой има ли опит с билетите от интернет :?: Гледам, че няма как да си избера ред и места ... Защо се занимаваме с аматьори като Тикетпро се чудя аз ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 авг 2018 15:36

От тези мачове ЦСКА може само да спечели! Който каквото и да си говори Копенхаген са тотален фаворим и шансовете им да продължат са 80/20 в тяхна полза. Ако ЦСКА успее да вземе нещо от тези мачове ще е супер, ако ги остстраним ще е огромна сензация! Победите над Дунав, Витоша и Адмира не трябва да ни заблуждават, още сме много далече от нивото на отбори като Копенхаген. Лудогорец в най - добрите си години бяха под сегашното ниво на Копенхаген.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 авг 2018 16:05

Red_Neck написа:

[offtopic]
Sstefanov написа: Жена ми е датчанка .....

Ако с това си се надявал да ни заблудиш, че си активната половина, ..... сори, не успя![/offtopic]

[offtopic]:mrgreen: :mrgreen:
Грубо.
Тва си е направо за червен картон от съблекалнята. :lol:[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 авг 2018 16:09

Копенхаген няма нищо общо с Дунав, но датчаните не са Реал, Барса, Юве или Байерн. Важно е момчетата да излязат на терена не като обречени, а с мисъл за победа и вяра в собствените сили. Предполагам Ел Маестро ще ги е надъхал подобаващо, ще е избрал най-подходящата за мача тактика, публиката ще свърши своята работа. Дано всичко това доведе до позитивен за ЦСКА резултат.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 07 авг 2018 16:16

boabbb написа:Някой има ли опит с билетите от интернет :?: Гледам, че няма как да си избера ред и места ... Защо се занимаваме с аматьори като Тикетпро се чудя аз ...

Аз също пробвах на два-три пъти.
Същото поръчай билет, количестово -> кошница и от там насетне...
НИЩО!

Адски ме дразнят точно тези работи в нашия клуб.
Маркетинга е в състояние на колапс!
Същото за онлайн магазина им, за билети, за карти, ТРАГЕДИЯ!
Е няма как да стане, това е едно от най-важните извън футбола звена!
И това продължава вече ТРЕТА ГОДИНА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 07 авг 2018 16:21

[offtopic]
[center]Велик ЦСКА! Динамо (Москва) на колене пред евробоеца на България[/center]

ЦСКА е в групите на Лига Европа. Това стана факт след велик мач и невероятна победа на червените с 2:1 срещу Динамо в Москва и след нулевото равенство в първия двубой на стадион "Васил Левски" армейците елиминираха мултимилионната селекция на руснаците включваща трима руски, аржентински, австралийски, румънски, черногорски и полски национали.

Великата армейска победа бе постигната след... За радост на цяла България...

27.08.2009 г.
[/offtopic]
...Déjà Vu?! :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 07 авг 2018 16:35

SLAP написа:
boabbb написа:Някой има ли опит с билетите от интернет :?: Гледам, че няма как да си избера ред и места ... Защо се занимаваме с аматьори като Тикетпро се чудя аз ...

Аз също пробвах на два-три пъти.
Същото поръчай билет, количестово -> кошница и от там насетне...
НИЩО!

Адски ме дразнят точно тези работи в нашия клуб.
Маркетинга е в състояние на колапс!
Същото за онлайн магазина им, за билети, за карти, ТРАГЕДИЯ!
Е няма как да стане, това е едно от най-важните извън футбола звена!
И това продължава вече ТРЕТА ГОДИНА!

Не ги поръчвайте от тикетпро. Няма да ги получите преди мача. Вече може да се каже, че е оправен проблема със системата им и може да се взимат билети от почти всички ОМВ-та. Ако сте от София, може да се разходите и до фен магазина и касите на Армията и Националния.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 авг 2018 16:40

Бате, аз ако съм от София, вече да съм си купил билет :lol: :lol: ОМВ вече бачка системата, така ли :?: Щото днес тука бях в един Office1 и ми казаха, че не бачка :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”