Sstefanov написа:Не искам да се заяждам, но ще си изкажа мнението за мача. Жена ми е датчанка, баща и брат и са огромни фенове на Копенхаген и заради тях имам някакви наблюдения върху този отбор. Дори още като се паднаха с Лудогорец ми беше ясно какво ще се случи на нашият представител. Като се паднаха с Цска-София, говорих с 2-мата и те ми обясниха, че тази година ще се борят да стигнат поне 1/4 финал, за да могат да правят по лесно трансфери. Копенхаген са много, ама много здрав отбор, единственият плюс за вас е, че си продадоха вратаря (титуляр за Швеция на световното) на Рома. Физически са адски здрави, психическо още повече. Говорих с приятели ваши фенове, те се надяват публиката да помогнела, но Копенхаген не се впечатляват от такива неща. Миналата година не им беше най силната, но пък Миттиланд и Brøndby са адски силни в момента.
Бихте 2 съперника (браво за което), но мача ви с датчаните няма да има нищо общо с предните. Средно европейско ниво са и няма да се откажат до края. Защото едно отпадане от вас, ще си е огромен резил е Копенхаген. Иначе успех на вашият отбор, но ако гледаме реалистично - шансовете са 80:20 за тях (без да се заяждам).
Пич, вярвам ти ама на всичко(свързано с отбора на Копенхаген, другото не ме интересува) и все пак нашата цел е трети предварителен кргъг(постигната), няма какво да губим..
И ние тук покрай този мач ги погледнахме, ами впечатлени сме от тях, но не можеш да сравниш два отбора преди да са се изправили един срещу друг.
Бога ми тези за великани спрямо нас, ама нали знаеш за еврейчето и ония големия....
С този отбор нищо чудно целта им да е 1/4 финал..
Ще стискаме палци, ако не влезем в групите, ще станем шампиони на 100% щото Лудогорец, ще влязат в групите...
Ще взривим националмния други ден и каквото стане, то е за нас, за нашите момчета, не го правим заради другите отбори!
Ние ще си оставим сърцата на трибуните, момчетата на терена!