Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

krumeto
Контакти:

Re: Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Мнениеот krumeto » 13 дек 2017 15:25

vratar4eto написа:Само съдията си знае какво му е в момента :mrgreen: Натиска на двамата аги на БГ футбола в момента сигурно е потресаващ.

А защо мислите, че всички "аги" оказват натиск на съдиите, като вашия ага ГГ??? :roll:
Не четем нито за Домусчиев, нито за другите управници или фенове на Лудогорец! :o
От един месец четем За срещи на ГГ, изявления на Марков, на феновете, за бонуси от пет хилки, безплатни пропуски...
УУУУУXXX, писна ми! Знам, че сте две нули ама какво да се прави! Все едно, ще завладеете света с една победа! ;)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

niki.al

Мнениеот niki.al » 13 дек 2017 16:03

отсега казвам, че този съдия няма да ни даде поне 6-7 чисти дузпи

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 дек 2017 16:12

niki.al написа:отсега казвам, че този съдия няма да ни даде поне 6-7 чисти дузпи

А на нас, най малко 10 - 11 "чисти дузпи"(каквото и да означава това)? :o

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 дек 2017 16:19

mikata написа:"С деца на мач" срещу Лудогорец

Никога няма да тръгна на мач с детето си на Армията и да го направя престъпник! :roll:
Когато заведох сина си за първи път на мач на Лудогорец с ЦСКА ме попита, "какви са ония, дето са затворени там".
Отговорих му, че са престъпници, затворени в аквариум, като акули. Те не тръгват да гледат мач, а да бият и да убиват.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 дек 2017 17:24

krumeto написа:
vratar4eto написа:Само съдията си знае какво му е в момента :mrgreen: Натиска на двамата аги на БГ футбола в момента сигурно е потресаващ.

А защо мислите, че всички "аги" оказват натиск на съдиите, като вашия ага ГГ??? :roll:
Не четем нито за Домусчиев, нито за другите управници или фенове на Лудогорец! :o
От един месец четем За срещи на ГГ, изявления на Марков, на феновете, за бонуси от пет хилки, безплатни пропуски...
УУУУУXXX, писна ми! Знам, че сте две нули ама какво да се прави! Все едно, ще завладеете света с една победа! ;)

Под двамата аги имам пред вид точно ГГ и Домусчиев. И двамата си се разполагат както си искат с футболчето ни. Та в момента човечеца сигурно се е видял в чудо от натиска от 2те страни.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2017 17:58

kiril.a.d написа::) Не можете дa искaте повече от 1 гол рaзликa в тaкъв мaч! Нмекнax ви зa Милaн и точно товa ще видят Лудогорец, кaк се отпaдa с 1 гол рaзликa, по итaлиaнски...1:0 или 2:1...НО, имa и някaкъв шанс, Белчев толковa дa си повярвa, че дa повтори грешкaтa нa Томaш, нa Aрмиятa...А дaно си е взел поукa от зaгубaтa нa Берое ;)...
И тaковaтa - Делио Роси дa бъде нa мaчa и дa си зaписвa, кaк се игрaе по итaлиaнски ;) :mrgreen:

По-добре треньорчето на домакините да си записва как се играе по италиански, защото твърди, че досега винаги били надигравали Лудогорец. :lol: Само дето, редовно си ядат бой от зелените, така че май не е Роси този, който трябва да води записки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 дек 2017 18:21

TristaNNN написа:
kiril.a.d написа::) Не можете дa искaте повече от 1 гол рaзликa в тaкъв мaч! Нмекнax ви зa Милaн и точно товa ще видят Лудогорец, кaк се отпaдa с 1 гол рaзликa, по итaлиaнски...1:0 или 2:1...НО, имa и някaкъв шанс, Белчев толковa дa си повярвa, че дa повтори грешкaтa нa Томaш, нa Aрмиятa...А дaно си е взел поукa от зaгубaтa нa Берое ;)...
И тaковaтa - Делио Роси дa бъде нa мaчa и дa си зaписвa, кaк се игрaе по итaлиaнски ;) :mrgreen:

По-добре треньорчето на домакините да си записва как се играе по италиански, защото твърди, че досега винаги били надигравали Лудогорец. :lol: Само дето, редовно си ядат бой от зелените, така че май не е Роси този, който трябва да води записки.

[offtopic]Къв е тоя ''Роси'',дето само го рекламирате в темата :?: Това прякор на Росен ли е какво е. :roll:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2017 18:57

tochavos написа:
NOMER14 написа:
matador1 написа:
NOMER14 написа:Може ли някой да извади статистика за всеки футболист на домакинския отбор колко срещи, победи, равни и загуби има срещу Разград.

Ето я статистиката към момента:

http://a-pfg.com/статистика/цска-срещу-лудогорец/

Питам за футболисти, а не за несъществуващата вече А рфг/пфг.

Намери си я сам или много те мързи?

Aз нашите футболисти си ги знам...
А дали Вие си познавате футболистите и техните кариери. Все пак мина година и трябва да сте ги опознали.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2017 19:36

Всичко живо на Армията... да ги заколиме!!!!!!!
@ ЕУФОРИЯ СЕ УСЕЩАААА, АДРЕНАЛИНА СЕ ПОВИШАВАААААА

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 13 дек 2017 19:48

Мача на истината наближава!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “ЦСКА”