2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2 кръг: ЦСКА - Лудогорец
Разбираемо е надъхването на домакините, това е за тях мач срещу отбор от ЕКТ, докато за Лудогорец е просто поредния съперник.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Ако съдийството е по правилата, ЦСКА ще бие. Прогноза - 2:0.
Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Някога виждал ли си съдия да свири против Лудогорец по родните терени? Това би означавало гражданска война! Домуса ще сваля правителства, ако нещо такова се случи

d.milanov написа:Ако съдийството е по правилата, ЦСКА ще бие. Прогноза - 2:0.
Ако ЦСКА - София загуби, виновен е съдията и никой друг!

HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Някога виждал ли си съдия да свири против Лудогорец по родните терени? Това би означавало гражданска война! Домуса ще сваля правителства, ако нещо такова се случи!
Ти май си забравил как завърши първият мач между бившият ЦСКА и Лудогорец в София, след какво съдийство и какво стана два месеца по-късно с някои любители на сиропа?!
Всъщност, защо съдията трябва да свири против, или за, а не честно?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Някога виждал ли си съдия да свири против Лудогорец по родните терени? Това би означавало гражданска война! Домуса ще сваля правителства, ако нещо такова се случи!
Ти май си забравил как завърши първият мач между бившият ЦСКА и Лудогорец в София, след какво съдийство и какво стана два месеца по-късно с някои любители на сиропа?!
Всъщност, защо съдията трябва да свири против, или за, а не честно?
Колегата е казва, че който плати повече ще получи покрепа от съдията! Аз казвам, че тук нещата не опират до пари, а до лоби! Аз лично никога не съм виждал съдия да ощетява тендензиозно Лудогорец по родните терени, обратното обче съдия да ощетява в полза на Лудогорец го виждаме много често!
Истината е,че статистически възможността за победа на ЦСКА-София се увеличава с всеки следващ мач. Нормално е рано или късно да бият..дано не е днес.
мили написа:d.milanov написа:Ако съдийството е по правилата, ЦСКА ще бие. Прогноза - 2:0.
Ако ЦСКА - София загуби, виновен е съдията и никой друг!![]()
Нима не се е случвало ЦСКА да загуби от Лудогорец заради съдиите? Имаме 2 много пресни примера, с едни голове от засади, не свирени дузпи и пр.
HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Аз съм виждал . Последния случай е в мача с ЦСКА , когато дадоха дузпа за нарушение(ако въобще е нарушение) бая извън наказателното поле. Ако беше в обратна посока щеше да има рев до небесата.