gihuelo написа:kiril.a.d написа::lol: Тео, да си жив и здрав, с младежкия си ентусиазъм, ама пак ще те охлаждам и то целенасочено
Та как си представяш, Горнооряховския физкултурник, на португалския отбор, да се справи с "Разградския" физкултурник на бразилския отбор?...
Колко пъти, Горна Оряховица е побеждавала Разград?...
А колко пъти Португалия е побеждавала Бразилия?...
За друга една статистика, не ми се говори, щото твоята статистика е лоша, а на Стойчо Стоилов по-добра...
Та мани бъзгането, но знаеш ли какъв майтап ще си правят бразилците с португалците?...Да не говорим, че от край време стилът им на игра е подобен, но къде е Бразилия и къде е Португалия?...
Та тук въпросът е, с какъв резултата ще се задоволят бразилците, срещу колегите си и приятели от прародината Португалия?...
А при теб и други, въпросът е, до кога щеще заливате форума с...младежки патос и ентусиазъм, вместо да се явите пред Гришката и да поискате смяната на треньора и мениджъра??? - ако успеете, може пък и да станете ЦСКА, а?...
А така, начело с физкултурника Стамен Белчев, просто португалчетата ще изкарат един период на чудесни часове по физическо![]()
А с мениджъра, вие ще си останете с мечтите за ЦСКА...
Апропо - резултат, нещо от порядъка на 0:2, за по-сигурно, пък и заради приятелите и колеги, от прародината Португалия...
1. До преди да дойде Домусчиев , Горна Оряховица беше далеч по футболен град от Разград!
2. Не възхвалявай чак толкова Бразилия, защото са станали два пъти световни шампиони за 42 години
а това 1-7 от Германия дори и на нас не ни се е случвало на голямо първенство!
И изобщо е много глупаво да ги сравняваш нещата! В единия отбор са вложени много милиони а в другия играят футболисти до 23-24 години. Физкултурника Дерменджиев се справя много добре за сега и не виждам български треньор , който ще го смени. А ти си му викай физкултурник ,щото си голям разбирач. Дали Стамен Белчев става
това ,ще покаже времето.
С 1. съм донякъде съгласен, но чак пък "далеч по футболен град"!? - и вашето Локо години наред се моташе при Лудогорец в Б група...Вярно е, че първи пробихте в А група!
С 2. не съм съгласен!!! - я сравни успехите на Бразилия, с тези на Португалия?

НО, сравнението м/у милиони и футболисти на по 23-24 години, що за сравнение е? - че то, има футбоисти на по 23-24 години, дето струват милиони...
А че Дерменджиев е физкултурник, си проличава в международните мачове!!! - не случайно го уволняваха един път...чака се на Домуса да му дойде акъла и за втория път, след резила с КБ Копенхаген

А за България, с този състав, дори аз, който не съм треньор, мога да съм треньор на Лудогорец и да ги направя шампиони

А дали Стамен Белчев става, вече времето го показа! - нивото му е до тук и по-нагоре не може да стигне!!!
И това ти го казва цесекар на 58 години, тренирал и поиграл в ЦСКА! Така че, можеш да ми вярваш, ако искаш...
Апропо - за по-нагоре са дори Христо Янев и Милен Радуканов, да не говорим за Стойчо Младенов, въпреки че последния, редовно издиша в ЕКТ

Но пак ще напомня за наличието на Стойчо Стоилов, който държи в отбора да няма "по-голям" от него, както и за диктаторския тертип на управление, на Гриша Ганчев! - по тези две причини и Литекс не можа да стане голям отбор, гранд!!! Така ще остане и със сегашния им отбор, ако...не им дойде акъла в главата, поне на Гришата...Но трудно, защото Гришата не е свикнал да слуша чужди мнения!!! - дори на Ицо Стоичков, ако изобщо Ицо си отвори устата и каже нещо разумно