Локо ГО - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Локо ГО - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2016 19:09

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Няма друго такова менте, от този тип, като ЦСКА-София (трябва да изписваш правилно името). Освен това, Локо ГО са били и оригиналният ЦСКА, та не знам откъде беше този ентусиазъм точно този вариант на ЦСКА да бие безпроблемно в ГО :roll:

Иии.. гусин мод, темата е за Локо ГО и ЦСКА-София, та Дунав, дали е менте или не, няма място в нея!

Така е,и тук си прав.Ако беше друго менте от друг тип като ДУНАВ,то нямаше да има и половината от зрителите,които бяха днеска. :lol: В момента си коментирам мача и давам примери с други отбори.

Да ти обяснявам ли за N-ти път и на теб разликата между ментето Дунав и ментето ЦСКА-София?! Ако първият мач на Дунав в Русе от Плешивата лига е срещу Монтана, съм сигурен че ще има пак толкова народ, колкото днес в ГО срещу преименуваният Литекс!
Софиянци никога няма да разберете някои неща от живота извън София!

Не знам защо трябва да ми обясняваш.Нито е по темата,нито ме вълнува. :roll: Просто ти давам примери и си казвам мнението за зрителите на този мач колко щяха да бъдат ако на терена имаше други ментета.Ти ми казваш,че друго менте като ЦСКА-София нямало и аз ти казвам че си прав,защото с друго менте зрителите днес щяха са доста по малко.Ако мислиш друго - окей.Всеки си има мнение.Аз си коментирам мача.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 19:15

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Няма друго такова менте, от този тип, като ЦСКА-София (трябва да изписваш правилно името). Освен това, Локо ГО са били и оригиналният ЦСКА, та не знам откъде беше този ентусиазъм точно този вариант на ЦСКА да бие безпроблемно в ГО :roll:

Иии.. гусин мод, темата е за Локо ГО и ЦСКА-София, та Дунав, дали е менте или не, няма място в нея!

Така е,и тук си прав.Ако беше друго менте от друг тип като ДУНАВ,то нямаше да има и половината от зрителите,които бяха днеска. :lol: В момента си коментирам мача и давам примери с други отбори.

Да ти обяснявам ли за N-ти път и на теб разликата между ментето Дунав и ментето ЦСКА-София?! Ако първият мач на Дунав в Русе от Плешивата лига е срещу Монтана, съм сигурен че ще има пак толкова народ, колкото днес в ГО срещу преименуваният Литекс!
Софиянци никога няма да разберете някои неща от живота извън София!

Не знам защо трябва да ми обясняваш.Нито е по темата,нито ме вълнува. :roll: Просто ти давам примери и си казвам мнението за зрителите на този мач колко щяха да бъдат ако на терена имаше други ментета.Ти ми казваш,че друго менте като ЦСКА-София нямало и аз ти казвам че си прав,защото с друго менте зрителите днес щяха са доста по малко.Ако мислиш друго - окей.Всеки си има мнение.Аз си коментирам мача.

Странно, защо реши, че Дунав е менте? Някой е довлякъл в Русе Светкавица Търговище и и го е прекръстил на Дунав ли, както Ганчев направи с Литекс?! И да, докато го има това тъпо преклонение пред София, България ще е ДДК!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2016 19:30

Кашчей написа:
Странно, защо реши, че Дунав е менте? Някой е довлякъл в Русе Светкавица Търговище и и го е прекръстил на Дунав ли, както Ганчев направи с Литекс?! И да, докато го има това тъпо преклонение пред София, България ще е ДДК!

Че ти сам си си го написал. :lol: В общ план не знам защо в тая тема реши да анализираш ''ментетата'' в България и кой какво ''менте'' е.Виж,има място за всичко.Ако имаш зор да ми обясняваш за Дунав - можеш на ЛС,ама тука не си е работа.Хората искат да четат за мача.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 11 дек 2016 19:34

Не можах да видя един пробив на крилата,бековете се включваха,но без опасни подавания.Крещяща е нуждата от грамотен треньор,ние нямаме игрови положения.Опасностите ставаха само след статични положения.Играч с качествата на Марселиньо или Тасевски.Виана се забива в центъра и на гъсто се пресичат лесно пасовете
Последна промяна от amoros на 11 дек 2016 19:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 дек 2016 19:35

Локо Горна изпусна победата в дербито на новаците.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 дек 2016 19:39

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Че ти сам си си го написал. :lol: В общ план не знам защо в тая тема реши да анализираш ''ментетата'' в България и кой какво ''менте'' е.Виж,има място за всичко.Ако имаш зор да ми обясняваш за Дунав - можеш на ЛС,ама тука не си е работа.Хората искат да четат за мача.

[offtopic]Губиш си времето .[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 19:40

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Не ми казвай за какво искат да четат хората, а се върни и виж кой първи зачекна един отбор, който няма място в темата! Днес мачът бе Локо ГО - ЦСКА-София, но не виждам редакция на неправилното заглавие. А относно мача..поредното подпиране на ганчевия отбор-дали случайно или преднамерено..не коментирам!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TORO1906
Контакти:

Мнениеот TORO1906 » 11 дек 2016 19:49

Грозно се подпираше в този мач отбора на ЦСКА-София !!!

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 11 дек 2016 19:59

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
И аз не вярвах преди години, че МЮ, с Фергюсън начело, ще отпадне от Рубин Казан, ама се случи..та не се знае какво щеше да стане с румънеца начело на ЦСКА-София Въпросът е друг: Феновете отново тръгвате по пътеката..махаме 4-5 (не 4,5, както пишат някои), вземаме на тяхно място класни..Как се вземат класни свободни агенти е друг въпрос..и мачкаме..и това " перпетуум мобиле" се повтаря на всеки 6 месеца.

Аз никъде не съм тръгнал,даже исках Еди да остане,защото имах надежда в него.Но нещо напрежението го пречупи,той сам си го каза.И Ицо,и Еди са имали най вероятно противоречие с ''някой там горе от шефовете'',но както и да го погледнем те сами си тръгнаха.На мене лично този мач ми беше интересен - пълен стадион.В същото време имаше положения и пред двете врати.Наш Милчо се контузи в момент в който страдаме от нападатели.Няма как да искаме повече.

За да е пълен стадионът имаше 3 предпоставки:Локо играят в А група пред собствена публика след 30 години (даже и повече). Денят е разкошен, часът на мача също. А и кой не иска да види как неговият отбор мачка ментето на Ганчев ;)

Абсолютно съм съгласен.В общи линии последната предпоставка е водеща,защото при някое друго менте като Дунав или някой друг отбор под Топ 6 да речем нямаше как да се събере толкова публика.Иначе се получи равностоен и хубав мач за зрителите.

С ментето Дунав на стадиона нямаше да може топлийка да падне на земята и на трибуните щеше да е ад.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 дек 2016 20:07

Истината е, че нямаме качество!
@ Посредствени футболисти... нямат място в най-великия футболен клуб!
Не е проблема в треньора, проблема е в изпълнителите на терена!
Идиоти пълни... вратата не може уцелите ментаци такива!
:| :| :|
Без заплати за месец декември! Не заслужавате нищо!
Последна промяна от Teo на 11 дек 2016 20:10, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”