delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Давайте нещо по мача казвайте.

Аз чакам първо да се изкажат Барабата, Гражданина, Жокера, Тео, Соилчо, Колоколо, Съни, Черадона-все изявени специалисти в играта футбол и правилата `и.
Не гледам диемите, не знам как сте играли, но личното ми мнение е, че нещата с Янев се повтарят и се подготвя връщането на Петрович в ...не искам да споменавам името на отбора, чийто треньор той беше до края на миналата година.
Кво има да се изкажат Барабата,Гражданани и Тео?Чакай ги след победа.

То след загуба е лесно.Коментирай след победа.Жалко че не съм те виждал след победа тук.Здрав мач се получи,ЦСКА си изпусна положенията,а Локо запазиха тактически резултата.Дежа вю се получи с Левски,само че там имахме късмет с дузпата.Същото е и с Монтана,само че те нямат класата да запазят даден резултат,ако ще и с 20 човека да са пред вратата.3 отбора с една и съща тактика,просто им е ясно че в индивидуален план отбора си стои доста добре като за ниво България и противниците играят в защитна линия.Защитата е много зле,но тепърва ще правим генерални оценки.Не ви ли е ясно,че футбола не е 1+1 и че всеки мач е индивидуален,а за да се сработят треньор и футболисти е нужно време?
Сбъркал си адресата, ако смяташ, че съм влязъл, за да злорадствам. Такова нещо не правя и не бих направил. Коментирах повече факта, че загубихте мач, който би трябвало да спечелите, а Дедо е вече свободен и нищо чудно да е поредна постановка, този път на Йорданеску. Даже влизането ми беше заради коефициентите, които ме изумиха в началото, но после разбрах, че съм сгрешил.
Споменатите никове ги изредих, защото те са алфата и омегата на играта, правилата и правото, като пропуснах някои, но то един човек, от тях, тук пише с 3-4 ника, та не е загуба голяма
Относно сработването ще ти кажа отново, че ядрото е от "Литекс", тоест повечето футболисти, и няма как да не са сработени, а и подготовка водиха заедно. Лично за мен, това си е отлична вакса за ски, но времето ще покаже доколко съм прав.