ЦСКА София-Локомотив Пд, 29 октомври 2016, събота, 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА София-Локомотив Пд, 29 октомври 2016, събота, 17:30

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2016 19:54

sin4ec написа:Не знам на какво отгоре е самочувствието и претенциите на някои фенове на новия отбор, преместен от Ловеч. Посредствен и ялов тим, играещ тромав и грозен футбол. 4-ти мач без отбелязан гол. Играчи и треньор за ниво 3-6 място. Не знам какъв ви е бюджетът, но беден и безпаричен ( според вас) Левски играе далеч по-добре и смислено. По-добре и смислено от вас играе и Дунав, и Морето( които бихте случайно и с късмет).

По добре играете,защото с Дедо вече тамън се сработихте.В началото бехте пълна скръб.Същото е и с Морето и Гонзо,който ви би не защото е супер треньор,а защото знае 2 и 3,тъй като не е от вчера в отбора,а Топчо е ся го спуснаха.За Дунав важи същото. ;) Така че няма какво да се изхвърляме в оценки.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 19:55

delqnski47 написа:Давайте нещо по мача казвайте. ;)

Аз чакам първо да се изкажат Барабата, Гражданина, Жокера, Тео, Соилчо, Колоколо, Съни, Черадона-все изявени специалисти в играта футбол и правилата `и.
Не гледам диемите, не знам как сте играли, но личното ми мнение е, че нещата с Янев се повтарят и се подготвя връщането на Петрович в ...не искам да споменавам името на отбора, чийто треньор той беше до края на миналата година.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 19:58

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Не знам на какво отгоре е самочувствието и претенциите на някои фенове на новия отбор, преместен от Ловеч. Посредствен и ялов тим, играещ тромав и грозен футбол. 4-ти мач без отбелязан гол. Играчи и треньор за ниво 3-6 място. Не знам какъв ви е бюджетът, но беден и безпаричен ( според вас) Левски играе далеч по-добре и смислено. По-добре и смислено от вас играе и Дунав, и Морето( които бихте случайно и с късмет).

По добре играете,защото с Дедо вече тамън се сработихте.В началото бехте пълна скръб.Същото е и с Морето и Гонзо,който ви би не защото е супер треньор,а защото знае 2 и 3,тъй като не е от вчера в отбора,а Топчо е ся го спуснаха.За Дунав важи същото. ;) Така че няма какво да се изхвърляме в оценки.

А вие не сте сработени, защото?!? Ядрото на отбора си е от "Литекс", колкото и да изопачавате истината. Без 2-3 от новите, водихте подготовка в този състав..е, някои изхвърчаха, защото бяха от "оня ЦСКА", но нови на тяхно място няма.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2016 20:01

Кашчей написа:

Аз чакам първо да се изкажат Барабата, Гражданина, Жокера, Тео, Соилчо, Колоколо, Съни, Черадона-все изявени специалисти в играта футбол и правилата `и.
Не гледам диемите, не знам как сте играли, но личното ми мнение е, че нещата с Янев се повтарят и се подготвя връщането на Петрович в ...не искам да споменавам името на отбора, чийто треньор той беше до края на миналата година.

Кво има да се изкажат Барабата,Гражданани и Тео?Чакай ги след победа. ;) То след загуба е лесно.Коментирай след победа.Жалко че не съм те виждал след победа тук.Здрав мач се получи,ЦСКА си изпусна положенията,а Локо запазиха тактически резултата.Дежа вю се получи с Левски,само че там имахме късмет с дузпата.Същото е и с Монтана,само че те нямат класата да запазят даден резултат,ако ще и с 20 човека да са пред вратата.3 отбора с една и съща тактика,просто им е ясно че в индивидуален план отбора си стои доста добре като за ниво България и противниците играят в защитна линия.Защитата е много зле,но тепърва ще правим генерални оценки.Не ви ли е ясно,че футбола не е 1+1 и че всеки мач е индивидуален,а за да се сработят треньор и футболисти е нужно време?
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2016 20:05

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

А вие не сте сработени, защото?!? Ядрото на отбора си е от "Литекс", колкото и да изопачавате истината. Без 2-3 от новите, водихте подготовка в този състав..е, някои изхвърчаха, защото бяха от "оня ЦСКА", но нови на тяхно място няма.

А треньора и той ли е от Литекс?Защо се пренебрегва този фактор?Както казах всеки треньор си има виждане на нещата и методи за трениране.На едни им трябват 2 дена,на други - 2 седмици.Просто е за разбиране. Да слагаш генерални оценки за няколко мача е малко некоректно.
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 20:10

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Кво има да се изкажат Барабата,Гражданани и Тео?Чакай ги след победа. ;) То след загуба е лесно.Коментирай след победа.Жалко че не съм те виждал след победа тук.Здрав мач се получи,ЦСКА си изпусна положенията,а Локо запазиха тактически резултата.Дежа вю се получи с Левски,само че там имахме късмет с дузпата.Същото е и с Монтана,само че те нямат класата да запазят даден резултат,ако ще и с 20 човека да са пред вратата.3 отбора с една и съща тактика,просто им е ясно че в индивидуален план отбора си стои доста добре като за ниво България и противниците играят в защитна линия.Защитата е много зле,но тепърва ще правим генерални оценки.Не ви ли е ясно,че футбола не е 1+1 и че всеки мач е индивидуален,а за да се сработят треньор и футболисти е нужно време?

Сбъркал си адресата, ако смяташ, че съм влязъл, за да злорадствам. Такова нещо не правя и не бих направил. Коментирах повече факта, че загубихте мач, който би трябвало да спечелите, а Дедо е вече свободен и нищо чудно да е поредна постановка, този път на Йорданеску. Даже влизането ми беше заради коефициентите, които ме изумиха в началото, но после разбрах, че съм сгрешил.
Споменатите никове ги изредих, защото те са алфата и омегата на играта, правилата и правото, като пропуснах някои, но то един човек, от тях, тук пише с 3-4 ника, та не е загуба голяма 8-)
Относно сработването ще ти кажа отново, че ядрото е от "Литекс", тоест повечето футболисти, и няма как да не са сработени, а и подготовка водиха заедно. Лично за мен, това си е отлична вакса за ски, но времето ще покаже доколко съм прав.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 окт 2016 20:13

Наистина е интересно споменатите привърженици дето обикновено киснат из другите форуми защо мълчат сега.Изгонете Румънеца и покажете простотията на запалянковците.... :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2016 20:17

Кашчей написа:Сбъркал си адресата, ако смяташ, че съм влязъл, за да злорадствам. Такова нещо не правя и не бих направил. Коментирах повече факта, че загубихте мач, който би трябвало да спечелите, а Дедо е вече свободен и нищо чудно да е поредна постановка, този път на Йорданеску. Даже влизането ми беше заради коефициентите, които ме изумиха в началото, но после разбрах, че съм сгрешил.
Споменатите никове ги изредих, защото те са алфата и омегата на играта, правилата и правото, като пропуснах някои, но то един човек, от тях, тук пише с 3-4 ника, та не е загуба голяма 8-)
Относно сработването ще ти кажа отново, че ядрото е от "Литекс", тоест повечето футболисти, и няма как да не са сработени, а и подготовка водиха заедно. Лично за мен, това си е отлична вакса за ски, но времето ще покаже доколко съм прав.

Не съм сбъркал нищо и никъде не съм говорил за злорадстване. ;) Не знам защо реши да се защитаваш.Треньорът на един отбор е като заварката при два стоманени елемента.Или като положения бетон на който му е нужно време да набере якост.Навсякъде като сменят треньора на даден отбор и нещата се променят малко или много.Играчите може да са си същите.Левски смениха треньора и им набутаха 3 гола,а дотогава мисля че имаха 1 гол допуснат или нещо такова беше.
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 20:20

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

А треньора и той ли е от Литекс?Защо се пренебрегва този фактор?Както казах всеки треньор си има виждане на нещата и методи за трениране.На едни им трябват 2 дена,на други - 2 седмици.Просто е за разбиране. Да слагаш генерални оценки за няколко мача е малко некоректно.

Нещо ми се губи мой коментар за работата на Йорданеску, а ти откъде си го прочел е загадка за мен :roll: Сработването между играчите и вижданията на треньора са леко различаващи се. Ако треньорът е бил достатъчно глупав, за да разбие тази връзка не е мой проблем. Имахте сработен отбор, но предпочетохте да приемете друг за свой, с надеждата, че ще "мачкате", но засега май само грозде можете да мачкате, ако има все още необрано из Панчарево.
Умът ми не го побира-да унищожиш един от двата символа на футбола в България, само и само да си начешеш селското его....наистина нямам думи.
Селото-момчето..момчето-селото-това стана при вас, за съжаление. За мен днес загуби "Литекс", а не ЦСКА. ЦСКА остана там, нова страница в "Епопея на забравените", защото го забравихте, много бързо и Господ ви показа, че така не се прави (не съм нито вярващ, нито религиозен)!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 окт 2016 20:21

Усещам как Любко ще наследи Стоичковото протеже

Не знам къде ги видяхте тези многобройни положения. Реалните голови ситуации бяха не повече от 2-3. Ако броите всеки удар от над 20 метра във вратаря или всекi удар с глава 5 метра в аут(след статични положения(, тогава може) + всички улавяния на вратаря при центрирене , togawa moe

5-2 точни удари, като от тези 5, 4 бяха от над 20 метра....то един вратар ако не може да хване удар от такова разстояние в неговия обсег,,,,,,
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “ЦСКА”