3 кръг ЦСКА-София - Нефтохимик, 14.08.16, 21:15, на Армията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: 3 кръг ЦСКА-София - Нефтохимик, 14.08.16, 21:15, на Арм

Мнениеот CSKA 78 » 14 авг 2016 23:18

delqnski47 написа:Боцката Галчев трябва да го пуска Янев само първото полувреме и след това да пуска тоя Минчев.Много ми харесва тва момче.До колкото помня дойде от Монтана и на финала прави бая проблеми. ;)

Освен Минчев голям потенциал показва и левият ни бек -Антон Недялков! Само трябва по-често да стои по-назад!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 авг 2016 23:20

delqnski47 написа:Боцката Галчев трябва да го пуска Янев само първото полувреме и след това да пуска тоя Минчев.Много ми харесва тва момче.До колкото помня дойде от Монтана и на финала прави бая проблеми. ;)

Определено ни трябва един добър халф. Головете ни не дойдоха от някакви генеални комбинации, това е факт. ЦСКА тепърва ще се надгражда, само трябва да сме малко търпеливи.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 14 авг 2016 23:21

Като единици и индивидуални качества, всички са много добре, само малко още им трябва сработване и са железни.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 авг 2016 23:24

CSKA 78 написа:

Освен Минчев голям потенциал показва и левият ни бек -Антон Недялков! Само трябва по-често да стои по-назад!

Определено Антон Недялков днес беше един от най-добрите. Нямаше никаква работа в защита и това обяснява активната му игра. При автогола за мен колкото вина имаше защитника толкова имаше и Китаов. Изглежда не му се обади.
Последна промяна от Ozzimozzi на 14 авг 2016 23:44, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 авг 2016 23:26

Добър мач.
Честита победа, армейци!
5 важни неща от мача днес:
Ицо отново в ложите.
Страхотно настроение по трибуните.
Преслав се отпуши .... дано окончателно е строшил гипса. ;)
Първи гол в А група за Чорбаджийски.
Няколко млади, български момчета показват сериозен потенциал.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 14 авг 2016 23:30

Red_Neck написа:Добър мач.
Честита победа, армейци!
5 важни неща от мача днес:
Ицо отново в ложите.
Страхотно настроение по трибуните.
Преслав се отпуши .... дано окончателно е строшил гипса. ;)
Първи гол в А група за Чорбаджийски.
Няколко млади, български момчета показват сериозен потенциал.

Страхотно ! какво по-хубаво от това :) Това са само добри новини !

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 14 авг 2016 23:31

.
Последна промяна от ***cska*** на 15 авг 2016 09:58, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 авг 2016 23:38

Аз винаги гледам от критичната страна на играта и не съм доволен.Първо играем с/у аутсайдер на "Армията", второ са дошли вече насрани, е какви изводи можем да правим?Дори и с/у такъв отбор се видяха много слабости - изнасянето ни е проблем, синхрона и разбирателсвото също, грешните пасове са 50/50 с точните.Португалчетата прекаляват с индивидуалната игра, Борето, Преслав и Маламов все още са във ваканция.С/у Верея се видя, че няма все още манталитет - припряност и пълен хаос след гола.Ако играеха по-спокойно и това, което са тренирали щяхме да изравним бързо след нелепия гол и Верея също отиваха на разлика.Отборът има потенциал, но си трябва сериозна работа.Да мислим за титли е несериозно на този етап, но отвори ли се възможност трябва да я гоним със зъби и нокти.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 14 авг 2016 23:59

Моят анализ е положителен като цяло, имайки предвид на кой етап на реализация на възможностите и развитието си сме стигнали. Видях един стабилен ЦСКА, който за разлика от предния мач срещу Верея демонстрира класа и увереност. Налице бяха и доста грешки, в отбрана има още какво да се коригира, но пък отново забелязах настойчивост и силна мотивация за победа от първата минута буквално - неслучайно след едва 4 мин. игрово време вече бяхме решили мача. Нефтохимик са пътници, ако продължават да играят по този начин, на статични положения са пълна скръб, така че те не са критерий за трезва преценка на нашите способности, но все пак трябва да сме доста доволни от убедителната победа.

Очакванията ми са постепенно да намираме все повече синхрон в действията си, като е от особена важностда разполагаме с друг конкурентен централен нападател, защто Преслав не е достатъчен. Той е подходящ за златна резерва, за Купата също, но във важните мачове ще прегори, това е моето усещане. Не че не е показал в Локо Сф, че може да вкарв и в такива битки, но вече си мисля, че не е в топ форма. Може би ще ме опровергае скоро, дано. Маламов и Аясс правят силни мачове, Ааясс трябва да и титуляр според мен. Антон Недялкв ми направи добро впечатление, но тоя дето си вкара автогола е мега забито парче. Бил си вършил перфектно работата - глупости бе, Ице. Самият Янев си дава ясна представа за понятието "перфектно", но той предпочита да мотивира играчите, като не ги дискредитира пред ТВ зрителите и широката общественост, поради което идеята му е добра. Но истината е, че в защитния вал разкриваме слабости трети мач поред във вътрешното ни първенство, което навежда на мисълта, че срещу по-сериозни отбори ( а и не само) може да бъдем наказани жестоко. Верея се възползваха от една грешка, а после не бяхме достатъчно организирани, нито креативни, за да изравним.

Положителното от този двубой е, че победихме, взехме важни и задължителни 3 т. в борбата за челните места. Не смятам, че реално можем да се борим за титлата, защото Лудогорец са доста по-стабилни, но като единици момчетта имат нужния потенциал и сигурно до 2 месеца ще са доста стиковани. Според мен с Янев начело, подобна сериозност в работата и тренировките ЦСКА - София няма да срещне никакъв проблем да е в Топ 3. Важното е, че си вкарвахме положенията.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 15 авг 2016 10:17

гражданин от село написа:Аз винаги гледам от критичната страна на играта и не съм доволен.Първо играем с/у аутсайдер на "Армията", второ са дошли вече насрани, е какви изводи можем да правим?Дори и с/у такъв отбор се видяха много слабости - изнасянето ни е проблем, синхрона и разбирателсвото също, грешните пасове са 50/50 с точните.Португалчетата прекаляват с индивидуалната игра, Борето, Преслав и Маламов все още са във ваканция.С/у Верея се видя, че няма все още манталитет - припряност и пълен хаос след гола.Ако играеха по-спокойно и това, което са тренирали щяхме да изравним бързо след нелепия гол и Верея също отиваха на разлика.Отборът има потенциал, но си трябва сериозна работа.Да мислим за титли е несериозно на този етап, но отвори ли се възможност трябва да я гоним със зъби и нокти.

Много си критичен,няма що !А засадата при толкова важния първи гол защо не я видя ?Нали си критичен?
Толкова малко се иска от съдията,едно рамо,а мача тръгне ли в правилната посока вече е лесно.

Върни се в “ЦСКА”