ЦСКА София - Интер Милано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: ЦСКА София - Интер Милано

Мнениеот plamenst7 » 13 юли 2016 12:48

RedHot написа:http://www.inter.it/en/agenda
Насладете се. ЦСКА е един, ЮЛ много. Отбора е на подготовка в Австрия. Баба Дора да си гледа внуците. Приятеля от Дунав Русе да подкрепя отбора си. На Левски успех срещу Марибор. Дребните заяждания са за комплексарите.

Eййй как са ви промили мозъците. Хем ми е кеф, че предадохте клуба си и цяла България ви разбра що за хора сте, хем ме е яд как може да има такова хора - без чест, морал, достойнство, та дори без мозък бих казал.
ЦСКА в момента не е един или поне като наименования е така. Ако кажем, че не е нещо невиждано да има отбори с еднакви или сходни имена, то онзи ЦСКА с великата история съвсем не е този в Австрия. Там е точно отбора на ГГ с 4-те титли, който загуби на 1/2 финала за купата от Монтана, а не онзи който спечели купата срещу същия отбор на Монтана. Има играчи преминали от единия в другия отбор, а добре знаем кой има забрана да прави трансфери към днешна дата.
Ако аз бях от ЦСКА(опазил ме Господ), никога не бих приел подобна гавра с клуба и опитите за подмяната му. Това е ПРЕДАТЕЛСТВО! Щели да купят историята :lol: :lol: :lol: :lol: как се купува история бе хора? Като македонците ли ще го карате? Срам и резил е това и то за цял живот. Казвам ви го с най-добри чувства, макар от позицията на левскар да чувствам и задоволство затова, че "винаги верните" предадоха клуба и станаха верни на един самозабравил се престъпник и обещанията му за А група и бой над Левски. Жалка картинка сте! Повярвайте ми!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 юли 2016 12:57

RedHot написа:http://www.inter.it/en/agenda
Насладете се. ЦСКА е един, ЮЛ много. Отбора е на подготовка в Австрия. Баба Дора да си гледа внуците. Приятеля от Дунав Русе да подкрепя отбора си. На Левски успех срещу Марибор. Дребните заяждания са за комплексарите.

Еми не.Закона за физическото възпитание и спорта друго казва.Спортен клуб = ЮЛ.Няма един клуб и много ЮЛ.Клубът е конкретно ЮЛ.Колкото и да ви е неудобно.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

hincha
Контакти:

Мнениеот hincha » 13 юли 2016 13:20

Не мога да приема, че това е ЦСКА. Ходих на всички мачове в София миналата година във В група, но, очевидно, ще спра да ходя тази година. Опитвам се да разбера подкрепящите проекта на Гриша Ганчев, въпреки че той е несъвместим с понятия като чест и достойнство. Искат успехи, "А" група, клуб без проблеми, но не може заобикалянето на законите да се издига в идеал! Искам дебело да подчертая, че Божков не е алтернатива. Вече всички са наясно, че целите му са други, вкл. вкарване на напрежение на "Армията". Мнозина казват, че трябва да се избере по-малкото зло, в случая Ганчев. Не ги коря. Само ще отбележа, че подкрепящите ГГ си позволяват да сипят хули и заплахи по "оздравителите", които били "предатели". А не е предателство да подкрепят гаври тип ФК Лупи. "Оздравителите", в голямата си част, искат достоен ЦСКА, а не репродукция. Времето ще покаже кой е бил прав. За мен петното е завинаги. И аналогиите с предишни преобразувания и сливания издишат, защото нямат нищо общо с това два чужди отбора да се гушнат и да си сложат табелка ЦСКА-София. Между другото, поздравления за Локо Сф, дано догодина са в елита. А за юношите на Интер е все тая дали игрят с ЦСКА-София или Черноморец Бургас-София.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 13 юли 2016 13:53

hincha написа:Не мога да приема, че това е ЦСКА. Ходих на всички мачове в София миналата година във В група, но, очевидно, ще спра да ходя тази година. Опитвам се да разбера подкрепящите проекта на Гриша Ганчев, въпреки че той е несъвместим с понятия като чест и достойнство. Искат успехи, "А" група, клуб без проблеми, но не може заобикалянето на законите да се издига в идеал! Искам дебело да подчертая, че Божков не е алтернатива. Вече всички са наясно, че целите му са други, вкл. вкарване на напрежение на "Армията". Мнозина казват, че трябва да се избере по-малкото зло, в случая Ганчев. Не ги коря. Само ще отбележа, че подкрепящите ГГ си позволяват да сипят хули и заплахи по "оздравителите", които били "предатели". А не е предателство да подкрепят гаври тип ФК Лупи. "Оздравителите", в голямата си част, искат достоен ЦСКА, а не репродукция. Времето ще покаже кой е бил прав. За мен петното е завинаги. И аналогиите с предишни преобразувания и сливания издишат, защото нямат нищо общо с това два чужди отбора да се гушнат и да си сложат табелка ЦСКА-София. Между другото, поздравления за Локо Сф, дано догодина са в елита. А за юношите на Интер е все тая дали игрят с ЦСКА-София или Черноморец Бургас-София.

Айде сега ми обясни с какво е различен модела Локо с ЦСКА??
Чисто ново дружество създадено и кръстено Локо ,какво общо има с "автентичния" Локо(Сф)?
П.С.Не ми обяснявай ,че си стъпвал на мач на ЦСКА!Ти си гове*о под прикритие!
Последна промяна от warhead на 13 юли 2016 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 юли 2016 14:08

warhead написа:
hincha написа:Не мога да приема, че това е ЦСКА. Ходих на всички мачове в София миналата година във В група, но, очевидно, ще спра да ходя тази година. Опитвам се да разбера подкрепящите проекта на Гриша Ганчев, въпреки че той е несъвместим с понятия като чест и достойнство. Искат успехи, "А" група, клуб без проблеми, но не може заобикалянето на законите да се издига в идеал! Искам дебело да подчертая, че Божков не е алтернатива. Вече всички са наясно, че целите му са други, вкл. вкарване на напрежение на "Армията". Мнозина казват, че трябва да се избере по-малкото зло, в случая Ганчев. Не ги коря. Само ще отбележа, че подкрепящите ГГ си позволяват да сипят хули и заплахи по "оздравителите", които били "предатели". А не е предателство да подкрепят гаври тип ФК Лупи. "Оздравителите", в голямата си част, искат достоен ЦСКА, а не репродукция. Времето ще покаже кой е бил прав. За мен петното е завинаги. И аналогиите с предишни преобразувания и сливания издишат, защото нямат нищо общо с това два чужди отбора да се гушнат и да си сложат табелка ЦСКА-София. Между другото, поздравления за Локо Сф, дано догодина са в елита. А за юношите на Интер е все тая дали игрят с ЦСКА-София или Черноморец Бургас-София.

Айде сега ми обясни с какво е различен модела Локо с ЦСКА??
Чисто ново дружество създадено и кръстено Локо ,какво общо има с "автентичния" Локо(Сф)?

Честно казано, ако има кой да сезира УЕФА за това с Локото, БФС може да го яде много сериозно.Тия филми с признаване от ОСК са ала бала.Това ЮЛНЦ не е институция която може да легитимира каквото и да било.БФС наруши наредбата за лицензиране на УЕФА като допусна новото дружество в Б група.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

hincha
Контакти:

Мнениеот hincha » 13 юли 2016 14:18

warhead написа:Айде сега ми обясни с какво е различен модела Локо с ЦСКА??

Обяснявам: Локо Сф фалира и почна от нулата, не е обединение на Сокол Бенковски и Ботев Ихтиман.
ЦСКА фалира, но вместо от нулата, иска направо от елита, като ползва членството на Етрополе в БФС и лиценза на Ловеч за професионален футбол.

П.С. А на мачове на ЦСКА ходя от над 25 години. И имам абонаментни карти за сезона откакто такива се появиха.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 13 юли 2016 14:24

прави впечатление.... че припозналите евтинката имитация от Микре.... като цяло са доста агресивни.... и на моменти - направо са просташки груби....

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 13 юли 2016 14:28

hincha написа:

Обяснявам: Локо Сф фалира и почна от нулата, не е обединение на Сокол Бенковски и Ботев Ихтиман.
ЦСКА фалира, но вместо от нулата, иска направо от елита, като ползва членството на Етрополе в БФС и лиценза на Ловеч за професионален футбол.

П.С. А на мачове на ЦСКА ходя от над 25 години. И имам абонаментни карти за сезона откакто такива се появиха.

Обяснявам Локо (Сф) НЕ Е ФАЛИРАЛ .За да фалира трябва да влезе синдик и да им опише имуществото и т.н. има два Локо(Сф) в момента!И започна от нулата...........ама до сега .Сега по служебен път прескачат в Б група където нямат право да играят,поне не са го спечелили на терена!
П.С.:А на мачове на ЦСКА явно ходиш ,но само като играят с един друг клуб и сядаш в сектор "Б".Кажи нещо друго всезнайко!
Последна промяна от warhead на 13 юли 2016 14:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 13 юли 2016 14:29

HekakaB написа:Честно казано, ако има кой да сезира УЕФА за това с Локото, БФС може да го яде много сериозно.Тия филми с признаване от ОСК са ала бала.Това ЮЛНЦ не е институция която може да легитимира каквото и да било.БФС наруши наредбата за лицензиране на УЕФА като допусна новото дружество в Б група.

Абе вие вече съвсем изперкахте с тая УЕФА.Ти сериозно ли си мислиш,че е в компетенцията на институция като УЕФА да решава кой отбор в България в коя група да играе.То футбола ни умрял от всякъде.В БФС се чудят от къде да намерят отбори за мега-смешния ни професионален футбол,той тръгнал тука за ЮЛ да реве и обяснява.Изведнъж всички в тоя форум освен големи моралисти станаха и адвокати по спортно право.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 13 юли 2016 14:32

hincha написа:

Ще водя диалог с теб защото си личи, че си цесекар.
Нима не седяхме във В група 1 година изхвърлени по не спортен път. Нима не ни беше достатъчно тежко от 2008 насам, при положение че всички ние като теб си плащахме давахме мило и драго за отбора и накрая ми викат "плати си дълговете" натрупани от СЪЩИТЕ тия оздравители??? Вместо тия хора да са в затвора ( щото Божков продава клуб със 4м задължения и то с ново дружество) сега се пишат оздравители. Ума не ми побира как може истински ЦЕСЕКАРИ да си мислят че тия идват сега ПАК за да ни оздрави за да ни възроди, ПРИ положение в плана му ЯСНО е записано че и той ще стартира с ново дружество изкупувайки старото, това което ще направи и ГГ но с тази разлика че няма да седим ПАК в В група...... ти наистина ли искаш това? Войната срещу нашия клуб е жестока и тук не става въпрос за убиване на клуб или дружество а за убиване на ИДЕЯТА ЦСКА, целта не им е оздравяване а само да ни РАЗЕДИНЯТ за да сме по слаби. Не се поддавайте, призовавам. Моля ви от цялото си сърце просто погледнете фактите и спрете да четете ония медиите на КОЙ.

Върни се в “ЦСКА”