tochavos написа:McLovin написа:sizif написа:McLovin написа:sizif написа:Нормално.След като лидера им се прави на моралист огромната част от Офанзива иска да посещава мачовете на ЦСКА
На Етрополе - Литекс искаш да кажеш?
Не знам за какво пишеш.ЦСКА си е ЦСКА.
Ако приемем, че в родината ни има множество хомосексуалисти, роми, евреи и всякакви други малцинства и етноси(съдейки по парадите, депутатите и повечето културни личности), и чисто хипотетично някой направи "ФК Хомо-Ромо ЦСКА Шалом" и то има повече фенове(предвид вече изброените хора) от Етрополе-Литекс-ЦСКА, кое ЦСКА ще си е ЦСКА? Това с повечето фенове? Ти от "ФК Хомо-Ромо ЦСКА Шалом" ли ще си и то ли ще е "ЦСКА си е ЦСКА"?
[offtopic]За пояснение само ще добавя, че не влагам никакви негативни конотации към споменатите етноси, малцинства и сексуалности, не целя дискриминация и смятам, че няма нищо в мнението ми, което да нарушава правилата на форума и законите на страната.[/offtopic]
Тва ФК "Хомо-ромо Шалом" ми звучи повече като описание на един друг софийски гранд, който според статистческите проучвания има най-много фенове, от там и най-много гей фенове, издържаше се дълго време от препиране на парите на еврейски руснак, а доскорошния му спортен директор беше доста мургав.
Очевидно си първичен идивид. Въпросът е принципен. Независимо дали става дума за ЦСКА, Левски или Барселона.