ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи синдик
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи си
Чакаме адвокатите и юристите във форума....Капитана, Кашчей, Томи и други знайни и незнайни борци за правда
Red_Neck написа:Капитанът пак гледа някой устав от 60-те години

А приемственост на две дружества как се прави?Не е ли на общо събрание?Кога в ЦСКА го направиха?И каква приемственост между ЮЛ в несъстоятелност и ново ЮЛ?! 

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
RockSeeker написа:icko65 написа:...
А всъщност Локомотив София що ги пратиха по селата, нали и те са от София...ей, Варна, майка...големи комплекси
Е там е въпроса?Вие що не ги последвате? Правилата за Локото ли са само?
Хм, казусът стана интересен. Да видим все пак какво ще реши компетентната комисия към БФС и какво мисли синята УЕФА по въпроса. Хубавото е, че министър Кралев също е там, че да може малко - отмалко да обере негативите след лай*ата, които забъркаха. Това в случай, че отговорът е "Не".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- RockSeeker
- Контакти:
Стой и гледай. Ако са си опекли работата, ще видиш. И по-скоро клони към да са си (или поне така да си мислят), щом направиха този панаир вчера. Не знам от къде тая страст у толкова хора да се образоват за правилници и закони, за да следят за спазването им...в България
Ама щом ви влече 

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

В Правилника за статута на футболните клубове ЯСНО си пише.Чл.17 ал.1 т.3 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- RockSeeker
- Контакти:
icko65 написа:RockSeeker написа:icko65 написа:...
А всъщност Локомотив София що ги пратиха по селата, нали и те са от София...ей, Варна, майка...големи комплекси
Да ти отговарям ли, след като и сам знаеш причините? И това прави ли Локото по-малко софийски? Лудогорец, Берое да не би и те да са се преместили в София, нещо да съм пропуснал?

Последна промяна от RockSeeker на 05 окт 2015 16:49, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

кристи3 написа:Дори и да го има за мен специално важното е че отново и отново за някои се търси вариант.Бил той законен или не.Но за отбори извън София при тази ситуация в ЦСКА секирата отдавна щеше да е пусната.Големия силния великия трябва да може да губи и да си носи последствията.Защото като се изправи пак ще е такъв.Шикалкави ли-не е за тази роля.Всичко се връща..
Напротив - точно поради това, че става въпрос за ЦСКА нещата се случват толкова трудно. Поради големия обществен интерес всичко се гледа под лупа. Затова казусът "Берое", например, мина тихомълком и никой извън Аязмото дори не разбра, че изведнъж отборът играе с ново дружество. Да не говорим как Нефтомихик играе днес в Б група вместо Мастер. И още приемрти бол.[/quote]
А бре спрете се малоумни ли сте или на такива се правите хората ви казаха ,че няма нищо общо между Берое, Глазгоу и който и да е с вашия случай ама пенка си върти една и съща плоча

RockSeeker написа:icko65 написа:RockSeeker написа:icko65 написа:...
Да ти отговарям ли, след като и сам знаеш причините? И това прави ли Локото по-малко софийски? Лудогорец, Берое да не би и те да са се преместили в София, нещо да съм пропуснал?А ако си оправиш поста на "някои клубове" вместо "извън София" - вече пък няма какво да обсъждаме. Така е, а колко зависи от нас и колко се борим да не е така...също можеш да си отговориш. Но не са ти виновни нито феновете на ЦСКА, нито тези на Берое, дори и тези на Лудогорец, които се мислят за такива, а тепърва ще ги видим - съвсем естествено е да искаш да се измъкнеш, ако ще и незаконно, ти или любимият ти клуб
То вашето и на измъкване не ми прилича!По-скоро е фъсня след пладнешки обир!