ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

samo_levski
Контакти:

Re: ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Мнениеот samo_levski » 15 сеп 2015 11:57

kiril.a.d написа:
samo_levski написа:
kiril.a.d написа:Апропо - да припомня на "надрусания селски бек":
- Добри Джуров беше левскар!!! - какво казал-рекъл, като дългогодишен "ръководител" на ЦСКА, няма значение! Има значение какъв е като привърженик!
В НПК пише, че "незнанието не онеправдава", та и теб не те оправдава, че не знаеш и за това си надрусан селски бек!

е как бе. те всички от бкп са били левскари под прикритие, не е бил само джуров. :lol:

Отново надрусано ченгесарско изказване - не е било необходимо да са всички! Достатъчен беше Васил Цанов - бивш "Бранник"...дано знаеш каква е била тази организация, преди 9-ти, издигна се да лявата ръка на Тодор Живков!!!
А виж се сега, какви сте фашисто-комунисти ;) - то, не случайно на комунистическото Динамо София му върнаха името на фашисткия "Левски" София ;)

ние освен с комунягите сме с меркел и сивите извънземни. и по наша поръчка ви закриват. най-накрая плана за закриването ви, който тече с пълна сила още от деня на създаването ви, ще бъде доведен до край :lol:

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 сеп 2015 11:57

Даже и в такъв момент, мобилизирате цялата си енергия, за да хвърляте помия върху Левски (визирам агента-доносник Ставри, агента доносник
Виктор и пишман журналистът Крум Савов), вместо да помислите с какво можете да помогнете на клуба си. Омразата ще ви съсипе :) Вчера изпитах съчуствие към вас, но май е лошо човек да слага пепелянка в пазвата си.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 сеп 2015 11:57

levski4ever86 написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:Oхоооо, синята ФИФА вие е наточила ножа гледам. :) Играта наистина е към края си, триумфът на справедливостта е близо! 8-)

ФИФА няма как да е синя! - те си гледат международните правила...
Проблема е че България пак е червена и за това се опитва да ликвидира "червените" ;) - ако ти се вижда оксиморон, не съм аз виновен! - само незнанието ;)....

Не съм те питал. :)

Ти може да не го питаш, но той е на всяка манджа мерудия. :lol: Както тук така и под статиите в сайта. :) Опитва се да ръси интелект, но пада само пърхот. :oops:

:lol: :mrgreen:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 15 сеп 2015 11:58

kiril.a.d написа:
volf написа:
kiril.a.d написа:А аз си мисля, че ще "позволим" - в кавички, щото нас никой не ни пита - дори да ликвидират ЦСКА като отбор, както "позволихме" и на комунистическия мафиот, Бойко Борисов, да се върне на власт. Просто, "прост народ - слаба държава"! И каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола!
Та както на държавата, така и на футбола ни, вече всички се смеят, така че, какъв е смисълът от напъните за един отбор? Още повече, след като този отбор, от години не е това, което беше и което искахме...така, както и държавата ни не стана това, което искахме!
Така че, като ликвидират ЦСКА, просто една част от феновете ще спрат да се интересуват от футбол, както вече 41% не се интересуват от държавата ни...- примерно, аз не се интересувам от държавата ни, още от 1994 г. - разбрах че я загубихме като държава...Та може би това ще е по-голямата част от привържениците на ЦСКА.
Друга част ще припознаят местните си отбори и една малка част ще минат към други отбори...и това е! - след време,дори ще се забрави, че е имало ЦСКА, така, както ще се забрави, че е имало някога държава България! - това е предначертания ни път от Европа и както виждам той се изпълнява в план и за футбола ни! - България в 5-та урна и никакви български грандове...
А защо е така?... - може би и от Европа прецениха, че ние, не ставаме за "бели хора"?...То и американците дойдоха през 1992 г., видяха че сме...индианците на Европа и си отидоха...Сега ни ползват като резерват и ни пращат най-вредните си храни, като на индианците одеяла заразени с шарка ;), та ега изпукаме и да ни вземат територията за свои цели.
Апропо - жал ми е за тези, които се радват за изчезването на ЦСКА! - просто и за тях ще дойде видовден, който описах, ама тогава, само ще хленчат, както правим всички българи днес... - честито на губещите!

Другарю, припомнете ми, какво се случи с държавата 1994г., че така се объркаха нещата?!
.... И ако Ви се намират повечко от "одеалата с заразени с шарка", моля заделете едно за мен!
Стига сте се филмирали! - Излезте с децата си на свеж въздух, поиграйте с тях, кажете на жена си някоя хубава дума и нещата ще се наредят като преди 1994г.
Ако пък нямате жена и деца, самотни момичета колкото щеш! Днес е първият учебен ден - чудесен повод да зарадвате някой!

Другарю, мога да ти припомня, какво се случи след 1989 г. и защо ви теглих една майна, ама на всичките...трагични глупаци, още 1994 г.,след като веднага върнахте комунистите на власт и с това им разрешихте така да се разроят, та да стигнеш до одеяло заразено с шарка!!! - не се притеснявай: не аз, а други са ти го приготвили!!!

Другарю, аз прекарах шарка още пред да ми "теглиш една майна" и дори преди да се спомине другарката Живкова, така че понеже не повтаряла, ще мога да разчитам само на някой Херпес зостер!
......... а комунистите и техните саратници, другарю, не са сдавали властта никога и даже са присъствали неизменно в управлението на любимият ти клуб и до днес - Сашко Томов, Гришата, Нора, Татяна, Манджуков ........... - Просто са заровили партийните си книжки при успехите на отбора, който тя, партията-майка, създаде за да слави името си и дори понякога успяваше да го направи за сметка на всички останали!
Саратниците и и сега ползват същия логаритъм за да съществува отрочето и спортист, но времето отдавна е определило този логаритъм за порочен, неправомерен и дори незаконен!
Хайде със здраве... ;)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 12:03

Betchualeng Arnaikem написа:
kiril.a.d написа:Апропо - да припомня на "надрусания селски бек":
- Добри Джуров беше левскар!!! - какво казал-рекъл, като дългогодишен "ръководител" на ЦСКА, няма значение! Има значение какъв е като привърженик!
В НПК пише, че "незнанието не онеправдава", та и теб не те оправдава, че не знаеш и за това си надрусан селски бек!

И все пак точно Джуров е казал, че ЦСКА е бил отбор на партията. Той може да е бил левскар, но в подобен случай е трябвало да се съобразява с това каква е ролята на ЦСКА в очите на БКП.

И въобще темата за това кой на кого е бил отбор е безмислена. Всеки отбор си е имал закрилници. Както хора с влияние, така и ведомства. Едни по-силни, други не но такава е била системата. Какъв е смисъла тогава да се надпреварваме да си обясняваме кой отбор е бил с по-силни закрилници?

Виж сега, проблемът е в размътената глава на левскарите!!! И този проблем е страшен, тъй като не само Добри Джуров има вина за подкокоросването им, че ЦСКА бил отбора на партията, ами и в това, че Бойко Борисов, който не е напускал БКП и дори си пази членската книжка... - знае ли човеко, дали па нема да вземе да рипне даскала му Тошо от гроба и...отиде та се не виде ;) :lol: - бил десен и антикомунист....
Ей такива заблуди са докарали цялата не държава, барабар с футбола, до днешното ни състояние!!! - за това са вредни!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2015 12:04

Неутрален написа:
1982 написа:
Цецо Чука написа:Не виждам тук снимката на Луд Гидия No1: Стойчо?!?!

И с какво е виновен един треньор - договори ли е подписвал, заплати ли не е плащал ??! Откога треньорите станаха виновни за неспазването на договори и заплащания ?!

Преди една седмица видях един от футболистите играл в цска преди години, след което играе около 6-7 години в чужбина. Стойчо лично му се е обаждал да го кандардисва да се върне в цска. Разговора бил следния : Ела в цска, 25 хиляди заплата ще ти дадем. Не, искам 150 годишно, на всеки 3 месеца по 30 да взимам. На което Стойчо казал, е не може така. Oтново молба, дайте тогава на два пъти по 50 хиляди и готово. Еми не може, няма пари. На което момчето отговорило, е като нямате толкова пари, как ще ми давате по 25 хилки които ми обещавате ??? Въпросният футболист каза и следното нещо, имам да взимам над 12 заплати, не съм само аз на това дередже. Опростил съм им половината, а сега наглеят да им опростя още. Останах без думи след този разговор. Това е човек чужденец, обичащ цска.Защо казвам че обича този клуб, ами защото нито един път не е споменавал думата ПАРИ. Играл е месеци на ред без заплата, без дума да обели. А Стойчо обича цска, ама заплатка 30 бона. Даже в едно интервю каза че щял да съди клуба ако не му изплатят дължимото, защото бил заслужавал тази заплата. NO COMMENT. Всички тези алчни ко.... като него , Майкъла и още една дузина "емблеми" на клуба, трябва да им се забрани влизането в борисовата градина, още от орлов мост даже. Даже и в Левски е пълно с такива, всички обичат клуба ама само Гонзо даваше пари от джоба. Интересна психика имат тези хорица, жалки душици.

С такива евтини съчинения някъде другаде ходи.

Само като те видя как изписваш с малки букви името на ЦСКА и ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 12:06

Ivanskiq написа:Даже и в такъв момент, мобилизирате цялата си енергия, за да хвърляте помия върху Левски (визирам агента-доносник Ставри, агента доносник
Виктор и пишман журналистът Крум Савов), вместо да помислите с какво можете да помогнете на клуба си. Омразата ще ви съсипе :) Вчера изпитах съчуствие към вас, но май е лошо човек да слага пепелянка в пазвата си.

:lol: :lol: :lol: изпуснал си да добавиш и агент Тара, и агент майор Сокола...и неговото протеже, Делян Пеевски ;)
Хайде остави се, човече - на нас, наистина ни е по-ясно кой, защо и как!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2015 12:08

diplomat написа:
1982 написа:
Цецо Чука написа:Не виждам тук снимката на Луд Гидия No1: Стойчо?!?!

И с какво е виновен един треньор - договори ли е подписвал, заплати ли не е плащал ??! Откога треньорите станаха виновни за неспазването на договори и заплащания ?!

Друго си е да твърдиш, че "обичаш ЦСКА", а да взимаш четвърт милион от касата, щото си ги изработил и нямаш какво да ядеш (така излиза)... :roll:

Кой и кога го е направил ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 12:16

volf написа:
kiril.a.d написа:
volf написа:
kiril.a.d написа:А аз си мисля, че ще "позволим" - в кавички, щото нас никой не ни пита - дори да ликвидират ЦСКА като отбор, както "позволихме" и на комунистическия мафиот, Бойко Борисов, да се върне на власт. Просто, "прост народ - слаба държава"! И каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола!
Та както на държавата, така и на футбола ни, вече всички се смеят, така че, какъв е смисълът от напъните за един отбор? Още повече, след като този отбор, от години не е това, което беше и което искахме...така, както и държавата ни не стана това, което искахме!
Така че, като ликвидират ЦСКА, просто една част от феновете ще спрат да се интересуват от футбол, както вече 41% не се интересуват от държавата ни...- примерно, аз не се интересувам от държавата ни, още от 1994 г. - разбрах че я загубихме като държава...Та може би това ще е по-голямата част от привържениците на ЦСКА.
Друга част ще припознаят местните си отбори и една малка част ще минат към други отбори...и това е! - след време,дори ще се забрави, че е имало ЦСКА, така, както ще се забрави, че е имало някога държава България! - това е предначертания ни път от Европа и както виждам той се изпълнява в план и за футбола ни! - България в 5-та урна и никакви български грандове...
А защо е така?... - може би и от Европа прецениха, че ние, не ставаме за "бели хора"?...То и американците дойдоха през 1992 г., видяха че сме...индианците на Европа и си отидоха...Сега ни ползват като резерват и ни пращат най-вредните си храни, като на индианците одеяла заразени с шарка ;), та ега изпукаме и да ни вземат територията за свои цели.
Апропо - жал ми е за тези, които се радват за изчезването на ЦСКА! - просто и за тях ще дойде видовден, който описах, ама тогава, само ще хленчат, както правим всички българи днес... - честито на губещите!

Другарю, припомнете ми, какво се случи с държавата 1994г., че така се объркаха нещата?!
.... И ако Ви се намират повечко от "одеалата с заразени с шарка", моля заделете едно за мен!
Стига сте се филмирали! - Излезте с децата си на свеж въздух, поиграйте с тях, кажете на жена си някоя хубава дума и нещата ще се наредят като преди 1994г.
Ако пък нямате жена и деца, самотни момичета колкото щеш! Днес е първият учебен ден - чудесен повод да зарадвате някой!

Другарю, мога да ти припомня, какво се случи след 1989 г. и защо ви теглих една майна, ама на всичките...трагични глупаци, още 1994 г.,след като веднага върнахте комунистите на власт и с това им разрешихте така да се разроят, та да стигнеш до одеяло заразено с шарка!!! - не се притеснявай: не аз, а други са ти го приготвили!!!

Другарю, аз прекарах шарка още пред да ми "теглиш една майна" и дори преди да се спомине другарката Живкова, така че понеже не повтаряла, ще мога да разчитам само на някой Херпес зостер!
......... а комунистите и техните саратници, другарю, не са сдавали властта никога и даже са присъствали неизменно в управлението на любимият ти клуб и до днес - Сашко Томов, Гришата, Нора, Татяна, Манджуков ........... - Просто са заровили партийните си книжки при успехите на отбора, който тя, партията-майка, създаде за да слави името си и дори понякога успяваше да го направи за сметка на всички останали!
Саратниците и и сега ползват същия логаритъм за да съществува отрочето и спортист, но времето отдавна е определило този логаритъм за порочен, неправомерен и дори незаконен!
Хайде със здраве... ;)

Другарю, не се притеснявай - ще измислят нов вид шарка, специално за теб! - нещо като еболата например ;)
А майната, все пак съм ти я теглил още преди да прекараш шарката, защото, още през 1981 г. се опитах да създам организация по подобие на полската "Солидарност" - имах и връзки там, тъй като брат ми беше член на "Солидарност" - но още тогава, всички бяхте...шаркави и си заслужихте майната!!!
" а комунистите и техните саратници, другарю, не са сдавали властта никога" - а така! - кажи им го на другарите левскари, та ега разберат, че Бойчо им е другар и Партиен Вожд!!! - а не само индиански вожд :lol:
Обаче, не знам защо сагаш и Гришата там, сед като се карат отдавна с другаряТ Бойко...Същото е и със Сашко Томов...Татяна е левскарка...Доган е левскарин...Пеевски, шефа на Минджуците е левскарин...та ко праим ся???
Човече, вземи се в ръце и загърби комунистическата пропаганда, ръсена от апарата на ДС!!! - а той е най-голям, понеже агентурата му е сред хората ;) - още от Тошово време!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 сеп 2015 12:32

Кировец написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

А някои от тези герои бяхте готови да ги "обожествите"...

Върни се в “ЦСКА”