I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава (Радомир)

Мнениеот Teo » 08 авг 2015 10:11

Avanti_Ragazzi написа:Ганчев няма никакво намерение да плаща никакви задължения, ако имаше такова намерение изобщо щеше вече да ви е взел точно преди 3 години, ама няма такова!

И това което направи миналата седмица с това ново дружество ФК ЦСКА го потвърждава, това е поредния номер и опит да се разминете с плащанията и задълженията.

Затова и предвиждам вече на 100%, че оригиналния ПФК ЦСКА АД в крайна сметка накрая ще изчезне от картата на футбола в България. На Гришата просто не му се плащат тия пари и това си е.

Най-вероятно за мен другото лято Литекс ще бъде преместен в София (като през това време се изчисти всичко юридически) както каза оня мамалигар новия треньор и ще стане новия ЦСКА. Или в ужасно краен случай това ФК ЦСКА ще тръгне от А окръжна като нов член на БФС. А ПФК ЦСКА АД ще бъде пратен в трета глуха. Просто защото за богатите хора парите са по-важни от любовта им към даден клуб!

Затова и смятам, че Левски и ЦСКА трябва да са в ръцете на феновете си а не на разни бащици. Които първо гледат собствения си интерес и после този на клубът. Това феновете никога няма да го направим, защото за нас най-важното е клубът ни и после всичко останало!

Едно нормално мнение на рогат най-после... :idea:
@ От това което чух вчера по дарик е че той има намерение да се издължи към държавата, а към другите частни инвеститори синдик ще решава на кой трябва и на кой не!
@ Аз не виждам нередности тука... модела които е копи/пейст от Рейнджърс и Фиорентина го прилага и тук.. нито е тръгнал да открива топлата вода, нито пък да влиза в някакви схеми! За всичко съм съгласен само не искам да прави глупости със сливания, вливания, взимане на имена, прекръстване на други отбори...!
@ А нелегитимното БФС го е толкова страх от УЕФА, че ни отложи мача които по програма трябваше да стартира утре.... пълен ташак, много съм разочарован от тия боклуци дето работят там!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 08 авг 2015 10:15

ако поне малко е вярно писаното днес 08 07 2015 г във вестник телеграф то ГРИША ГАНЧЕВ си е направо по голям мафиот и от ЧОРНИ .С мутри картотекира футболисти в БФС .Дела далавери ебати държавата. :cry:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2015 10:19

Teo написа:
@ От това което чух вчера по дарик е че той има намерение да се издължи към държавата, а към другите частни инвеститори синдик ще решава на кой трябва и на кой не!
@ Аз не виждам нередности тука... модела които е копи/пейст от Рейнджърс и Фиорентина го прилага и тук.. нито е тръгнал да открива топлата вода, нито пък да влиза в някакви схеми! За всичко съм съгласен само не искам да прави глупости със сливания, вливания, взимане на имена, прекръстване на други отбори...!

Това ли ще е новата ви мантра за няколко месеца напред?
За Рейнджърс не знам, но Фиорентина първо фалираха, а едва след това създадоха наново отбор, който в началото дори не се казва само Фиорентина.

ПП- Вземи и се поинтересувай, дали БФС наистина е нелегитимна организация с нестопанска цел, че ми писна от толкова неграмотност!!!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2015 10:22

Кашчей написа:
Teo написа:

За Рейнджърс не знам, но Фиорентина първо фалираха, а едва след това създадоха наново отбор, който в началото дори не се казва само Фиорентина.

Не ние сме извънземни и ще измислиме тока да не върви по жици, а да е през въздуха :!: :lol:
@ Кашчей, стегни се...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2015 10:29

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Не ние сме извънземни и ще измислиме тока да не върви по жици, а да е през въздуха :!: :lol:
@ Кашчей, стегни се...

Това Тесла го е измислил отдавна, но практически не може да се осъществи по цялата земя, а относно мантрата ви-да, мантра е и вие се вкопчвате за пореден път в нещо, което не е точно така, както ви се иска да е, и както го представяте!

ПП- Токът не върви, а тече по "жиците".
"След като прерязаха лентата на новия ТЕЦ, турбините се завъртяха и токът бавно и величествено потече по далекопроводите на България" 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 08 авг 2015 10:38

biso62 написа:Всъщност защо привърженици на други отбори коментират ЦСКА? Нападат Ганчев? Или типично по български-аз не искам да ми е добре,а на Вуте да му е зле.Особено Говедата нямат право да пишат,коментират и говорят! Защото лицензът за А група им е даден криминално,след изтичане на сроковете.Дължат милиони,но това се покрива,строи се стадион по незнаен начин и с незнаен платец,собственикът е този,който провокира ХУИ-тата да върнат мутрата на власт...какво повече искате? Да ни няма? Ще ни има,и пак ще ядете пердах! Може да е след 2-3-4 години,но ще ни има.А когато Пеевски ви прецака, както прецака банки,медии и бизнеси-тогава ще завиете горчиво.И Борисов не е вечен.А на народа вече му идва в повече дикакторското му управление. Занимавайте се с Вашите отбори,а не с този,който е флагман на футбола в БГ,дори и повален! Това,че от БФС най-напред са се съгласили със схемата на Ганчев(която наистина е взета от Рейнджърс и Фиорентина,и където НИКЪДЕ на се говори за прецакване на държавата,а само на алчни мениджъри и футболисти),а после под натиск от Гела и сие се чудят как да направят така,че и вълкът да е сит,и агнето-цяло си е проблем на БФС.Но от Перукан няма какво да се очаква!

А Рейнджърс от кое ниво на Шотландия почнаха? Дали не беше от еквивалента на нашата Б Областна?(Има и по-ниско ниво от А окръжна, от което почват всички нови членове на БФС) Значи микренския пак лъже,че копира 1:1 Рейнджърс. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2015 10:41

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

@ Кашчей, стегни се...

Това Тесла го е измислил отдавна, но практически не може да се осъществи по цялата земя, а относно мантрата ви-да, мантра е и вие се вкопчвате за пореден път в нещо, което не е точно така, както ви се иска да е, и както го представяте!

ПП- Токът не върви, а тече по "жиците".
"След като прерязаха лентата на новия ТЕЦ, турбините се завъртяха и токът бавно и величествено потече по далекопроводите на България" 8-)

Кашчей, гледам, че за всяка думичка се хващаш, но ще ти кажа, че тече е синоним на върви.. :lol:
@ Но да не издребняваме ще ти кажа, че парите към държавата ГГ ще ги плати, а за останалите и от това което чух вчера ГГ няма намерение да плаща борчове трупани по криминален път!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2015 10:47

Teo написа:Кашчей, гледам, че за всяка думичка се хващаш, но ще ти кажа, че тече е синоним на върви.. :lol:
@ Но да не издребняваме ще ти кажа, че парите към държавата ГГ ще ги плати, а за останалите и от това което чух вчера ГГ няма намерение да плаща борчове трупани по криминален път!

Тео, при ЦСКА има един голям проблем, когато стане дума за плащане, а той е, че плащането винаги е в бъдеще неопределено време.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2015 10:52

Кашчей написа:
Teo написа:Кашчей, гледам, че за всяка думичка се хващаш, но ще ти кажа, че тече е синоним на върви.. :lol:

Тео, при ЦСКА има един голям проблем, когато стане дума за плащане, а той е, че плащането винаги е в бъдеще неопределено време.

За това си прав! Така е.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 авг 2015 11:09

Възможно е ЦСКА - Струмска слава (Радомир) да не се играе никога :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”