Avanti_Ragazzi написа:Ганчев няма никакво намерение да плаща никакви задължения, ако имаше такова намерение изобщо щеше вече да ви е взел точно преди 3 години, ама няма такова!
И това което направи миналата седмица с това ново дружество ФК ЦСКА го потвърждава, това е поредния номер и опит да се разминете с плащанията и задълженията.
Затова и предвиждам вече на 100%, че оригиналния ПФК ЦСКА АД в крайна сметка накрая ще изчезне от картата на футбола в България. На Гришата просто не му се плащат тия пари и това си е.
Най-вероятно за мен другото лято Литекс ще бъде преместен в София (като през това време се изчисти всичко юридически) както каза оня мамалигар новия треньор и ще стане новия ЦСКА. Или в ужасно краен случай това ФК ЦСКА ще тръгне от А окръжна като нов член на БФС. А ПФК ЦСКА АД ще бъде пратен в трета глуха. Просто защото за богатите хора парите са по-важни от любовта им към даден клуб!
Затова и смятам, че Левски и ЦСКА трябва да са в ръцете на феновете си а не на разни бащици. Които първо гледат собствения си интерес и после този на клубът. Това феновете никога няма да го направим, защото за нас най-важното е клубът ни и после всичко останало!
Едно нормално мнение на рогат най-после...

@ От това което чух вчера по дарик е че той има намерение да се издължи към държавата, а към другите частни инвеститори синдик ще решава на кой трябва и на кой не!
@ Аз не виждам нередности тука... модела които е копи/пейст от Рейнджърс и Фиорентина го прилага и тук.. нито е тръгнал да открива топлата вода, нито пък да влиза в някакви схеми! За всичко съм съгласен само не искам да прави глупости със сливания, вливания, взимане на имена, прекръстване на други отбори...!
@ А нелегитимното БФС го е толкова страх от УЕФА, че ни отложи мача които по програма трябваше да стартира утре.... пълен ташак, много съм разочарован от тия боклуци дето работят там!