https://www.facebook.com/DaSpasimCSKA
Ето тук сме само съмишленици
ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
Хайде събирайте пари, че Стойчо си чака заплатата. Малък Стойчо също.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Миналата година към 5000 души се преброихме. Дано сега да са повече, макар че времето е 3 дни, а не 40.
Само ЦСКА!
Миналата година към 5000 души се преброихме. Дано сега да са повече, макар че времето е 3 дни, а не 40.
Само ЦСКА!
АЗ казах , че ще преведа 100 лв. , но се чудя после след като клуба попадна в ръцете на тия фамилии , какво ще стане с него? Имам чувството . че се гласи някакъв номер и все не мога да го доизмисля какъв е ? ПОМАГАЙТЕ ДА ГО ОТКРИЕМ НОМЕРА?
djd написа:Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Само ЦСКА!
Ти нормален ли си,защо не ги преведе на мен ,аз щях да ти дам същите обещания.
astra написа:АЗ казах , че ще преведа 100 лв. , но се чудя после след като клуба попадна в ръцете на тия фамилии , какво ще стане с него? Имам чувството . че се гласи някакъв номер и все не мога да го доизмисля какъв е ? ПОМАГАЙТЕ ДА ГО ОТКРИЕМ НОМЕРА?
Няма номер, има всичко друго, но не и професионализъм. Но.........аз обичам моя отбор и въпреки, че в началото бях против, утре ще даря 50.00лв. Нямам повече за дарение, а и с и без тея пари, ще се справя.
Това е от мен
organzata написа:djd написа:Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Само ЦСКА!
Ти нормален ли си,защо не ги преведе на мен ,аз щях да ти дам същите обещания.
Утре изтегляш 4 милиона лева, отиваш при Томов, връщате парите на Манджуков и Инджов, вземаш акциите на Томов, пишеш една декларация и ще ти дам пари.
Разбира се,че истинските Армейци ще помогнеме ,аз си купих миналата година ще си купя и сега
Само не знам защо фенчетата на отборчето,от подУЯне,което освен ,че също виси с лиценза,а и се бори за оставане в „А“ група,дават „акъл“ и се опитват да се бъзикат с нас
Първо си решете вашите проблеми и тогава се правете на отворени и гледайте да не се удавите преди нас 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Ще преведа скромна сума, каквато мога да си позволя. Наречете ме овца, зомби, идиот, не ми пука. Правя го с ясното съзнание на кого си давам левчетата. Защото ако го направя, има някакъв шанс да помогна на отбора си, а ако не го направя е 100% сигурно, че няма.
Пък и в крайна сметка аз проблем с 20 или 200 лева нямам... сериозните проблеми са ми с повече нули, предполагам вашите също. Нито ще забогатеем, ако ги спестим, нито ще фалираме, ако ги дадем. Само ЦСКА да го има, съгласен съм да не ида на кино, да покарам още малко и по-кротко със зимните гуми, да се откажа от някой и друг преодолим разход тоя месец... който не разбира, не знае колко силен мотиватор е надеждата.
Пък и в крайна сметка аз проблем с 20 или 200 лева нямам... сериозните проблеми са ми с повече нули, предполагам вашите също. Нито ще забогатеем, ако ги спестим, нито ще фалираме, ако ги дадем. Само ЦСКА да го има, съгласен съм да не ида на кино, да покарам още малко и по-кротко със зимните гуми, да се откажа от някой и друг преодолим разход тоя месец... който не разбира, не знае колко силен мотиватор е надеждата.
- Red thunderstorm
dafquezz написа:Правя го с ясното съзнание на кого си давам левчетата. Защото ако го направя, има някакъв шанс да помогна на отбора си, а ако не го направя е 100% сигурно, че няма.
Това е положението!