ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!

Мнениеот dindan » 26 мар 2015 22:47

https://www.facebook.com/DaSpasimCSKA
Ето тук сме само съмишленици
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 26 мар 2015 22:57

Хайде събирайте пари, че Стойчо си чака заплатата. Малък Стойчо също.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 мар 2015 23:03

Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Миналата година към 5000 души се преброихме. Дано сега да са повече, макар че времето е 3 дни, а не 40.
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 26 мар 2015 23:09

АЗ казах , че ще преведа 100 лв. , но се чудя после след като клуба попадна в ръцете на тия фамилии , какво ще стане с него? Имам чувството . че се гласи някакъв номер и все не мога да го доизмисля какъв е ? ПОМАГАЙТЕ ДА ГО ОТКРИЕМ НОМЕРА?

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 26 мар 2015 23:13

djd написа:Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Миналата година към 5000 души се преброихме. Дано сега да са повече, макар че времето е 3 дни, а не 40.
Само ЦСКА!

Ти нормален ли си,защо не ги преведе на мен ,аз щях да ти дам същите обещания.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 мар 2015 23:14

astra написа:АЗ казах , че ще преведа 100 лв. , но се чудя после след като клуба попадна в ръцете на тия фамилии , какво ще стане с него? Имам чувството . че се гласи някакъв номер и все не мога да го доизмисля какъв е ? ПОМАГАЙТЕ ДА ГО ОТКРИЕМ НОМЕРА?

Няма номер, има всичко друго, но не и професионализъм. Но.........аз обичам моя отбор и въпреки, че в началото бях против, утре ще даря 50.00лв. Нямам повече за дарение, а и с и без тея пари, ще се справя.
Това е от мен

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 мар 2015 23:23

organzata написа:
djd написа:Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Само ЦСКА!

Ти нормален ли си,защо не ги преведе на мен ,аз щях да ти дам същите обещания.

Утре изтегляш 4 милиона лева, отиваш при Томов, връщате парите на Манджуков и Инджов, вземаш акциите на Томов, пишеш една декларация и ще ти дам пари.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 мар 2015 23:27

Разбира се,че истинските Армейци ще помогнеме ,аз си купих миналата година ще си купя и сега :!: Само не знам защо фенчетата на отборчето,от подУЯне,което освен ,че също виси с лиценза,а и се бори за оставане в „А“ група,дават „акъл“ и се опитват да се бъзикат с нас :roll: Първо си решете вашите проблеми и тогава се правете на отворени и гледайте да не се удавите преди нас :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 26 мар 2015 23:45

Ще преведа скромна сума, каквато мога да си позволя. Наречете ме овца, зомби, идиот, не ми пука. Правя го с ясното съзнание на кого си давам левчетата. Защото ако го направя, има някакъв шанс да помогна на отбора си, а ако не го направя е 100% сигурно, че няма.
Пък и в крайна сметка аз проблем с 20 или 200 лева нямам... сериозните проблеми са ми с повече нули, предполагам вашите също. Нито ще забогатеем, ако ги спестим, нито ще фалираме, ако ги дадем. Само ЦСКА да го има, съгласен съм да не ида на кино, да покарам още малко и по-кротко със зимните гуми, да се откажа от някой и друг преодолим разход тоя месец... който не разбира, не знае колко силен мотиватор е надеждата.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 26 мар 2015 23:49

dafquezz написа:Правя го с ясното съзнание на кого си давам левчетата. Защото ако го направя, има някакъв шанс да помогна на отбора си, а ако не го направя е 100% сигурно, че няма.

Това е положението!

Върни се в “ЦСКА”