Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 15:13

pampi написа:
Logical person написа: ...Ние изграден отбор имаме, няма сега време и възможност за промяна...

Айде малко по-сериозно, ако може... ЦСКА в момента има куп играчи с мениджърски визитки, но няма отбор и то е видно и за хлапе дето гледа футбол от 2-3 години... Чуди се Нанков, какво било станало! Майтап! Ето ти треньор с лиценз! Бегай от тука , бе! Аз ли да му обяснявам, че сърбат туй дето са надробили, защото са събрали една сбирщнина от играчи,без да имат въобще идея за какво са им. Бавни, тромави, едно двойно не могат да скалъпят и то след 40 дена подготовка... Имало изграден отбор, е това, ако не е вица на деня... 8-)

Този отбор спечели есенния дял, в конкуренцията на Лудогорец. При положение, че всички вече ни скачат и нямаме протоколни мачове. При условие, че заплатите се бавят и няма ресурс и организация в отбора. И за теб това е "сбирщина" ? Ето това истинския виц.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2015 15:21

Logical person написа:
pampi написа:
Logical person написа: ...Ние изграден отбор имаме, няма сега време и възможност за промяна...

Айде малко по-сериозно, ако може... ЦСКА в момента има куп играчи с мениджърски визитки, но няма отбор и то е видно и за хлапе дето гледа футбол от 2-3 години... Чуди се Нанков, какво било станало! Майтап! Ето ти треньор с лиценз! Бегай от тука , бе! Аз ли да му обяснявам, че сърбат туй дето са надробили, защото са събрали една сбирщнина от играчи,без да имат въобще идея за какво са им. Бавни, тромави, едно двойно не могат да скалъпят и то след 40 дена подготовка... Имало изграден отбор, е това, ако не е вица на деня... 8-)

Този отбор спечели есенния дял, в конкуренцията на Лудогорец. При положение, че всички вече ни скачат и нямаме протоколни мачове. При условие, че заплатите се бавят и няма ресурс и организация в отбора. И за теб това е "сбирщина" ? Ето това истинския виц.

И как го спечели? С красива игра, комбинации, бързина? Кои бяха основните голмайстори и де са сега? Чужда ти е тая материя, драги. Бъркаш желаното с действителното. Не може един отбор да разчита само на здрава защита и голове от ъглови и наказателни, защото идва момент като този и лъсва голата истина ... Ми то тая година ЦСКА не е вкарал гол в официален мач, бе! Да не говорим, че и чистите голови положения се броят на пръсти... Мъка е да ги гледаш как се мъчат самите те на терена...Мъка-а...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 24 мар 2015 15:21

Успех на това момче . Дано вдигне отбора ! ;)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 15:28

pampi написа:
Logical person написа:
pampi написа:

И как го спечели? С красива игра, комбинации, бързина? Кои бяха основните голмайстори и де са сега? Чужда ти е тая материя, драги. Бъркаш желаното с действителното. Не може един отбор да разчита само на здрава защита и голове от ъглови и наказателни, защото идва момент като този и лъсва голата истина ... Ми то тая година ЦСКА не е вкарал гол в официален мач, бе! Да не говорим, че и чистите голови положения се броят на пръсти... Мъка е да ги гледаш как се мъчат самите те на терена...Мъка-а...

Какво значение има дали играта е красива ? Атлетико М красиво ли играе ? Или отборите на Моу ? Този фетишизъм към цирковите трупи никога не съм го разбирал, но той няма общо с футбола. Отбора е бил достатъчно силен да си спечели есенния дял. В спорта само силата има значение. От футболистите, 4-5 поне имат класата, а останалите компенсираха с ентусиазъм. Отбора в никакъв случай не е слаб. Ако до края им се подсигури ресурс, заплати, медикамнети, терен за тренировки и топла вода в хотела, то отбора има силата да се пребори с Лудогорец. А от лятото е нормално да се освободи голяма част от играчите в търсене на това да се повиши класата.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2015 15:43

Logical person написа:
Какво значение има дали играта е красива ? Атлетико М красиво ли играе ? Или отборите на Моу ? Този фетишизъм към цирковите трупи никога не съм го разбирал, но той няма общо с футбола. Отбора е бил достатъчно силен да си спечели есенния дял. В спорта само силата има значение. От футболистите, 4-5 поне имат класата, а останалите компенсираха с ентусиазъм. Отбора в никакъв случай не е слаб. Ако до края им се подсигури ресурс, заплати, медикамнети, терен за тренировки и топла вода в хотела, то отбора има силата да се пребори с Лудогорец. А от лятото е нормално да се освободи голяма част от играчите в търсене на това да се повиши класата.

Футболът е игра на голове, драги, а този ЦСКА и понятие си няма как да търси отбелязването на гол. Първо, няма разиграващ халф от типа на Гъргоров, който да върже играта и да измисли нещо, когато явно се вижда, че треньорският щаб го няма никакъв. Как търси гол Стойчовият ЦСКА, я кажи? На контра или може би с бързи комбинации през центъра и извеждане на човек зад защитата, с пробиви по крилата и насочени центрирания? Как? Аз ще ти кажа, с гол ентусиазъм, мачкане на противника, финален юруш и надежда, че някой от ъгловите ще бъде проспан и ще влезе някой гол с глава. Това е футбол от преди 30-40 години, когато Стойчо вкара два на Ливърпул и вече не върви...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 16:01

pampi написа:
Logical person написа:

Футболът е игра на голове, драги, а този ЦСКА и понятие си няма как да търси отбелязването на гол. Първо, няма разиграващ халф от типа на Гъргоров, който да върже играта и да измисли нещо, когато явно се вижда, че треньорският щаб го няма никакъв. Как търси гол Стойчовият ЦСКА, я кажи? На контра или може би с бързи комбинации през центъра и извеждане на човек зад защитата, с пробиви по крилата и насочени центрирания? Как? Аз ще ти кажа, с гол ентусиазъм, мачкане на противника, финален юруш и надежда, че някой от ъгловите ще бъде проспан и ще влезе някой гол с глава. Това е футбол от преди 30-40 години, когато Стойчо вкара два на Ливърпул и вече не върви...

Ти ли си вкарал 39 гола драги ? Защото този отбор е вкарал 39 пъти. При Стойчо винаги сме търсели гола като сме дебнели грешки на противника. Дори най-слабия отбор знае, че в един мач ще има 2-3 шанса. Нужна е обаче концентрация през всичките 90 минути, за да не се пропилеят шансовете. От пролетта футболистите нямат никакво желание за игра, а оттам и концентрация. Твърдя уверено, че след Лудогорец имаме вториата най-класна селекция в първенството. А срива през пролетта не е от спортнотехнически характер.

За разиграващ халф съм съгласен, че няма. Но и такива се намират най-трудно и струват по-скъпо.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 мар 2015 16:09

Поствам си мнението от 20.03 в друга тема...
"Г. Иванов!!!
1. От ония луди, които без база, с ограбена селекция, без заплата месеци наред постигат резултати с децата. Шапки долу за морала и любовта към ЦСКА.
2. Интелигентен млад човек, беше интелигентен футболист;
3. Няма "контакти" в БГ или чужбина.
4. Знае как се създава играч, дори такъв, когото никога не са учили на тактика.
5. Знае как се прави отбор от нулата (макар и на юношеско ниво);
6. Знае много добре какво не достига на един младеж да пробие в мъжкия футбол и да работи целенасочено затова;
7. Винаги е работил със селекция за 0 лева и никога не се е оплакал от това.
8. Свременните тенденции показват, че бившите защитници(или дефанзивни полузащитници) стават по-добри от бившите нападатели (Куман, Симеоне, Блан, Гуардиола, Конте с/у Ван Бастен, Клинсман, Виали, Дзола)

За да си развие идеите, обаче е нужен силен спортен директор. Номинирам по ред:
1. Мартин Петров - няма нужда от коментар;
2. Св. Тодоров - градски и приятел на Галин, има малък опит в родната джунгла, знае как е и навън;
3. Да се мисли място и за Д. Бербатов за след година две. Има неуредени сметки първо със седмаците, а после и с Боби, Лечков и Сие.

Ако под някаква форма максимално могат да се ползват Ил. Илиев - международник и Ем.Данчев, при нормална обстановка ще потопим натоварения с гел Параход още догодина."

И допълвам...
1. Това че Галин няма лиценз Про, а остана докрай с момчетата, с които започна в школата, е признак на висок морал и не считам за особена слабост. Защо ни е треньор минал през схемите на Коко Динев или подобните му президенти на Хасково, Любимец и прочие. С какво Ботев Враца повдига капацитета на Зафето и Банско този на Томаш? Освен да се потопят в родната действителност и да придобият някои вредни навици, нищо друго не могат да получат.
2. Веднъж за винаги трябва да се отървем от митологемата за "великия мотиватор". Не подценявам този компонент, но футболистите в днешно време трябва да са преди всичко професионалисти и общо взето сами трябва да са мотивирани да излизат на терена и да си бранят заплатите. Ако един треньор селектира непрофесионалисти и се налага да влага 90% от енергията си в мотивиране, то това неминуемо ще отнеме от тактическото, техническото и физическото му осъвременяване и развитие. На такава политика и концепция се надявам да заработи един ден в нашия клуб, а ние да намерим "гениалния треньор".
3. Зафето успя да ни вкара в зоната на евротурнирите в същото положение, в което е Галин, вярвам че това ще се случи и сега.
4. Галин "има топки", за да излезе в този момент. Това че няма PR също е бонус - няма какво да губи. Липсата на контакт с мениджърите на играчитеще му позволи и да изкара пешеходците от титулярния състав и да се довери само на тези, които ще свършат работа.

Успех!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:11

pampi написа:
TristaNNN написа:Успех на новото тренерче, дано успее да довърши Стоювото дело докрай! Бях се попритеснил да не цъфне Любо Пенев, но сега съм повече от спокоен за светлите ви бъднини 8-)

Споко, бре! Туй, че тая пролет отървахте каската, като избягахте у втората шестица, не значи, че на есен няма да има : ...7,8 и ще си паднала... "Стоювото дело" ще бъде довършено, не бой се... :lol:

7,8 и ще си паднала ще има още в следващия кръг, очертава се незабравим дебют за новото тренерче :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 16:14

TristaNNN написа:
pampi написа:
TristaNNN написа:Успех на новото тренерче, дано успее да довърши Стоювото дело докрай! Бях се попритеснил да не цъфне Любо Пенев, но сега съм повече от спокоен за светлите ви бъднини 8-)

Споко, бре! Туй, че тая пролет отървахте каската, като избягахте у втората шестица, не значи, че на есен няма да има : ...7,8 и ще си паднала... "Стоювото дело" ще бъде довършено, не бой се... :lol:

7,8 и ще си паднала ще има още в следващия кръг, очертава се незабравим дебют за новото тренерче :mrgreen:

Да ти каза честно и аз имам такова усещане!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 16:20

BRF написа:Да ти каза честно и аз имам такова усещане!

Ами вашите малко го насадиха на пачи яйца.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”