Закоравели сме вече и нищо не ни трогва.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
FLANKER написа:Колеги от ЦСКА,един въпрос към вас.![]()
Много вероятно е Гъргоров да излезе срещу ЦСКА.Как ще реагирате.
П.П.Питам от чисто любопитство
mistreated написа:Ако показаното от Локо Сф в Пловдив е това, което наистина могат в момента... не виждам как няма да победим. Бяха пълна трагедия, особено второто полувреме. Победа с 2 гола разлика е прогнозата ми.
Red_Neck написа:mistreated написа:Ако показаното от Локо Сф в Пловдив е това, което наистина могат в момента... не виждам как няма да победим. Бяха пълна трагедия, особено второто полувреме. Победа с 2 гола разлика е прогнозата ми.
Локото са много крив отбор и при тях мотивацията си е голям фактор. Предполагам няма да се напъват за ЕКТ (кешовица требе за селекция), но въпросът е къде ще се напъват и къде ще кръводаряват. Въпреки всичко, ако нашите не "налеят гипса", една резонна победа си е в реда на нещата.
Red_Neck написа:mistreated написа:Ако показаното от Локо Сф в Пловдив е това, което наистина могат в момента... не виждам как няма да победим. Бяха пълна трагедия, особено второто полувреме. Победа с 2 гола разлика е прогнозата ми.
Локото са много крив отбор и при тях мотивацията си е голям фактор. Предполагам няма да се напъват за ЕКТ (кешовица требе за селекция), но въпросът е къде ще се напъват и къде ще кръводаряват. Въпреки всичко, ако нашите не "налеят гипса", една резонна победа си е в реда на нещата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Red_Neck написа:mistreated написа:Ако показаното от Локо Сф в Пловдив е това, което наистина могат в момента... не виждам как няма да победим. Бяха пълна трагедия, особено второто полувреме. Победа с 2 гола разлика е прогнозата ми.
Ти наистина ли говориш за това, че Локомотив били кръводарители? Не сте ли вие кръводарените?
mistreated написа:
Кръводарени от тях? Затова ли всяка година ни вземат поне по един хикс? Че някой път и от купата ни изхвърлят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55, Янис Зику и 12 госта