Постиженията на Петър Жеков засенчваха тези на Гунди

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Постиженията на Петър Жеков засенчваха тези на Гунди

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2014 00:49

Аз предлагам темата да се прекрати. Авторът и си вкара автогол, като предизвика сравненията с Гунди.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 15 сеп 2014 00:49

Някои хора пак не правят разлика между футболист с най-добрите постижения (каквото е и заглавието на темата) и най-добрия футболист "според мен", "според чичо Гошо от 4-тия етаж", "според баба Гицка от село Крибул" и т.н. Ако искате и Кривия си го определяйте са номер 1 това си е ваша работа. Единствено недейте да си измисляте факти и постижения само и само вашия човек да е най-отгоре, това е единствената ми молба. ;)

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 сеп 2014 01:04

по темата :lol: ,за автора :!: :?: :!: :?:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2014 01:05

gacobacov написа:Някои хора пак не правят разлика между футболист с най-добрите постижения (каквото е и заглавието на темата) и най-добрия футболист "според мен", "според чичо Гошо от 4-тия етаж", "според баба Гицка от село Крибул" и т.н. Ако искате и Кривия си го определяйте са номер 1 това си е ваша работа. Единствено недейте да си измисляте факти и постижения само и само вашия човек да е най-отгоре, това е единствената ми молба. ;)

Точно де, Гунди е обявен за най-велик на 20-ти век! Точка!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 сеп 2014 01:09

gacobacov написа:Някои хора пак не правят разлика между футболист с най-добрите постижения (каквото е и заглавието на темата) и най-добрия футболист "според мен", "според чичо Гошо от 4-тия етаж", "според баба Гицка от село Крибул" и т.н. Ако искате и Кривия си го определяйте са номер 1 това си е ваша работа. Единствено недейте да си измисляте факти и постижения само и само вашия човек да е най-отгоре, това е
единствената ми молба. ;)

Щом ще сравняваме най-добрите постижения - готово, Гунди е бил и футболист и спортист №1 на България, класирал ни е за световно първенство с 2 гола с/у Белгия, голът му с/у Англия е записан в златната книга на Уембли, вкарал е единствените голове за България на СП в Чили и Англия, вкарал е 3 гола на Бенфика и 2 на Милан и това само до 28 годишна възраст, а Жеков?! И една последна забележка към автора и излизам от темата, че стана вече късно: Като споменава в статията, че 66-та Година е най-слабата за Гунди само с 1 гол(той пък се оказа единствения за България на СП в Англия), беше коректно да спомене и че това е годината в която Гунди претърпява най-много операции и отсъства най-дълго от терена!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 15 сеп 2014 02:08

W84me написа:
gacobacov написа:Някои хора пак не правят разлика между футболист с най-добрите постижения (каквото е и заглавието на темата) и най-добрия футболист "според мен", "според чичо Гошо от 4-тия етаж", "според баба Гицка от село Крибул" и т.н. Ако искате и Кривия си го определяйте са номер 1 това си е ваша работа. Единствено недейте да си измисляте факти и постижения само и само вашия човек да е най-отгоре, това е единствената ми молба. ;)

Точно де, Гунди е обявен за най-велик на 20-ти век! Точка!

Какъв 20 век бе дете, темата тук е за 60-те години в частност :lol: А за 20 век е безсмилено да се правят каквито и да е класации или анкети, все пак от едната страна имаме футболист с най-добри постижения - гол в приятелски мач и още 1 гол на световно при загуба 1-6, срещу голмайстор на световно, извел страната си до полуфинал, че и златна топка за капак. Дори и за най-пилешкия мозък е ясно че всяко съревнование е напълно лишено от смисъл, жалко само че подуянци и в тази категория не се класирате де :lol:

damyanov1963 написа:Щом ще сравняваме най-добрите постижения - готово, Гунди е бил и футболист и спортист №1 на България, класирал ни е за световно първенство с 2 гола с/у Белгия, голът му с/у Англия е записан в златната книга на Уембли, вкарал е единствените голове за България на СП в Чили и Англия, вкарал е 3 гола на Бенфика и 2 на Милан и това само до 28 годишна възраст, а Жеков?! И една последна забележка към автора и излизам от темата, че стана вече късно: Като споменава в статията, че 66-та Година е най-слабата за Гунди само с 1 гол(той пък се оказа единствения за България на СП в Англия), беше коректно да спомене и че това е годината в която Гунди претърпява най-много операции и отсъства най-дълго от терена!

cska-632 написа:Петър Жеков

А група 333 мача 253 гола
България 44 мача 25 гола

Гунди

А група 246 мача 150 гола
България 50 мача 19 гола

..и точка! (и аз да се изразя по подуянскоми :lol: )

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 сеп 2014 02:44

От пишещите тук дали има и 5 човека, които са гледали и двамата футболисти на живо или поне са им били съвременници, но де ли спорите.
Ефект 0.

Wildbunch
Контакти:

Мнениеот Wildbunch » 15 сеп 2014 06:24

Гунди е втория най-добър нереализиран футболист на световно ниво който познавам. Първия е един пич от махалата който беше просто велик, жалко че татко му не му даваше да играе футбол...записа го на акордеон.

Wildbunch
Контакти:

Мнениеот Wildbunch » 15 сеп 2014 06:24

Гунди е втория най-добър нереализиран футболист на световно ниво който познавам. Първия е един пич от махалата който беше просто велик, жалко че татко му не му даваше да играе футбол...записа го на акордеон.

Wildbunch
Контакти:

Мнениеот Wildbunch » 15 сеп 2014 06:25

Върни се в “ЦСКА”