За "бедните души", морала и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

anker1878
Контакти:

Re: За "бедните души", морала и още нещо...

Мнениеот anker1878 » 29 авг 2014 13:17

pampi написа:
Bourgas написа:
pampi написа:
Bourgas написа:Да се надявам, че няма много хора, които да те четат, че само като прочетох комунистическо-фашистки окраски и ми призля. Хора или не разбирате какви ги бръщолевите, или хич не мислите.

Ми светни ме де... :lol:
Щом нямам право на собствено мнение, поне ми покажи вярната посока... :lol:
Всички като един за правата идея... 8-)

Комунизмът и фашизмът нямат нищо общо. Съединявайки ги в едно олекваш бая, ти и думите ти. Светнах те.

Нямат ли нищо общо? Ко, не!... :lol:
Ти за тоталитаризъм чувал ли си там нейде край морето? Бегай да се доучиш, че майка и милна на нашата образователна система... :lol:
Сега, ако пишеш, че си и вишист...ще падна от коня, честно... 8-)

Падай от коня там нейде край полето :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 13:17

-1914- написа:
ronnie написа:И още нещо: Моци защо се разтърча като луд след последната дузпа? Защо празнуваше повече от всички фенове по трибуните взети заедно? Той не е ли национален предател? Защо на оградата го чакаше един ромънец динамовец? Той не е ли национален предател?

Ти беше ли на мача? Не?
Тогава какво ми коментираш. Млък! Мерси.

Не съм бил на мача по телевизора се видя че най радостен бе един мургав човечец с фланела на динамо и моци първо при него отиде. Тези двамата в Румъния май ще ги разстрелват... Ааа почакай няма, там няма закон да се подкрепя някой отбор...
Последна промяна от ronnie на 29 авг 2014 13:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 13:17

Captain Stottlemeyer написа:Според мен в написания материал има доста верни неща. Нямам нито време, нито желание да ги изброявам едно по едно и да се обосновавам. Друг е въпросът, че тази истерия за и против „националната кауза” взе да идва малко в повече, макар че на мен и призивите на едната страна, и воплите на другата са ми през онази работа. ;) Иначе лично аз ще подкрепям и ще симпатизирам на когото си искам клубен отбор, български или чужд, независимо от това, кога, къде и против кого играе. Никой няма право да ми дава акъл и насоки в това отношение. А мнението на някои форумни олигофрени (да не ги споменавам), които евентуално биха ме определили за „родоотстъпник” и „предател” ме интересува толкова, колкото и животът на Плутон – да си го заврат в родолюбивия задник... 8-)

Тука капитана си е чисто прав ;) Киро Гела ще ми дава наклон на оная работа за кой отбор да съм ... Самозабрави се тоя човек след като си боядиса косата :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 29 авг 2014 13:18

pampi написа:
-1914- написа:Абе като не ви интересува Лудогорец просто не гледайте мачовете им в ШЛ и толкова.
Това, че унижиха соц. приятелката ви Стяуа и заедно с нея и 200 заблудени червени наркомани
не значи, че всеки ден трябва нова тема да се отваря.
ЦСКА от 25г. ако изобщо се класира за някъв турнир, то най-късно в групите са аут.
Не са ви виновни ни Левски, ни Лудогорец. Толкова си можете без партията.

Мисля, че вината е в Лацио... :roll:
Целувки, прегръдки със столетницата...и хоп изненада - подарък орлица за Кирето. Как стават тия работи...? :roll:

Разкри ги :mrgreen:

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 29 авг 2014 13:18

Добре бе "националисти", "патриоти" и "богати душици" къде бяхте 2008 г., когато ни отнеха лиценза - защо тогава не ни подкрепихте, така както го направиха момчетата от Стяуа. Ми нали тогава БЪЛГАРСКИЯТ ШАМПИОН ЦСКА беше прецакан. Защо тогава Ви нямаше, а сега сте тръгнали да ми давате определения и да лепите етикети. Защо тогава Сокачев не квичеше, като разпрана девица, а всички се подхилквахте и се радвахте, че "гадния комунистически отбор" най-сетне си получи заслуженото. След това, на което феновете на ЦСКА са подложени при всяко гостуване в Разград не търсете от нас подкрепа за "каузътъ".
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 авг 2014 13:19

Аре отивайте си взимате билети от кауфланд за Реал и Пуул на промоция ще получите едно лудогорско пиле и едно парче салам... :idea:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 авг 2014 13:19

Sh. Group написа:Добре бе "националисти", "патриоти" и "богати душици" къде бяхте 2008 г., когато ни отнеха лиценза - защо тогава не ни подкрепихте, така както го направиха момчетата от Стяуа. Ми нали тогава БЪЛГАРСКИЯТ ШАМПИОН ЦСКА беше прецакан. Защо тогава Ви нямаше, а сега сте тръгнали да ми давате определения и да лепите етикети. Защо тогава Сокачев не квичеше, като разпрана девица, а всички се подхилквахте и се радвахте, че "гадния комунистически отбор" най-сетне си получи заслуженото. След това, на което феновете на ЦСКА са подложени при всяко гостуване в Разград не търсете от нас подкрепа за "каузътъ".

Защо сте толкова много и позволихте да ви отнемат лиценза, и сега позволявате да ви управлява един крадец и мошеник, който пак ще ви прецака?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 13:20

Captain Stottlemeyer написа:Според мен в написания материал има доста верни неща. Нямам нито време, нито желание да ги изброявам едно по едно и да се обосновавам. Друг е въпросът, че тази истерия за и против „националната кауза” взе да идва малко в повече, макар че на мен и призивите на едната страна, и воплите на другата са ми през онази работа. ;) Иначе лично аз ще подкрепям (в рамките на нормалното) и ще симпатизирам на когото си искам клубен отбор, български или чужд, независимо от това, кога, къде и против кого играе. Никой няма право да ми дава акъл и насоки в това отношение. А мнението на някои форумни олигофрени (да не ги споменавам), които евентуално биха ме определили за „родоотстъпник” и „предател” ме интересува толкова, колкото и животът на Плутон – да си го заврат в родолюбивия задник... 8-)

Нямам какво повече да добавя. Поздравявам те за мнението.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 авг 2014 13:20

То бива бива завист ама чак толкова не човешко чорбетата тотално си омазаха задниците :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2014 13:21

Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
Някой ще играят на Бернабеу , а някой в Панчерево
Изображение

Върни се в “ЦСКА”