white-black 1926 написа:daniel875 написа:Какво направи "Лудогорец" на ЦСКА, че такава омраза има към разградчани?
Ако може някой от вас да напише логично обяснение, ще е добре.
На "Левски" "Лудогорец" не е направил нищо лошо. Титлата преди два сезона беше малко случайна, но напълно заслужена. За мен лично неоспорима. Това го казва голям левскар, който вижда много.
Не може със случайна игра да спечелиш трофей. После Съдбата си го връща. За да си носител на купа, трябва да имаш облик, организация на всички нива.
В момента единственият отбор у нас, който притежава това, е "Лудогорец". Другите трябва много да направят, за да стигнат "орлите".
Ако нашият представител спечели, ще се радвам. Румънците от едно време ни се подиграват. Едно натриване на носа няма да е излишно.
Ако "Лудогорец" загуби, няма да съм изненадан особено. Все пак "Стяуа" не е случаен отбор.
Просто чорбари и жълтури се целуват заедно,едните като ревнат и другите им пригласят,ама да ги питаш тях какво изобщо правеше Ботев на финал,като не е финалист,никой няма ти отговори
Не може запалянковците на ЦСКА и "Ботев" да имат комплекс от "Лудогорец". Първите са най - успешният отбор в историята на родния футбол, а вторите един от многото също такива. Дадоха навремето и все още дават таланти за родния футбол. Това са традиционни отбори.
Ще мине времето на "Лудогорец". Сега е такъв периодът - на фирмените отбори. Преди години се появи "ПСВ" Айндховен по този начин, "Байер 04" също, "Олимпик" Марсилия, "Наполи". Много са примерите.
Ще дойде осъзнаването. Това, което не ми харесва на мен като левскар, е, че моят отбор в момента не струва. Нищо не струва като организация, като футболисти. Има само ултраси на стадиона, истинските запалянковци от години ги няма на стадиона.