ЦСКА-Фехервар

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Re: ЦСКА-Фехервар

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 юли 2009 20:27

Незнам ама като чета в гонг как се развива мача, никакво обиграване не правим а само грешки в защита, абсолютно нищо напред и с 2 думи пазим "благоприятния" за сега резултат, срещу отбор който не е мерило за ЦСКА
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 юли 2009 20:27

Абе ЦСКА не ви ли писна да падате от посредствени отбори? ЦСКА 0:2 Фехервар

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 20:27

Напротив, за какво ви е Стойчо? Какви международни успехи има, било то с националния, било с Литекс , било с ЦСКА (изключае победата над Ливърпул в един решен реванш и вкарването на отбора в групите на Уефа, където имаше пълен провал- само една победа над Викинг)
Нека да ви кажа какви са ви проблемите от моя гледна точка- за 20 години нямате две поредни шампионски титли, нямате треньор изкарал 2 сезона, нямате дори 2 поредни победи на Левски. Нямате стадион, детска академия, база като хората, организация, няма правилна трансферна политика , огромна част от привържениците ви не познават собствениците на клуба- това са неща, които първо трябва да промените- според мен- след това да гоните резултати. Трябва да се осигури спокойствие на треньорския щаб, а не да сменяте по 2-ма всеки сезон на треньорската скамейка., иначе още 20 години ще си стоят нещата, които изброих по- горе.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 юли 2009 20:28

durex написа:Абе ЦСКА не ви ли писна да падате от посредствени отбори? ЦСКА 0:2 Фехервар

а вие как не успяхте да биете отбор от 2ра дивизия на сърбия и то на бг земя ?
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Svilen_bspb
Контакти:

Мнениеот Svilen_bspb » 05 юли 2009 20:31

А ве the deacon ти кво правиш в нашия форум...ходи и коментирай вашите неселендури начело с най - големия гражданин Бай Ганьо - Батков
Поредният слаб мач...

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Мнениеот nikola_niko » 05 юли 2009 20:32

napred_trizvezdni_1948 написа:
durex написа:Абе ЦСКА не ви ли писна да падате от посредствени отбори? ЦСКА 0:2 Фехервар

Пич не забравяй, че това е първа проверка, всичко ще лъсне в мача с Черно море.
Левски и Милан най-велики на света!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 20:33

Оставете тези дребни заяждания- те ни изядоха главите последните няколко години. Важното е да има най- накрая някаква идея за развитие в близките няколко години в поне първите 6 отбора от таблицата, а не както досега да се работи на парче.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 юли 2009 20:33

Както виждаш не се заяждам.Според мен цялата работа идва от треньора ви , който се помисли за Велик след като пое ЦСКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 20:34

mike28 написа:Напротив, за какво ви е Стойчо? Какви международни успехи има, било то с националния, било с Литекс , било с ЦСКА (изключае победата над Ливърпул в един решен реванш и вкарването на отбора в групите на Уефа, където имаше пълен провал- само една победа над Викинг)
Нека да ви кажа какви са ви проблемите от моя гледна точка- за 20 години нямате две поредни шампионски титли, нямате треньор изкарал 2 сезона, нямате дори 2 поредни победи на Левски. Нямате стадион, детска академия, база като хората, организация, няма правилна трансферна политика , огромна част от привържениците ви не познават собствениците на клуба- това са неща, които първо трябва да промените- според мен- след това да гоните резултати. Трябва да се осигури спокойствие на треньорския щаб, а не да сменяте по 2-ма всеки сезон на треньорската скамейка., иначе още 20 години ще си стоят нещата, които изброих по- горе.

Грешиш Майк-бихме Ливърпул с Йешич,не с Младенов!
За мача какво да притеснявам,акато от тези дето играят днеска-само един двама са титуляри,а 5-6 играча дори няма да са в отбора!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 20:35

delqnski47 написа:
mike28 написа:Спокойно, оставете ги тези контроли, Пената ги мъчи с тежки тренировки преди всяка мач, така че наистина тези резултати не са показателни, нито пък играта. И на мен ми е, чудно, че се накупиха играчи на килограм от долната половина на таблицата- за тях в момента разликата с това на което са свикнали досега е като между земята и небето. Относно коментарите на Любо, след мачовете- аз си мисля, че му прави чест, че си защитава момчетата, не мисля, че в съблекалнята е толкова благосклонен към тях. Абе ще видим, не вярвам да е по- зле от Кокала. Любо е роден шампион и победител, не случайно като такъв го знаят в Испания, че и във България. Със сигурност няма да му е лесно в началото, но си спомнете и Мъри как започна.

Майки ,напълно ти подкрепям мнението!Да не забравиме че това ни е поредната контрола и тренировките на момчетата са тежки!Според мен обаче ЦСКА започва от нулата:нови собственици,нови треньори,нови играчи,нова организация!Колкото и да е ако играчите на Любо свикнат с ритъма и тренировките,ще създадем много добър отбор!Поне аз така ги виждам нещата за в бъдеще :)

Ами ние хубаво почнахме от 0, ама като погледнеш предния сезон а и преди товасъщо ще забележиш че ЦСКА почва от 0 със по 15 нови играчи а доказалите се вече играчи продават в Лестър, Металург сега и Котев евентуално в Ханза, трансферната ни политика е АДСКИ зле случая с французина го показва, купихме Сливен и взехме 2ма асове на отбор който едва се спаси, както и 1 спас делев който вкара гол на левски и веднага трябваше да го привлечем, с 2 думи игра на дребно, с тези играчи каква ЛЕ и каква титла да се преследва?

Виж сега,ти миналото го остави!Тогава беше Томов който си правеше каквото си иска с трансферите на ЦСКА!Това е ''Титан'',не Томов се пак ;) Това за Котев,Любо ако иска да го продава,той ще си прецени!Това че взимаме играчи от по долни отбори не виждам какъв е проблема при положнеие,че почти всичките български звезди са дошли от там!За Спас също не съм съгласен с тебе!Момчето има адски много талант,въпреки че точно този талант не дай си Боже може да му изяде главата!
Едва л ище направим кой знае какво в тази Лига Европа,но се пак да се надяваме и най-важното е да ПОДКРЕПИМ отбора в този тежък момент!Това е!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”