V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот captain_drifuss » 11 авг 2014 12:20

айде стига сте се плашили от тия лудогорец, да не са Байерн или Барса?
на всяко нещо му идва времето, сега е дошло да ги бием за първенството, било то и на техния стадион (където ние ще сме като домакини като им знам публиката)! Хаш'те са надъхани, ще се борят здраво. Мен ме притесняват само съдиите - ясно ми е как ще се свири и в чия полза- всяко падане фал, всеки фал картон.
Ако това не стига може и ое малко да се даде- това го гледаме три години вече...

И все пак: 0-1 и ЦСКА шампион!

после може и Стяуа да ги опънат едно хубаво... :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 12:31

Имам чувството,че този мач няма да го загубим,желанието ми е да го спечелим,реалността ще видим каква е!
Надявам се футболистите да са добре подготвени и Стойчо да избере правилната тактика.Да не забравяме,че участваме в първенство при което е важно събирането на точки,а не се оценява по красотата на футбола.Последния мач една тактическа грешка на конкретен играч ни костваше равенството,дано този път всички се справят.Имаме интересни,млади футболисти в нападение,Вальо се завърна и дано с него се заздрави защитата.
Отивам на мача на най-гадния сектор в който съм гостувал!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 авг 2014 12:32

Значи миналия сезон играхме 4 пъти. Първия мач ни разбиха, нашите след 50-та минута спряха даже да ходят и само стояха на едно място като конуси за тренировка. Втория мач беше в София и също ядохме голям бой. След това на лудите взе да им става все по-трудно срещу нас. Не знам дали ще е сега, но съвсем скоро ще им стане невъзможно да ни бият и ще им остане само споменът. Този мач го виждам Х, а пък ако вземем нещо повече, добре е дошло. Важното е да сме агресивни към халфовете им и да спираме бековете по-рано. Нападателите им сами няма какво толкова да направят.
Само ЦСКА!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 авг 2014 12:40

Не ми говорете колко са добри...На Армията когато ни биха 0:1 30 минути не минаха центъра...Такъв наш натиск над който и да е отбор не бях виждал от доста време.
Тогава просто липсваше голмайстора...Сега го имаме - Буш.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 12:46

djd написа:Значи миналия сезон играхме 4 пъти. Първия мач ни разбиха, нашите след 50-та минута спряха даже да ходят и само стояха на едно място като конуси за тренировка. Втория мач беше в София и също ядохме голям бой. След това на лудите взе да им става все по-трудно срещу нас. Не знам дали ще е сега, но съвсем скоро ще им стане невъзможно да ни бият и ще им остане само споменът. Този мач го виждам Х, а пък ако вземем нещо повече, добре е дошло. Важното е да сме агресивни към халфовете им и да спираме бековете по-рано. Нападателите им сами няма какво толкова да направят.
Само ЦСКА!

Ходил съм на много мачове на ЦСКА,но пътувайки за този се чудех просто с колко ще паднем и ми беше ясно,че няма да са гол-два!Станаха само 3,което беше добре :lol: !Просто момента беше такъв.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 11 авг 2014 12:46

Мача е 0:1. Залагайте!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 авг 2014 12:47

Venko123 написа:Не ми говорете колко са добри...На Армията когато ни биха 0:1 30 минути не минаха центъра...Такъв наш натиск над който и да е отбор не бях виждал от доста време.
Тогава просто липсваше голмайстора...Сега го имаме - Буш.

Ма ти си бил майтапчия.... :!: :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 авг 2014 12:59

Да, разбира се.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 авг 2014 13:34

Още като бяха във Б-група,Киро "гела' даваше огромни пари на футболисти само и само да се навият да играят там.Защо не си публикуват заплатите и всичко да е открито ?
Аз съм сигурен ,че в този отбор няма футболист с под 15 хиляди лева заплата ,не говоря за юноши или младежки национали.Но това са неща без значение за ЦСКА .
Излизаме за победа пък каквото стане ,ако бием супер,равен би се приел ,загубата няма да е изненада също ,мача си е троен ,но се надявам да победим !
Само ЦСКА!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 авг 2014 13:38

percival написа:Още като бяха във Б-група,Киро "гела' даваше огромни пари на футболисти само и само да се навият да играят там.Защо не си публикуват заплатите и всичко да е открито ?
Аз съм сигурен ,че в този отбор няма футболист с под 15 хиляди лева заплата ,не говоря за юноши или младежки национали.Но това са неща без значение за ЦСКА .
Излизаме за победа пък каквото стане ,ако бием супер,равен би се приел ,загубата няма да е изненада също ,мача си е троен ,но се надявам да победим !
Само ЦСКА!

15 000 хиляди лева?!
Там брат заплатка по-малка от 13 000 хиляди ЕВРО няма :idea:
Моци взима не по-малко от 20к €... за останалите да не говорим :idea:
Гела сега преди мача с нас им е обещал сигурно по 10к на калпак за бой над нас :idea:

Клуба им е оценен на 33 милиона евро човек :idea:

Изправяме се отново срещу финансовата империя на Домусчиеви, но тоя път ще ги победим.. просто го чувствам вътрешно 8-)

Върни се в “ЦСКА”