Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг
Честно казано за първи път не съм голям оптимист, но пък не се изправяме срещу някой супер отбор и вярвам, че имаме сили да ги отстраним. Добре ще е да търсим бърз гол и след това да бъдем внимателни, защото се видя, че молдовците са опасен отбор. Очаквам и се надявам да продължим. Прогнозата ми е минимална победа за нас - 0:1/2.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
2-0 за домакините, както написал един болен супаджия цитирам -''Със Стойчо гоним Левски по географски открития''

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Много труден мач ни чака...дано го вземем!
Аз все още съм оптимист относно представянето на българските отбори, и вярвам че ще успеете да ги отстраните, като прогноза може би 1:2
- bojo0o0o94
- Контакти:
Ще го дават ли мача по някоя телевизия?
- pinkopinkito
- Контакти:
mirodes написа:Какво се получи-уж се знаеше кои са проблемните постове,взеха се един куп футболисти,а накрая пак играят играчи на непривични за тях постове.Венци Василев в момента е най-добрият ни защитник,но кой знае защо Стойчо го мъчи на левият бек.Апостол Попов пък кой знае защо играе десен бек,като е бавен като костенурка.Имаме си и ляв бек -Милисавлевич,но той си стои на пейката.Отбрана съставена от Василев десен бек,Попов и Крачунов централни и Милисавлевич ляв бек щеше да е много сериозна преграда за противниковите нападатели.В средата-не знам защо този Сънди не е изгонен със шутове досега.Напред пък се разчита на статични положения или далечни удари.В нападение имаме един свестен играч Силва -той пък взе ,че се контузи.Маркиньос като не му тръгне играта и се изключва от мача.Стоянов нищо не показва откакто се върна от Лудогорец.Люксембуреца е борбен,но пък не е голаджия.Честно казано не съм оптимист за реванша.Но трябва да ги отстраним тези,защото ще е голям срам ако отпаднем.Ако се примирим с отпадане от молдовски отбор ни чакат същите "подвизи" като говедата следващите години.
И аз се чудя защо Мили не играе... Попов си е за центъра на отбраната, но със Супусепа (или там както се казва), Крачуна е много зле. От люксембуреца никакъв *** не става, тоя е по-зле и от Руй Мигел

Между другото, за какво му са на ЦСКА 7 централни защитници!!! (Вальо, Тунчев, Попов, Супусепа, украинеца, хърватина, Крачуна), Стою май отбор от ЦЗ ще прави.
**Успех на всички бг отбори в турнирите и дано има по-малко география и повече футбол

- El Commandante
2:1 и се съсредоточавате в родния шампионат...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
pinkopinkito написа:И аз се чудя защо Мили не играе...
Отговорът се намира в интервюто на Стойчо Младенов по канал 3 след мача.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Прогнозирам победа за ЦСКА с 2:0!