I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: I кръг: Литекс - ЦСКА
Единия набеден тренер,ще реанимира другия такъв....предполагам,това ще бъде Балъков,грозна победа за ЦСКА,и уволнение на Балъков.Има добра новина...с нов тренер Литекс имат минимални шансове унгарците.
- popokutepetel
- Контакти:
red__army написа:Единия набеден тренер,ще реанимира другия такъв....предполагам,това ще бъде Балъков,грозна победа за ЦСКА,и уволнение на Балъков.Има добра новина...с нов тренер Литекс имат минимални шансове унгарците.
3чо ще бъде уволнен по другия понеделник
popokutepetel написа:red__army написа:Единия набеден тренер,ще реанимира другия такъв....предполагам,това ще бъде Балъков,грозна победа за ЦСКА,и уволнение на Балъков.Има добра новина...с нов тренер Литекс имат минимални шансове унгарците.
3чо ще бъде уволнен по другия понеделникНа негово място предполагам ще доведат дедо Митко от Мировяне. Може и Додуци да доведат пак
За мача с вас,следващата седмица,се притеснявам дали ще стигнат топките...ще я "спукат" от ритане и мачкане.
popokutepetel написа:red__army написа:popokutepetel написа:red__army написа:Единия набеден тренер,ще реанимира другия такъв....предполагам,това ще бъде Балъков,грозна победа за ЦСКА,и уволнение на Балъков.Има добра новина...с нов тренер Литекс имат минимални шансове унгарците.
3чо ще бъде уволнен по другия понеделникНа негово място предполагам ще доведат дедо Митко от Мировяне. Може и Додуци да доведат пак
За мача с вас,следващата седмица,се притеснявам дали ще стигнат топките...ще я "спукат" от ритане и мачкане.
Ще стигнат, ще стигнат. Нали сте богат домакин. Люпи още утре ще пусне извънредна емисия акции и ще купи. В краен случай ще вземе топките на децата![]()
![]()
О не, не едни други имат опит с краденето на топки
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- dreben23
- Контакти:
Армейците ще мачкат!
[offtopic]Само не знам днес ли ще е днес или в четвъртък!
[/offtopic]
[offtopic]Само не знам днес ли ще е днес или в четвъртък!
Последна промяна от dreben23 на 20 юли 2014 15:52, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Love in blue
- Контакти:
j0rka7aa написа:popokutepetel написа:red__army написа:popokutepetel написа:red__army написа:Единия набеден тренер,ще реанимира другия такъв....предполагам,това ще бъде Балъков,грозна победа за ЦСКА,и уволнение на Балъков.Има добра новина...с нов тренер Литекс имат минимални шансове унгарците.
Ще стигнат, ще стигнат. Нали сте богат домакин. Люпи още утре ще пусне извънредна емисия акции и ще купи. В краен случай ще вземе топките на децата![]()
![]()
О не, не едни други имат опит с краденето на топки
А бе е,и им мамата на топките
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
popokutepetel написа:red__army написа:Единия набеден тренер,ще реанимира другия такъв....предполагам,това ще бъде Балъков,грозна победа за ЦСКА,и уволнение на Балъков.Има добра новина...с нов тренер Литекс имат минимални шансове унгарците.
Абе знам за ТРОИЧО,че ви е трьн в очите,разбирам те ,но все си мисля,че още бая време ше ви дава да свирите на Додуци
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
CSKA 78 написа:Има да връщаме на Литекс за кражбата на футболисти,и това ще си проличи на терена! 1:2 за ЦСКА.
Каква кражба бе ИДИОТ?! Да не са ти влезнали в къщата?!
Виж ти,как Хамес Родригез се остави да го откраднат!!
За мен мача е 0:0
33Якуб Дивиш
21Венцислав Василев
19Апостол Попов
31Кристиан Супусепа
8Борис Галчев
34Денис Причиненко
10Маркиньос
4Стивън Сънди
71Антон Карачанаков
73Иван Стоянов
13Орелен Жоаким
- bilyaletdinov
- Контакти:
Неманята какво е направил, че Стою прави всевъзможни врътки, за да не играе 
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!