Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг
Победа с 3-4 гола разлика за ЦСКА. Това очаквам и това ще стане.
Кашчей написа:Тази година кога му дойдоха новите играчи на Стойчо-вчера ли или тази вечер?
Последните двама подписаха вчера - Дивиш и Фелипе. Другите пристигаха през ден, през два на лагера в Холандия. Румънеца Буш пък ги чакаше в София. Е, това сигурно трябва да минава за нормално, нали?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
.
Последна промяна от Кашчей на 15 юли 2014 23:02, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кировец написа:Победа с 3-4 гола разлика за ЦСКА. Това очаквам и това ще стане.
Стига глупости. И с по 1-0 да ги бием ще е мнооого добре.
Venko123 написа:Кировец написа:Победа с 3-4 гола разлика за ЦСКА. Това очаквам и това ще стане.
Стига глупости. И с по 1-0 да ги бием ще е мнооого добре.
Ще си говорим след мача.

Всичките ни представители домакинстват в първите мачове все срещу напълно преодолими съперници - да си пожелаем хубави домакински победи и по - спокойно очакване на жребия в петък където (особено Ботев и Литекс) вече ги чакат доста по - сериозни отбори.ЦСКА и Лудите като поставени може и да ги върже пак да играят с разни баламурници 

- Red Warrior
- Контакти:
Мисля, че с оглед на моментното ни състояние не трябва да бъдем прекалени оптимисти. Половината футболисти се видяха за първи път в мача с Берое. Все пак победа за ЦСКА, без да давам точен резултат. Вече на реванша мисля, че момчетата ще са се аклиматизирали и опознали в доста по-голяма степен. Обаче Зимбру в мача с македонците показаха, че са по-добри като домакини. След представянето срещу Берое разбрах защо Стойчо иска още един защитник. Крачунов - мега зле. Чапаев и Чорбаджийски не знаеха къде се намират, но те все пак са млади и играха не много време. Тунчев не е същия като преди 6 години. Без Вальо, който ще ни липсва първите няколко мача ще треперим доста ми се струва. Стойчо има право, че ни е нужен защитник. Колкото и да не ми се иска да го кажа, но Менди ще ни липсва.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Предполагам ЦСКА ще им вземе на тия поне 4 точки от двата мача, може и 6. За резултат не знам, ако седнат да играят като Верис трудно ще станат гръмки разгроми, но това не е от такова значение мисля.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Прогнозирам 0-0 и се обосновавам с факта, че червените все още не са толкова стикован и обигран отбор. Освен това дефанзивните похвати на спеца от Плоски в комбинация със вероятно забъркания молдовски бетон, като нищо ще скъсат нервите на 5 000 по трибуните.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

тая година: ЦСКА минимум в групите. Точен рзултат за мача не мога да дам, но ЦСКА ги минава тия. Както един колега по-горе е написал: Дано има много армейци на стадиона, за да разберат новите къде са и в какъв отбор са попаднали.
Време е ЦСКА София да се завърне в Европа с гръм
Време е ЦСКА София да се завърне в Европа с гръм