Смешният плач на червените "легенди"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: Смешният плач на червените "легенди"

Мнениеот Venko123 » 11 апр 2014 20:36

petko.h.markov написа:Някой от вас гледал ли е въпросната пресконференция?Защото аз я гледах.Там никой не каза лоша дума за клуба-гарантирам.Обидени са от мотивите и начина,по който е издадена тази заповед.Никой от тях не иска нито лев от ЦСКА.
Кой от тях да е останал без пари?Всички си изкарват достатъчно-Ради,Мето,Джамов,Бучински.Единствено Бучински се
изказа за акциите,но другите се дистантираха от него.Ако имате възможност прослушайте я и тогава използвайте
обидни думи за тях.Научете се да чувате и други мнения различни от официалните.А мен е много трудно някой от вас
да ме засегне.

Те са обидени от заповедта, а Стойчо и ръководството не може да се обиждат от това, че говорят глупости за тях докато си пият бирата.
И какво му е обидното, Томов излезе и каза да отидат при него за да се разберат кога може да играят? Сърдити били, обидени били...Айде стига глупости.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 апр 2014 21:00

petko.h.markov написа:Някой от вас гледал ли е въпросната пресконференция?Защото аз я гледах.Там никой не каза лоша дума за клуба-гарантирам.Обидени са от мотивите и начина,по който е издадена тази заповед.Никой от тях не иска нито лев от ЦСКА.
Кой от тях да е останал без пари?Всички си изкарват достатъчно-Ради,Мето,Джамов,Бучински.Единствено Бучински се
изказа за акциите,но другите се дистантираха от него.Ако имате възможност прослушайте я и тогава използвайте
обидни думи за тях.Научете се да чувате и други мнения различни от официалните.А мен е много трудно някой от вас
да ме засегне.

Въобще не искам да те засягам,аз не съм гледал пресконференцията ,но четох изказванията на участниците в нея и мога да кажа,че всички до един се изказаха против Клуба,всички до един,без изключение,само липсваха Джеки,Радуканов и Майкъла,другите солташаци на боклуците ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2014 21:04

Venko123 написа:
да ме засегне.

Те са обидени от заповедта, а Стойчо и ръководството не може да се обиждат от това, че говорят глупости за тях докато си пият бирата.
И какво му е обидното, Томов излезе и каза да отидат при него за да се разберат кога може да играят? Сърдити били, обидени били...Айде стига глупости.

Нали за това е демокрация-всеки си казва това което мисли.Аз никъде не съм казал,че оправдавам това което те казват или искат.Аз твърдя,че трябва да чувате и другите какво говорят и мислят.А дали го приемате и не си е ваше решение.
Но да давате крайни и нецензурни определения за хората,без да сте го чули лично е глупаво.Но това си е ваш проблем.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2014 21:09

Red joker написа:
да ме засегне.

Въобще не искам да те засягам,аз не съм гледал пресконференцията ,но четох изказванията на участниците в нея и мога да кажа,че всички до един се изказаха против Клуба,всички до един,без изключение,само липсваха Джеки,Радуканов и Майкъла,другите солташаци на боклуците ;)

Ако си прочел всичко,значи си прочел и всичко написано за мен.За това казвам,че могат да ме засегнат.През целият си живот
винаги съм казвал това,което мисля,без да вярвам сляпо на някой.Не искам да съм на мястото на тези,които сега сляпо вярват на ръководството и утре те ги измамят.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 11 апр 2014 21:23

да ме засегне.

Аз изгледах сега запис на пресконференцията и абсолютно не мога да се съглася с теб. Кой от всички се изказа по темата, за която събраха медиите? Един през друг приказваха глупости, вместо да замълчат след като не искат да подкрепят ЦСКА в този труден момент. Атаката по тези, благодарение на които ЦСКА е на второ място във временното класиране, а не във "В" група, е атака по самия клуб!
Последна промяна от inivanov на 11 апр 2014 21:47, променено общо 1 път.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 11 апр 2014 21:25

petko.h.markov на 11 Апр 2014 21:09

Red joker написа:

да ме засегне.

Ако си прочел всичко,значи си прочел и всичко написано за мен.За това казвам,че могат да ме засегнат.През целият си живот
винаги съм казвал това,което мисля,без да вярвам сляпо на някой.Не искам да съм на мястото на тези,които сега сляпо вярват на ръководството и утре те ги измамят.

Останал съм с впечатлението, че сляпо вярваше на Титан ;) Аз не вярвам някой привърженик на ЦСКА да вярва сляпо на Томов, просто това е положението! И колкото и да е странно Томов внесе ОРГАНИЗАЦИЯ, нещо което много други не успяха. Ветерани и легенди не трябва да се изявяват и да се имат за по-големи от клуба! Отборът ЦСКА- това сме ние феновете!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 апр 2014 21:25

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
да ме засегне.

Аз лично нямам проблем с теб,виждам,че пледираш за демокрация,но това ,че си против сегашното ръководство,както виждаш среща сериозен отпор,който не е насочен само срещу теб,хората са много чувствителни и са настръхнали против всякакъв вид ликвидатори и нихилисти,особено сега ,когато нещата тръгват да се оправят :idea: :!: Колкото до измамата не бери грижа-всеки си носи кръста,включително и този,който я подкрепя или не ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 21:28

Армейци,

Във връзка с обаждания на стотици възмутени фенове по повод на пресконференцията на лицата А. Никодимов, Е.Бучински, Р. Здравков и други, информираме широката армейска общественост за следното:

1.Подобни пресконференции от лица, намиращи се далеч от ръководството на ПФК ЦСКА АД, едва ли имат нужда от някакъв по-особен отговор. Реакцията срещу тези лица и техните изказвания е толкова голяма, наговорените лъжи и измислици - толкова нелепи, че сме длъжни да дадем някои пояснения;

2.Както е известно, ПФК ЦСКА АД е първият български клуб, който отвори пред компетентните български органи и чужди одиторски фирми всичките си финанси и цялостната си стратегия за развитие. Проверката на финансите на Клуба, вярно избраната стратегия в крайна сметка доведоха до положително решение на Комисията за финансов надзор за извършване на публична продажба на акции. На този фон, изказванията на такива „високо” компетентни лица по финансов мениджмънт като Бучински и Никодимов, будят смях и предизвикват разнопосочни реакции. Приказките за „пирамида”, „бюджетен колапс” и т.н. са израз на драстична некомпетентност и неприкрита злоба на участниците в пресконференцията;

3.Споменатите лица не представляват никого освен себе си. Съветът на ветераните се ръководи от Димитър Пенев - най-добрият български треньор за XX век. И с този съвет ръководството на ПФК ЦСКА АД работи достатъчно добре. ПФК ЦСКА АД е първият български клуб, който предоставя безвъзмездно акции на свои заслужили ветерани. Списъкът на тези хора ще бъде публикуван за открито обсъждане през следващата седмица;

4.Защо авторитетът на повечето от участниците в спомената пресконференция за червените фенове е толкова нисък, а реакцията срещу тях толкова бурна. Защото някои от тях, и на първо място А.Никодимов, положиха своите подписи през юни 2013 година под предумишления фалит на ЦСКА и изпращането на отбора във В група. Подобно срамно действие няма как да бъде изтрито от историята на Клуба и е съвсем закономерно да породи последващи реакции. На фона на проектирания „ЦСКА Радомир” във В група, днес само 10 месеца по-късно, ЦСКА е отново начело в класирането на българския шампионат, с напълно покрити критерии за лиценз и стабилно финансово положение. Ясно е откъде тогава идва злобата, инсинуациите и лъжите на А.Никодимов и неговите „колеги”.

5.Най-странното от днешната смешна пресконференция е участието в нея на иначе сериозен човек като Р. Здравков. Очевидно той смята, че неговите функции и отговорности в националния отбор на България са недостатъчни, за да се занимава с инсинуации против ЦСКА.

6.Дали съзнават или не участниците в днешната пресконференция, вредят силно на интересите на Клуба. Очевидно целят да злепоставят публичното предлагане на акции и да попречат на неговия успех. Убедени сме че феновете на ЦСКА няма да забравят този случай, както и лицата, които са го организирали.

Ръководството на ПФК ЦСКА АД работи и ще работи със своите ветерани, защото това е част от историята и традициите на нашия Клуб. Разбира се, не с измислени такива, които имат по един мач, а с тези, които са наистина носители на голямата и славна история на армейския клуб.

УС на ПФК ЦСКА АД

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 21:34

Бедни ветерани на ЦСКА, сутрин главите още тежат, а вечер софрата отдавна е сложена
Четвъртък вечер. “Армията” ликува след поредната победа на ЦСКА! Многомилионният Ботев е сразен, Европа е все по-близо! Трибуните скандират имената на своите герои. Да, всички в този отбор са герои. Те извадиха ЦСКА от пепелта.

Петък сутрин. Групичка ветерани - кой с един, кой с повече мачове, обичащи да шушукат из ъглите, реши да излезе на светло. Смело! На пресконференция. Причината? Забранили им да играят безплатно между 10 и 18 ч на новото игрище на “Армията”. А хората имали важни мачове за ветерани. Голяма работа, че по това време тренират децата. Нали още от детската площадка си знаем - правото е на по-големия. Как така малките ще са по-важни от старите? Но видиш ли, появи се лошият Стойчо Младенов и сбърка посоката на справедливостта. Отсече злият човек: “Играйте до 10 часа и след 18 часа!”

Само че проблем - рано сутрин главите още тежат, а вечер софрата отдавна е сложена. Не е време за футбол. Така беше и миналото лято, когато ЦСКА трябваше да се спасява, а имаше славен ветерански дуел някъде из България. Въпрос на приоритети.

Легендите от групичката не давали интервюта от години. Така казват. Друг е въпросът, че никой не им иска мнението. Но ето ти пресконференция, медии. Сега е моментът за разкрития - Стойчо прибрал толкова комисиони, че скоро ще става комшия на херцога на Бъкингам. Акциите на Александър Томов били менте и не трябвало да се купува от тях. Искат хората без пари, нали са славни ветерани. А пусто да остане - 30 лева за един пакет нямат в джоба. Забележка към Борислав Михайлов! Някои са негови служители, явно им плаща малко и нередовно. И затова нямат по няколко лева да си наемат терен на “Спортна София”, докато “червените” таланти тренират...

Чакаха, чакаха и недочакаха. Нито Левски успя да бие ЦСКА, нито Литекс, нито Ботев. Че и гол дори не вкараха. Търпението се изчерпи. Трябва да си кажем “разкритията” - за комисионите, за далаверите. Искат главата на Стойчо. Повече от 10 години шушукат, сънуват 75 000 евро за този, 125 000 евро за онзи. Дебела е сметката на Младенов, а ушите му сигурно са червени като жар от приказки. Какво значи тук някакъв си факт, че повечето от тези славни герои и за старши треньори на Сливнишки герой не биха ги поканили. Отдавна са се абонирали за позицията “помощник”.

Бедни, бедни ветерани, защо не... си останахте да шушукате из ъглите. Истинските “червени” сърца пяха песни и ликуваха в четвъртък вечер след новата победа. С Бадема и Мартин, с Косоко и Стойчо. Защото не се сбъдна мечтата на малцината герои от ресторанта за ЦСКА (Радомир), за ЦСКА-Бургас (София) или нещо подобно.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2014 21:47

mertezaker написа:
petko.h.markov на 11 Апр 2014 21:09

Red joker написа:

да ме засегне.

Останал съм с впечатлението, че сляпо вярваше на Титан ;) Аз не вярвам някой привърженик на ЦСКА да вярва сляпо на Томов, просто това е положението! И колкото и да е странно Томов внесе ОРГАНИЗАЦИЯ, нещо което много други не успяха. Ветерани и легенди не трябва да се изявяват и да се имат за по-големи от клуба! Отборът ЦСКА- това сме ние феновете!!!

Погрешно си останал с това впечатление.Винаги съм твърдял,че собствениците са преходни,но клуба си остава.Същото
мнение продължавам да твърдя и сега.Относно внесената организация сега,лично аз не я виждам.Защо в НС са двама
наистина големи футболисти-Якимов и Жеков.Там трябва да са хора,които разбират от финанси,право и управление.
Приличат ми на поставени хора,които да подписват това което им представят.

Върни се в “ЦСКА”