XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи)
Ако някой ми каже, че нашите конкуренти не са "мотивирали" Лк Пд па на! Такива разправии, такива опънати жили и ококорени очи в мач преди най-важният им за Купата няма как да стане. И Таско ми дава само 2 минути продължение като само Апостол Попов лежеше контузен две минути, а колко разправии имаше за ОЧЕВАДНИ фалове от страна на Лк Пд не ми се мисли. Тунчев много се изложи с тези претенции, а и при двата фала за ЦСКА можеше да се покаже жълт картон.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Ако някой ми каже, че нашите конкуренти не са "мотивирали" Лк Пд па на! Такива разправии, такива опънати жили и ококорени очи в мач преди най-важният им за Купата няма как да стане. И Таско ми дава само 2 минути продължение като само Апостол Попов лежеше контузен две минути, а колко разправии имаше за ОЧЕВАДНИ фалове от страна на Лк Пд не ми се мисли. Тунчев много се изложи с тези претенции, а и при двата фала за ЦСКА можеше да се покаже жълт картон.
Кво лошо има конкурентите ни да дадът пари на локото да се натегнат да ни бият?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- Red Warrior
- Контакти:
Паднем не паднем, важното е, че юбиляра няма да играе в Европа. 

- Red Warrior
- Контакти:
demon777 написа:Red Warrior написа:Ако някой ми каже, че нашите конкуренти не са "мотивирали" Лк Пд па на! Такива разправии, такива опънати жили и ококорени очи в мач преди най-важният им за Купата няма как да стане. И Таско ми дава само 2 минути продължение като само Апостол Попов лежеше контузен две минути, а колко разправии имаше за ОЧЕВАДНИ фалове от страна на Лк Пд не ми се мисли. Тунчев много се изложи с тези претенции, а и при двата фала за ЦСКА можеше да се покаже жълт картон.
Ако само даваха пари за да ни скачат, а не и за да играят Ганкиното срещу тях нямаше да има нищо лошо. Но нещата ми намирисват като случая с Миньоро преди 2 години - на нас ни скачат, а на други излизат с юношките.

Red Warrior написа:demon777 написа:Red Warrior написа:Ако някой ми каже, че нашите конкуренти не са "мотивирали" Лк Пд па на! Такива разправии, такива опънати жили и ококорени очи в мач преди най-важният им за Купата няма как да стане. И Таско ми дава само 2 минути продължение като само Апостол Попов лежеше контузен две минути, а колко разправии имаше за ОЧЕВАДНИ фалове от страна на Лк Пд не ми се мисли. Тунчев много се изложи с тези претенции, а и при двата фала за ЦСКА можеше да се покаже жълт картон.
Ако само даваха пари за да ни скачат, а не и за да играят Ганкиното срещу тях нямаше да има нищо лошо. Но нещата ми намирисват като случая с Миньоро преди 2 години - на нас ни скачат, а на други излизат с юношките.
Абе пич Локото играе в момента без 4 основни играчи, които треньора още вчера си каза, че няма да играят защото висят с картони и ще ги пази за мачовете за купата и с Ботев

Трябва ни бърз гол.
Ще засека колко време топката ще е в игра през второто.
Абсолютен не пряк свободен удар в наказателното поле на докото .Учудващо или не цветан кръстев беше допълнителният който видя ,но не даде сигнал !
Абсолютен не пряк свободен удар в наказателното поле на докото .Учудващо или не цветан кръстев беше допълнителният който видя ,но не даде сигнал !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Абсолютна симулация на Лазаров ! Падна преди да е пипнат !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
- Jack the Ripper
- Контакти:
memnto написа:Трябва ни бърз гол.
Получихте го. 2-0. Успех !
Red Warrior написа:demon777 написа:Red Warrior написа:Ако някой ми каже, че нашите конкуренти не са "мотивирали" Лк Пд па на! Такива разправии, такива опънати жили и ококорени очи в мач преди най-важният им за Купата няма как да стане. И Таско ми дава само 2 минути продължение като само Апостол Попов лежеше контузен две минути, а колко разправии имаше за ОЧЕВАДНИ фалове от страна на Лк Пд не ми се мисли. Тунчев много се изложи с тези претенции, а и при двата фала за ЦСКА можеше да се покаже жълт картон.
Как завършиха Локото с Лудогорец в Пловдив, че съм забравил резултата....Май всеки, който се опъне на харизмата е мотивиран от друг?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?