Venko123 написа:И случайно загуби със 0:7 от отборът, който пое малко след това. Седморчо Стоев
Не бих казал случайно
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Venko123 написа:И случайно загуби със 0:7 от отборът, който пое малко след това. Седморчо Стоев
Червени Воини написа:WESLEY119 написа:Стойчо тотално прекали.Колкото и да го уважавам, вече почна да отвращава. Като чух вчера какви ги нареди... пълно безсрамие
Тройчо като ревна срещу съдиите въпреки победите срещу подуянци, никой не му обърна внимание чак след като загуби,се появиха к**вите МУ в синьо. Което е много жалко!
bilyaletdinov написа:Venko123 написа:И случайно загуби със 0:7 от отборът, който пое малко след това. Седморчо Стоев
Не бих казал случайноДомуса даде едни пари на Вангелов, за да цъкат с юношките
damyanov1963 написа:Червени Воини написа:WESLEY119 написа:Стойчо тотално прекали.Колкото и да го уважавам, вече почна да отвращава. Като чух вчера какви ги нареди... пълно безсрамие
Тройчо като ревна срещу съдиите въпреки победите срещу подуянци, никой не му обърна внимание чак след като загуби,се появиха к**вите МУ в синьо. Което е много жалко!
Ee, ама победите му с/у подуенци се равняват на 3 титли
amstel_beer написа:bastuna2003 написа:Щом плюят, значи си върши работата
Същото важи и за Мъри, нали!?
Steelblade написа:Teo написа:Steelblade написа:Червени Воини написа:Steelblade написа:drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност
![]()
![]()
Добра шега
Стоев какво е постигнал?
Когато тоя направи от нищо,нещо тогава си давайте тъпите мнения!
Ти ще ми кажеш кога да си давам мнението! Наглец!
Стою ти Стоев преди да стане треньор на Лудогорец, изпрати два отбора да играят в Б група![]()
Просто няма аналог да сравняваш Стою със 100йчо.
Младенов ти ли си?![]()
Хубаво е да се споменават пълните факти
Стою ти Младенов два пъти губи титли заради некадърност. Всъщност Малденов успехи като треньор освен в ЦСКА няма![]()
Мненията са ни коренно противоположни, нито ти ще ме убедиш нито аз теб.
Бъди здрав
Емигрант 45 написа:pampi написа:Gesha1986 написа:Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.
какво надиграхте,с викане на феновете и изритани топки напред и си мислеха футболистите в червено че правят нещоаиде моля те,имате ли едно положение че надиграхте лудогорец...
един удар на чочев по диагонала и едно разминаване на менди с топката това ли е надиграването!?
С тоя "материал" толкоз...Да се оправдава Мърльо пред ботевистите, щото ако беше Стойчо начело на Ботевъ, не един, ами пет щеше да ви
сложи ...
Гледайте си кочинката,четрибуквиничета
Кировец написа:Да, ама всеки говори за успехите на съблечения треньор - не, че е слаб - той им изгради сегашния стил - ходи да се учи в Барселона, ако не се лъжа, купуваха му всеки футболист, който си пожелае, а за такива подробности не се обелва и дума...
bilyaletdinov написа:Кировец написа:Да, ама всеки говори за успехите на съблечения треньор - не, че е слаб - той им изгради сегашния стил - ходи да се учи в Барселона, ако не се лъжа, купуваха му всеки футболист, който си пожелае, а за такива подробности не се обелва и дума...
Съблеченият треньор изгради този отбор, ама Стою му придаде нещо, което му липсваше - характер! На мен ми прави добро впечатление като треньор - възпитан, мери си приказките, не се изхвърля. Представяш ли си, ако Стойчо Младенов или някой треньор на Левски беше постигнал тези успехи какъв вой до небесата щеше да се надигне? Младенов наистина дразни с постоянните си оправдания. Единствено след мача с Морето каза, че не е доволен от нападателите.
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 4 госта