XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи) 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи)
За Цска 2 - Цска 1.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Red_Girl
- Контакти:
W84me написа:За Цска 2 - Цска 1.
Вие кви скандални мачове имахте с тях.. Толкова ви бутаха и сега да твърдите тва е смешно.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

ЛиЦеск без удар към вратата, по-голямо полягане от това здраве му кажи!
- Red_Girl
- Контакти:
W84me написа:ЛиЦеск без удар към вратата, по-голямо полягане от това здраве му кажи!
Просто сме много добри. Свиквай!Предполагам по твоята логика и вие ни полягахте 4 мача.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

ООООО, чиста дузпичка тука...
Red_Girl написа:W84me написа:ЛиЦеск без удар към вратата, по-голямо полягане от това здраве му кажи!
Просто сме много добри. Свиквай!Предполагам по твоята логика и вие ни полягахте 4 мача.
Дузпа има, но мачът е уреден. И двата отбора трябва да бъдат извадени от групата. Прекалено явна "двойка".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Чудно ми е Тройчо какво ще каже след края на мача за тази ситуация ? Пак ли ще реве ?
А кажете червенички и тук ли нямаше дузпа 

LSFC 1914 написа:Чудно ми е Тройчо какво ще каже след края на мача за тази ситуация ? Пак ли ще реве ?
Той да каже, че мачът е нередовен. Това искам да чуя. Това е истината.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Red_Girl
- Контакти:
daniel875 написа:Red_Girl написа:W84me написа:ЛиЦеск без удар към вратата, по-голямо полягане от това здраве му кажи!
Дузпа има, но мачът е уреден. И двата отбора трябва да бъдат извадени от групата. Прекалено явна "двойка".
И вас трябва да ви махнат, че прекалено сигурно ви бием всичките мачове..

Офтопик: