XXVIII кръг: Черно море - ЦСКА (плейофи)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVIII кръг: Черно море - ЦСКА (плейофи)
Последния път поведохме и щяхме да ги победим ако не беше оня свирчо, ако всичко е нормално този път ще ги бием.
HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Пак идвате като аслани....дано се спази традицията да си тръгвате като.....![]()
![]()
![]()
2014г ЦСКА не спазва традиции. Ще ви надиграем и победим.
Ще поживеем, ще видим...едно е жалко след всеки мач оревавате орталъка.....![]()
![]()
Аз не знам има ли отбор в България, който не е предявил претенции към условията за футбол след мач на нивата.
И това няма да ви спаси този път. По-класни сме, по-опитни сме, във възход сме и вдигаме нивото. Няма да издържите.
Такива като теб...първи изчезват след мача...а в интерес на истината, терена когато не вали си напълно нормален.
Надъхвайте се..после да няма ''червена тишина''....
Такива като мен не пишат за аслани и многоточия.
Вадим статистика,а тя показва, че на собствен терен ЧМ има 11 победи срещу ЦСКА, при 14 равни и 24 победи за ЦСКА,г.р. 33-58 в полза на ЦСКА.
Една победа на ЦСКА е в рамките на логиката и напук на "традициите". Просто сте поредния отбор, който ще загуби от ЦСКА - нищо изненадващо на фона на нашия подем и възможности.
Надявам се на мач, който ще се реши от футболистите, а не от чернодрешковците.
Предвиждам победа за ЦСКА!

Предвиждам победа за ЦСКА!
-
- Контакти:
След рязанета предишния път във Варна трябва да им го върнем, но с игра. Нямам нищо против Ч. Море, но отбор с такъв стадион няма място в А група. Имам чувството, че когато ще играят с ЦСКА, Левски или Лудогорец още повече го разорават. Преди години в Англия имаше един отбор Лутън, който правеше такива номера и биеше големите. В момента ЦСКА е в подим и мисля, че победата още повече ще ни доближи до върха. Само играчите ни да не се вържат на играта на Ч. Море и да си действат, както им е казал треньора. Победата ще дойде от самосебе си!
Оня вади статистика, а ти вадиш стъкмистика, чайка. Дори при теб не е стъкмистика, а СТАГМИСТИКА!
Последна промяна от Кировец на 17 мар 2014 17:22, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Кировец написа:Коментирай как така Джуров го допусна![]()
![]()
1964-1965 , 02 Май 1965
Черно море (Варна)1:0 ЦСКА Червено знаме
(София)
1964-1965 , 03 Октомври 1964
ЦСКА Червено знаме (София) 1:2 Черно море
(Варна)
1963-1964 , 11 Август 1963
Черно море (Варна) 0:0 ЦСКА Червено знаме
(София)
Тц, тц, що за репресия?!
Именно...след 1-2 на Армията..марш по заводите...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:Кировец написа:Коментирай как така Джуров го допусна![]()
![]()
1964-1965 , 02 Май 1965
Черно море (Варна)1:0 ЦСКА Червено знаме
(София)
1964-1965 , 03 Октомври 1964
ЦСКА Червено знаме (София) 1:2 Черно море
(Варна)
1963-1964 , 11 Август 1963
Черно море (Варна) 0:0 ЦСКА Червено знаме
(София)
Тц, тц, що за репресия?!
Именно...след 1-2 на Армията..марш по заводите...
Именно...след марш по заводите...1-0 във Варна за ЧМ.
А след ерата Джуров кой пак ни бута в мачовете с евроколоса ЧМ? С какво да си обясним победите на ЦСКА след 1990год?
HEATSEEKER написа:яяя , кой ''колега '' изтри мнението ми за Бай Добри и разжалването на ''Черно море'' дето били ЦДНА,,,
Изорете терена два пъти преди да дойдем, знаете процедурата която ви носи успех!
Знаем как ще ни режат да, ще ни подскажат леко какво рязане ще е срещу лудогорец, ама тоя път май няма да им се получи на препълнената Армия!
-
- Контакти:
От сега се застраховате АКО паднете,,,ставате като сините ви дружки, малки и жалки 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”