Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT

Мнениеот k_oleto » 02 фев 2014 20:29

на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 фев 2014 20:51

Parmalat написа:Първо за Есберг играха 7 от 11 титулярни играчи.Пробваха нов играч и юноши.Като цяло изляза от групата си за сметка на Стандарт Лиеж.Типичен датски отбор.Здрави момчета.
Видях много слабости в играта на ЦСКА.Най-вече при десния бек и средата на терена.Сипят се случайни топки напред вместо да се пробива през центъра.Във Витанов има футбол и ще е добре да играе повече както и Долапчиев.Чочев израства и ще е много трудно да го задържи ЦСКА.Още с идването от чавдар Етрополе се говореше че е суперталант.

Некой друг мач си гледал. Изсипвали се били топки? Ходи си сипи една шкембе чорба и лягай. Гледай си Лудогорец и с ЦСКА не се занимавай, тъй като ти футбола не го разбираш.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 02 фев 2014 21:00

k_oleto написа:на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.
Обяснявам ти.Презастрахова се.Една от лошите му треньорски страни.Каза че имал 4 халфа за 2 места,всеки ден няма да се контузват,при това в бройката нямаше предвид младите.За чий са му...4.Обича да работи в максимално конфортна среда С ШИРОК СЪСТАВ.Ако не му тръгне с единия,следва другия.Без да му е наум че отбора е във "финансов борд",заплати,ЛИЦЕНЗИРАНЕ И т.н.Не се борим за шампиони,евентуално ЛЕ и 3-4 място.Ако иска Венци Христов, Стойчо трябва да реши на кой пост и кой играч му е в преразход,за да продаде...пари за Христов не ми е ясно от къде ще дойдат.До ден два трябва да плащат останалото за италианските ментета...Акуаро,Грило и останалите.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 фев 2014 21:09

Няма ли да го обвиниш и че е докарал италианските ментета?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 фев 2014 21:11

red__army написа:
k_oleto написа:на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.
Обяснявам ти.Презастрахова се.Една от лошите му треньорски страни.Каза че имал 4 халфа за 2 места,всеки ден няма да се контузват,при това в бройката нямаше предвид младите.За чий са му...4.Обича да работи в максимално конфортна среда С ШИРОК СЪСТАВ.Ако не му тръгне с единия,следва другия.Без да му е наум че отбора е във "финансов борд",заплати,ЛИЦЕНЗИРАНЕ И т.н.Не се борим за шампиони,евентуално ЛЕ и 3-4 място.Ако иска Венци Христов, Стойчо трябва да реши на кой пост и кой играч му е в преразход,за да продаде...пари за Христов не ми е ясно от къде ще дойдат.До ден два трябва да плащат останалото за италианските ментета...Акуаро,Грило и останалите.

и на мен точно това му качество май най-не ми допада. Другото е, че предпочита Съндей някой си от Нигерия, вместо Витанов /ако се повтарям, се извинявам, но е много перспективен/. Така че това с широкия състав - донякъде разбирам, но чуждите накадърници, вместо наши момчета - не

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 фев 2014 21:14

При Любо Пенев имаше около 35-40 играчи, има ли смисъл от коментар? Какво по-хубаво от сериозна конкуренция, всички се раздават на всяка една тренировка, и знаят че най-малката грешка ще ги остави на скамейката.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 фев 2014 21:21

Venko123 написа:При Любо Пенев имаше около 35-40 играчи, има ли смисъл от коментар? Какво по-хубаво от сериозна конкуренция, всички се раздават на всяка една тренировка, и знаят че най-малката грешка ще ги остави на скамейката.

Ако има пари да.Освен това с много играчи се работи трудно.Така,че спри да ръсиш глупости.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 фев 2014 21:24

k_oleto написа:
red__army написа:

и на мен точно това му качество май най-не ми допада. Другото е, че предпочита Съндей някой си от Нигерия, вместо Витанов /ако се повтарям, се извинявам, но е много перспективен/. Така че това с широкия състав - донякъде разбирам, но чуждите накадърници, вместо наши момчета - не

Добре дошли в отбора.Янчев,Галчев,Чочев,Съндей-както и да ги броиш са четири.Значи Витанов не го брои за жив.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 фев 2014 21:27

Петко, от къде знаем че няма пари? Купуват Христов, платени са повечето заплати...Не ми изглежда като нямане на пари? Нали се сещаш, че за да бъдат взети тия играчи, значи първо му е разрешено и после му е казано, че има пари за тях.

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 02 фев 2014 21:34

Мюсюлманска молитва вдъхнови ЦСКА за първа победа в Турция

Спарингът се проведе под звуците на "Езан" - мюсюлманският призив за молитва, който се чуваше от разположените наблизо джамии. Случайно или не - пеещият мюезин подейства надъхващо на червените, които за разлика от предишните проверки с казахстанския Житису (0-0) и австрийския Адмира Вакер (0-1), този път демонстрираха изключително желание за игра.

Гонг , учете се от боговете *** как се пишат статии

Върни се в “ЦСКА”