SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Steelblade
Контакти:

Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Мнениеот Steelblade » 13 ное 2013 09:17

tyranta написа:и докато едни пращат смс ... други докараха нова порция от 9000 лв глоба за отбора :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Ето това наистина е връх на простотията! Жалка картинка беше да гледам по телевизията как замерят Барт,а човека през това време си показваше перфорирания врат! Замеряйте,но не тези футболисти и не по време на мач!

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 13 ное 2013 09:26

И друго което ме възмущава...хубаво нещо са тези кампании с смс-и ако наистина парите отиват където е заявено! Подкрепям с две ръце. Но в същото време футболисти на ЦСКА се разписват всеки месец срещу 15 хил. лева? Ми дайте пример бе момчета! Тошко се видя колко умира на терена срещу Лудогорец,компенсирай тогава в тая насока.Дразня се когато някой афишира какъв голям цскар е,обаче минава метър,когато трябва да се дават пари.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 ное 2013 09:30

Аз смятам, че това което направи сегашното ръководство и съответно играчите относно последния ти въпрос е голяма крачка към финансовото ни стабилизиране на клуба. Не мисля, че трябва да имаш претенции именно към това.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 ное 2013 17:25

Steelblade написа:
tyranta написа:и докато едни пращат смс ... други докараха нова порция от 9000 лв глоба за отбора :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Ето това наистина е връх на простотията! Жалка картинка беше да гледам по телевизията как замерят Барт,а човека през това време си показваше перфорирания врат! Замеряйте,но не тези футболисти и не по време на мач!

По-добре 9000 лв, отколкото дежурните 5000 лв плюс празни трибуни с подуянци. Все пак от мача с тях ще се вземат добри пари от билети, които със сигурност ще са в пъти повече от тези 9000 лв. И да пускате СМС-и, не забравяйте!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2013 22:57

Вече е ясно, че
ЦСКА няма как да е отборът на този народ
На Армията я карат по деветосептемврийски – вдигат лозунги и чакат друг да ги освободи

Владимир Зарков

За 5 дни SMS кампанията на сдружението “ЦСКА Завинаги” събра според едни 3000 лева, а според други 700. Цифри жалки, та жалки! Все пак говорим за отбор, който според едни има 3 милиона привърженици, според други 4, а според някои мустакати идиоти целият свят е ЦСКА! Е, да ви имам отбора, щом целият свят е способен да събере за любимия си тим 700 лева.
Очевидно този клуб няма как избяга от миналото си. И ще му трябват десетилетия, за да стане нормален.
ЦСКА днес е като онези шумкари, които го създадоха
Те се криеха в планината до 9 септември, вдигаха лозунги, разбиваха мандри и чакаха Съветската армия да дойде да ги освободи. Сектор “Г” сега поразително много прилича на онези чавдарци. Феновете се крият, вдигат от време на време някой лозунг на мач, разбиват мандрата на клуба и чакат да дойде поредният спасител, за да се наредят на опашка за слава.
Извинявайте, но на мача ЦСКА – Лудогорец, когато започна дарителската кампания, имаше 10 000 души. Поне тези на стадиона, те да бяха пуснали по есемесче, щяха да се съберат 10 бона. Разбирате ли колко е девалвирала любовта на фена към ЦСКА!? Тя не чини едно пикливо левче! И тези хора съвсем доскоро даваха акъл кой и как да управлява ЦСКА. По колко милиона да се харчат, какви играчи да се взимат. Те изгониха Илия Павлов, обидиха Васил Божков, мразят Гърнетата. Е, няма ги. Сега ЦСКА е техен, нали това искаха? И какво стана? Стискат се да дадат по левче.
Случилото се с SMS кампанията на сдружението “ЦСКА Завинаги” трябва веднъж завинаги да сложи точка на червения популизъм. ЦСКА няма как да е отборът на този народ. Защото на народа не му пука за ЦСКА. Освен ако изключим такива като Сашо Чакмаков, като Кирил Домусчиев, които вадят пари, за да спасят любовта си. Останалите от сектор "Г" са обикновени консуматори на тази любов. Те си правят кефа и си заминават. Идват, чупят, вдигат плакати, които клубът след това плаща скъпо и прескъпо. Което е другият парадокс. Във вечерта на великата спасителна акция на ЦСКА клубът замръкна с 9000 лева пасив (глобата от БФС – б.р.) и 700 лева актив. Преди това на бирфеста какво се събра, никой не каза. Някакви хора ядоха, пиха и се веселиха на гърба на червените, а въпросът кой прибра парата потъна в пяната. Виждате ли какво се получава? Нямаме пари за едно есемесче, а имаме претенции за милиони.
Бедни ми, бедни ЦСКА, защо не си умря при “Титан”?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 ное 2013 09:19

Владо продължавай да завиваш шоколада в станиол.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 ное 2013 09:20

тук http://dmsbg.com/ в статистика можете да следите как върви кампанията ежемесечно
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 15 ное 2013 09:42

Аз лично пратих, брат ми също и почти всеки път пускам петичка или десетка в кутията в сектора. Но, в момента държавата се тресе от много по сериозни проблеми и в хората не вервам да има особено голяма чуваемост по тема, различна от политиката; от друга страна социалното положение на хората - за някои хора 1 лев е дневния бюджет, така че по-леко с крайните оценки, клеймата и изискванията. Колкото-толкова. Един продукт е харесван масово тогава, когато е привлекателен за хората. ЦСКА до преди година беше най-непривлекателния клуб в страната, по съвсем субектвни управленски причини. Имайте малко търпение.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 ное 2013 10:40

blue avalanche написа:
Вече е ясно, че
ЦСКА няма как да е отборът на този народ
На Армията я карат по деветосептемврийски – вдигат лозунги и чакат друг да ги освободи

Владимир Зарков

За 5 дни SMS кампанията на сдружението “ЦСКА Завинаги” събра според едни 3000 лева, а според други 700. Цифри жалки, та жалки! Все пак говорим за отбор, който според едни има 3 милиона привърженици, според други 4, а според някои мустакати идиоти целият свят е ЦСКА! Е, да ви имам отбора, щом целият свят е способен да събере за любимия си тим 700 лева.
Очевидно този клуб няма как избяга от миналото си. И ще му трябват десетилетия, за да стане нормален.
ЦСКА днес е като онези шумкари, които го създадоха
Те се криеха в планината до 9 септември, вдигаха лозунги, разбиваха мандри и чакаха Съветската армия да дойде да ги освободи. Сектор “Г” сега поразително много прилича на онези чавдарци. Феновете се крият, вдигат от време на време някой лозунг на мач, разбиват мандрата на клуба и чакат да дойде поредният спасител, за да се наредят на опашка за слава.
Извинявайте, но на мача ЦСКА – Лудогорец, когато започна дарителската кампания, имаше 10 000 души. Поне тези на стадиона, те да бяха пуснали по есемесче, щяха да се съберат 10 бона. Разбирате ли колко е девалвирала любовта на фена към ЦСКА!? Тя не чини едно пикливо левче! И тези хора съвсем доскоро даваха акъл кой и как да управлява ЦСКА. По колко милиона да се харчат, какви играчи да се взимат. Те изгониха Илия Павлов, обидиха Васил Божков, мразят Гърнетата. Е, няма ги. Сега ЦСКА е техен, нали това искаха? И какво стана? Стискат се да дадат по левче.
Случилото се с SMS кампанията на сдружението “ЦСКА Завинаги” трябва веднъж завинаги да сложи точка на червения популизъм. ЦСКА няма как да е отборът на този народ. Защото на народа не му пука за ЦСКА. Освен ако изключим такива като Сашо Чакмаков, като Кирил Домусчиев, които вадят пари, за да спасят любовта си. Останалите от сектор "Г" са обикновени консуматори на тази любов. Те си правят кефа и си заминават. Идват, чупят, вдигат плакати, които клубът след това плаща скъпо и прескъпо. Което е другият парадокс. Във вечерта на великата спасителна акция на ЦСКА клубът замръкна с 9000 лева пасив (глобата от БФС – б.р.) и 700 лева актив. Преди това на бирфеста какво се събра, никой не каза. Някакви хора ядоха, пиха и се веселиха на гърба на червените, а въпросът кой прибра парата потъна в пяната. Виждате ли какво се получава? Нямаме пари за едно есемесче, а имаме претенции за милиони.
Бедни ми, бедни ЦСКА, защо не си умря при “Титан”?

Е нема начин злобните и завистливи сини джуджета да не се изходят по темата :lol: Нормално е за някой ,който си е подал за малко устата от кенефа ,да се изказва в клозетен стил и за пореден път ,крадеца да вика „дръжте крадеца“ :!: :idea: Не може постоянно да си свикнал да те хрантутят и да си представиш ,че може да се грижиш сам за себе си :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 15 ное 2013 12:07

Изобщо няма значени, колко пари ще се съберът, важен е жеста. Важното е да се види, че хората са готови да отделят от залъка си само и само любимия им отбор да тръгне нагоре. Разбира се, че колкото повече пари влезнат в касичката, толкова по-добре, но големи хора, като Чакмаков, Стойне Манолов и останалите едва ли разчитата чак толкова на смс-сите ни. Просто искат да покажат на цяла България, че ЦСКА е жив и ще се бори със зъби и нокти за отцеляването си, въпреки престъпното управление на Титан. Затова аз изпратих исканата сума и понякога слагам пари в кутията на Армията, но има хора, които не могат да си гопозволят. А искат, въпреки Лупи и безочието му, да се върне след събитията от 2008г. и гладните дни, които ни чакат. Всеки знае, че с жена си може да се разведеш, децата ти ще порастнат и ще избягят, колегите ще забравиш след, като се пенсионираш, родителите ти ще си заминат все някой ден, но отбора, който си избрал, като дете , завинаги остава твой. Не са важни причините да си от него, а принадлежноста, която не се променя, през каквито и катаклизми да премине живота ти! Аз избрах ЦСКА, когато бях на 5-6 и сега след 30 години чувствата ми не са се променили. Въпреки катаклизмите, загубите и предателствата от свои и чужди. Това ще си остане моя клуб чак до смърта ми. На стадиона или пред телевизора, във България или на другия край на света любимия ти отбор е с теб!

Върни се в “ЦСКА”