Ще играе ли ЦСКА в евротурнирите?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Ще играе ли ЦСКА в евротурнирите?

Мнениеот mistreated » 22 окт 2013 12:37

James Beattie написа:
едъртакъв написа:ЦСКА е марка стряскаща и днес....много действащи шампиони са детронирани...европа знае за ЦСКА...

WTF :mrgreen: Мислиш, че някой европеец знае за ЦСКА СОФИЯ ли? Всеки европеец като чуе ЦСКА го свързва с Москва. Аз, живея в Европа и когато се похваля, че ЦСКА са били Ливърпул и Нотингам, те ми викат "София? ЦСКА не са ли от Москва?"..

Ти там, където живееш не знаят, че България е в Европа. За малоумието на западняците могат тонове книги да се напишат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 окт 2013 12:53

mistreated написа:
James Beattie написа:
едъртакъв написа:ЦСКА е марка стряскаща и днес....много действащи шампиони са детронирани...европа знае за ЦСКА...

WTF :mrgreen: Мислиш, че някой европеец знае за ЦСКА СОФИЯ ли? Всеки европеец като чуе ЦСКА го свързва с Москва. Аз, живея в Европа и когато се похваля, че ЦСКА са били Ливърпул и Нотингам, те ми викат "София? ЦСКА не са ли от Москва?"..

Ти там, където живееш не знаят, че България е в Европа. За малоумието на западняците могат тонове книги да се напишат.

Аз живея на 172.08 километра, западно от Бургас. На това място, никой не е чувал за ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2013 12:56

James Beattie написа:Аз живея на 172.08 километра, западно от Бургас. На това място, никой не е чувал за ЦСКА София.

На 172 км западно от Бургас едва ли никой не е чувал за ЦСКА София. Или си оправи посоките или престани с лъжите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 окт 2013 13:34

В света има само два отбора ЦСКА София,единият е в България,другият в UK!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 23 окт 2013 08:19

mistreated написа:
James Beattie написа:

Ако изключим последните 5 години то няма как да сравним двата отбора...Московския не е бил доминатор в СССР...нито има шампионските титли на нашия клуб...нито успехите в Европа...Били сте малки когато България се класираше трета по медали на олимпяда и то с 70% спортисти на ЦСКА. За Европа знам трудно ми бе да обясна на учител по география в Франция къде се намира България....

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 23 окт 2013 08:34

mistreated написа:
James Beattie написа:Аз живея на 172.08 километра, западно от Бургас. На това място, никой не е чувал за ЦСКА София.

На 172 км западно от Бургас едва ли никой не е чувал за ЦСКА София. Или си оправи посоките или престани с лъжите.

Български говорят ли или само турски...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 окт 2013 11:54

Няма никакво значение дали европейците знаят за ЦСКА или не! Важното е чрез силни мачове да им припомним годините, когато са треперили идвайки в София. Историята е хубаво нещо и трябва да се почита, но мен вече не ме греят черно-белите филми. Живеем в 21 век и нещата са ясни7 бий за да те уважават. Само с победи и влизане във всякакъв вид групи ще вдигнем футбола ни. Разказите за славните времена не топлят никой, защото 90% от сегашните фенове не са били родени по-онова време. Затова нека заедно БФС, клубовете и държавата да направят така, че българси отбор отново да може да се мери с най-добрите.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 окт 2013 15:11

damyanov1963 написа:Един въпрос - ЦСКА прескачала ли е първия кръг на ЕКТ със Сойчо Младенов, като треньор и ако е - кога?

Мишо, не че заслужаваш урок по история, а и ако те вълнува истински сам можеш да провериш, но ето:
2003-а преди да се изправи срещу най-силното поколение на Галтасарай ЦСАК актегорично елимира Пюник (Ереван)- отборът хегемон в Армения тогава и сега, от който са тръгнал най-силните фуболисти на Армения, включително и двмата голмайстори в препдпоследият мач на националният отбор, а също и голямата им звезда Хенрих Хмитариян.
2007-а ЦСКА отстранява Омония Кипър преди да се изправи срещу Тулуза, на скоро отпаднал от Ливърпул в квалификационите кръгове на ШЛ.

Знам, че не е като да отпаднеш достойно от Иртиш, Търнава или Сараево, но пак е нещо- ние такива отбори си ги бием и отстраняваме.

Върни се в “ЦСКА”