Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
terrorist написа:Stanley_79 написа:terrorist написа:Stanley_79 написа:Мале, мале, малее такова подпиране никъде го нямаа. После ходете ревете и ронете крокодилски сълзиииии!!!
Какво подпиране бе сопол
Чшшш алоооу "плиткоакъл", не трябваше ли да покаже втори картон на Марсиньо, за играта след съдийският сигнал.
Не трябваше да го гони
Stanley_79 написа:terrorist написа:Stanley_79 написа:terrorist написа:Stanley_79 написа:Мале, мале, малее такова подпиране никъде го нямаа. После ходете ревете и ронете крокодилски сълзиииии!!!
Какво подпиране бе сопол
Чшшш алоооу "плиткоакъл", не трябваше ли да покаже втори картон на Марсиньо, за играта след съдийският сигнал.
Не трябваше да го гони
За игра след съдийски сигнал се показва задължително картон. Без значение дали е първи или втори за даденият играч.
Иначе БФС и Съдийската комисия са виновни нали.
j0rka7aa написа:Косоко и Хауърд направо ми бъркат не знам къде, много ме изнервят и двамата, особено като знам, че те изяждат местата на момчета като Чочев и Карачанаков. Иначе като цяло и аз съм на мнение, че изиграхме слабо полувреме.
helemong написа:Браво на екзекуторът. Сглобил е изключителен отбор от перли. Вижда се че сред тези класни играчи привлечени от всички висши лиги няма начин да се отвори място за Долапчиев.
Все пак трябва да се даде и много висока оценка за съдийството на Вихрен Манев,който осигури сериозна свирка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта