Mъка Made in Стойчо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Anatoli Galatinski
Контакти:

Re: Mъка Made in Стойчо!

Мнениеот Anatoli Galatinski » 05 авг 2013 18:50

Стойчо се връща за четвърти път при трима различни собственици и резултатът е-неграмотен тренъор.взима ментета един не става, бърка постове,разменя им местата после се оддумва с ала-бала-докога ще си мисли,че става за нещо.от улицата да дойде няма да ги бърка постовете.Тройчо....за футболист става за тренъор статистиката-говори никави успехи в евротурнирите, Мура ,Лима,Соуса....сега БруноМуно няма футбол.мъка....

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 авг 2013 20:17

След трите мача, които гледах на жива мога да кажа, че Стойчо не е мръднал нагоре и милиметър, като треньор. Все старата песен - чужденци на килограм, които след месец трябва да се гонят. Не виждам никаква полза засега от Ревсон, Моралес и Кировски. А, взимат перфектни заплати за България, сигурно и за Португалия и Гърция. Вярно е, че са минали само три мача, но но за времето, в което играха нападателите нямаха нито едно изработено положение. Бразилеца по-става, но на негово място си имаме Чочев и Дюлгеров, то дори и Марсиньо можее да играе в средата. Не разбирам, защо двамата от Насионал бяха титуляри последните мачове, при наличието на Долапчиев. Стойчо върти състава, но след мача с Лудогорец вече трябва да е определил титулярите и да ги налага 100%. Колкото по-малко чужденци, толкова по-добре. От новите Менди дава сериозна заявка за откритие на сезона в ЦСКА и засега защитава мястото си в първите единадесет.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 авг 2013 22:06

Ако бъдещия ЦСКА собственост на феновете може да генерира приходи от продажби това са точно сегашните свободни трансфери и откритията на Стойчо Младенов.

redheart
Контакти:

Мнениеот redheart » 05 авг 2013 23:49

Струва ми се, че темата не е удачна с оглед моментното състояние на ЦСКА, и дори повече, темата към настоящия момент е излишна.

Съгласен съм с мнението, че Стойчо Младенов като треньор вероятно има слаби страни като например трудно работи с и налага юноши (в това отношение е твърде далеч от Димитър Пенев например), твърде предпазлив е в тактическо отношение и предпочита да играе на сигурно вместо да заложи на атакуващ футбол (примери загубата от Тулуза в ЕКТ или по-миналия сезон от Лудогорец в Разград). Но Стойчо Младенов е професионалист и това нееднократно е признавано от всички (за справка дори и Майкълът го призна).

Но сега, не това е най-важното. Най-важното е, че ако до преди три седмици само ЦСКА беше пред закриване, то сега ЦСКА съществува и, което е по-важно, има някаква надежда - макар и слаба, макар и с много неизвестни.

Струва ми се, че като фенове в момента, не трябва да коментираме Стойчо Младенов и неговите грешки, ако към днешна дата изобщо има такива. И затова тази тема с нищо не помага на нас и на ЦСКА. Напротив, задълбаването в тази тема може само да разединява.

За феновете сега най-важното е да помогнем с каквото и както можем на отбора да съществува и да намери своя изход от кризата. И това можем да направим първо с безрезервна подкрепа и настроение по тиубуните, които само до преди два месеца бяха празни на мач със същия този Черно Море. Да даваме овации към футболистите, които макар и да не се справиха, в нито един момент в събота вечер не спираха да искат да играят и да гонят победата. Защото когато проблемите са много, когато липсва адекватна подготовка, когато не стигат очевидно физическите сили, когато няма синхрон, когато нещата не терена не се получават, подкрепата от трибуните въпреки това, означава още повече. Така както, сигурен съм, бяха нещата в събота вечер. Когато въпреки незадаволителния резултат, въпреки неполучаващата се игра и многото грешки, футболистите бяха подкрепени от трибуните и получиха овациите на публиката след мача (най-много овации получи Менди).

Считам, че първото нещо, което трябва да продължат да правят феновете е да продължават да бъдат на трибуните заедно със своя ЦСКА, защото него го има въпреки всичко. Защото в събота вечер програмата на А група можеше да бъде "Черно море - почива". Така че на фона на това "ЦСКА - Черно море 0:0" вече е само по себе си много.

На второ място, феновете не бива да се отчайват или да бързат да оттеглят подкрепата си, когато нещата не се получават или не се получават толкова бързо и толкова добре както на всички ни се иска. Защото ЦСКА беше връщан назад години наред и сега нито ще е лесно, нито ще е бързо, да бъде възстановен и да продължи напред. Това, което е останало от ЦСКА е неговата вярна публика и неговите звезди и веретани (един от които и безспорна легенда е Стойчо Младенов и дори когато го нападаме никога не бива да забравяме, кой е той и колко радост е носил на клуба). И именно те, феновете, звездите и ветераните, сега както никога са призвани да помогнат на ЦСКА да се спаси.

Затова сега, когато се предлага да се закупуват акции на ЦСКА, за да се наберат средства за погасяване на задълженията, натрупани през годините или голяма част от тях, привържениците на ЦСКА трябва да се опитат да участват в този процес - всеки според възможностите си. Защото дори участието на цената на един билет за футболен мач е принос, който със сигурност ще помогне на ЦСКА да се спаси. Защото, ако армейците успеят в това начинание, те наистана ще могат гордо да кажат, че са първите и вероятно единствените, които са успели да направят това в България, а със сигурност ще са спасили своя клуб, който ще е наистина техен.

Ако успеем в това, то тогава ще има смисъл по-сериозно да коментираме и критикуваме спортно-техническата част на представителния отбор, но ще можем и да изискваме ДЮШ и базата да бъдат развивани. Защото ако ЦСКА не се спаси, не успее да погаси дълговете си и да си спъпи на краката, всички тези теми стават безсмислени, ако клубът престане да съществува. Така както това беше станало почти факт само преди три седмици!

Parmalat

Аспарух Никодимов нападна трансферната политика на Стойчо

Мнениеот Parmalat » 06 авг 2013 01:04

Заради неговите решения играхме с 9 души срещу Берое и Черно море", смята Никодимов

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов нападна наставника на рамейците Стойчо Младенов за селектираните играчи през това лято. Според опитният специалист треньорът на червените е привлякъл в тима слаби футболисти без качества, които няма с нищо да помогнат на ЦСКА. Паро изрази съмнения и, че Екзекутора на Ливърпул не може да си подреди състава.
"Не ми харесва, че ЦСКА не може да бие в трети пореден мач. Но затова си има обективна причина. Вече в два мача играем с девет души. Тези двамата от Насионал Мадейра бяха прекрасни нали?! Аз бях толкова удивен от обувките, които носят, от татуировките им, от прическите. Но стига шега. Двамата с нищо не показват, че заслужават да бъдат титуляри. Нямам нищо против тях, но искам да видя някаква игра. Не смятам, че Ревсон и Морейра са по-добри от Юсуф Н'Чангама, Богомил Христов, Любомир Войнов и Томи Костадинов. Даже напротив. Нали виждате какво прави в момента Николай Чипев в Нефтохимик. Защо на това момче не се дава шанс, а се мъчим с Ревсон?! Защо се пуска Морейра, който за цял сезон в Португалия има 12 мача и 1 гол?! Вместо него може да се пуснат Кировски и Долапчиев, които притежават далеч подобри качества. Черно море са много добре организиран отбор, показаха го и в събота. Заслужават поздравления за играта си", коментира Никодимов.
"За мен преди всичко титулярният състав на ЦСКА беше сгрешен. Чочев трябваше да бъде изтеглен по-назад и да се атакува с четирима души. Марсиньо е супериграч за нашите стандарти, но в момента не могат да му намерят точната позиция. Трябват ни още трима-четирима играчи като него и отборът ще е много добре оформен. Емил Гъргоров не е във форма и това може да се види с просто око. Трябва да си върне предишното състояние, защото на него се разчита много. От Черно море много добро впечатление ми направиха Мишо Венков и Расим", каза още бившият спортен директор на червените.
"Съставът на ЦСКА не е лош. Богатство е да имаш играчи като Марсиньо, Чочев, Долапчиев, Вальо, Гъргоров, Милисавлевич, Менди... Но не бива да се случва така, че да играем с девет души. Това ни пречи да печелим точки", добави Паро.

Аз ви казах цесекари,че Стойчо пак си върти неговите схеми с тези португалци и ви се мазни.След всеки мач който загуби ще се оправдава със съдията и ще ругае Левски.Внимателно прочетете думите на Аспарух Никодимов.Този човек знае какво говори.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Аспарух Никодимов нападна трансферната политика на Стойчо

Мнениеот Empty » 06 авг 2013 01:31

Много адекватно мнение..дано Стойчо го прочете!С тоя забит отпред и гледащ, като зрител и аз имах чувството, че са ни изгонили човек.Гъргоров името му не се чу почти.... Тоя- Косоко, който влезе второто приличаше на супер звезда пред Гъргоров и Морейра...

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 06 авг 2013 01:43

Паро що не каже срещу Шахтьор с колко юноши излезе?! Той никога не е налагал юноши, така че да не плюе много! Половината ни легенди като не са на заплата критикуват, обаче Паро забравили кой го върна в ЦСКА? Стойчо...

А що се отнася до португалеца, според мен нещата стоят по следния начин- Мисля си, че Стойчо не пуска Долапчиев не защото иска да налага португалеца а точно обратното! Иска да спаси Долапчиев от негативите защото знае, че първите мачове ще сме ялови и също така знае колко е взискателна нашата публика... Всички помним какво се случи с Бербатов като направи 2-3 пропуска срещу говедата. Ще пуска португалеца да си го псуваме на воля докато Долапчиев, Бадема, Марсиньо и останалите, от които зависят головете не влезнат във форма, а след това ще го върне в Насионал.

Дори да не е това идеята на Стойчо, то така или иначе така ще се развият нещата, така че има позитиви в това да не пуска още Долапчиев :)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 авг 2013 02:36

Parmalat написа:Заради неговите решения играхме с 9 души срещу Берое и Черно море", смята Никодимов

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов нападна наставника на рамейците Стойчо Младенов за селектираните играчи през това лято. Според опитният специалист треньорът на червените е привлякъл в тима слаби футболисти без качества, които няма с нищо да помогнат на ЦСКА. Паро изрази съмнения и, че Екзекутора на Ливърпул не може да си подреди състава.
"Не ми харесва, че ЦСКА не може да бие в трети пореден мач. Но затова си има обективна причина. Вече в два мача играем с девет души. Тези двамата от Насионал Мадейра бяха прекрасни нали?! Аз бях толкова удивен от обувките, които носят, от татуировките им, от прическите. Но стига шега. Двамата с нищо не показват, че заслужават да бъдат титуляри. Нямам нищо против тях, но искам да видя някаква игра. Не смятам, че Ревсон и Морейра са по-добри от Юсуф Н'Чангама, Богомил Христов, Любомир Войнов и Томи Костадинов. Даже напротив. Нали виждате какво прави в момента Николай Чипев в Нефтохимик. Защо на това момче не се дава шанс, а се мъчим с Ревсон?! Защо се пуска Морейра, който за цял сезон в Португалия има 12 мача и 1 гол?! Вместо него може да се пуснат Кировски и Долапчиев, които притежават далеч подобри качества. Черно море са много добре организиран отбор, показаха го и в събота. Заслужават поздравления за играта си", коментира Никодимов.
"За мен преди всичко титулярният състав на ЦСКА беше сгрешен. Чочев трябваше да бъде изтеглен по-назад и да се атакува с четирима души. Марсиньо е супериграч за нашите стандарти, но в момента не могат да му намерят точната позиция. Трябват ни още трима-четирима играчи като него и отборът ще е много добре оформен. Емил Гъргоров не е във форма и това може да се види с просто око. Трябва да си върне предишното състояние, защото на него се разчита много. От Черно море много добро впечатление ми направиха Мишо Венков и Расим", каза още бившият спортен директор на червените.
"Съставът на ЦСКА не е лош. Богатство е да имаш играчи като Марсиньо, Чочев, Долапчиев, Вальо, Гъргоров, Милисавлевич, Менди... Но не бива да се случва така, че да играем с девет души. Това ни пречи да печелим точки", добави Паро.

Аз ви казах цесекари,че Стойчо пак си върти неговите схеми с тези португалци и ви се мазни.След всеки мач който загуби ще се оправдава със съдията и ще ругае Левски.Внимателно прочетете думите на Аспарух Никодимов.Този човек знае какво говори.
И понеже знае какво говори същия наскоро направи коментар за Гонзо,че само с лакти и бинтована глава не се ставало треньор 8-) Сега изведнъж се оказа,че Черно море били много добре организиран отбор и заслужават поздравления за играта си,след като ги критикува за това,че по същия начин счупили топката срещу Славия :lol: :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 авг 2013 07:33

Ще се усетят червените , че Стойчо пак води разни ментаци .

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 06 авг 2013 08:24

ЕМИЛ написа:Ще се усетят червените , че Стойчо пак води разни ментаци .

...ама срещу заплащане ;) .

Върни се в “ЦСКА”