redman написа:1977 написа:Не мога да разбера всички фенове тук!!!
Такива глупости прочетох,че не е истина!!
Някой от вас може ли да сметне,че заплатите на ЦСКА за една година са 2.5 млн.лева.Тоест само от договора с Глобул бюджета е готов.
ТОВА Е АБСУРДНО ПИЧОВЕ.
НЯМА чужденец който да дойде в България да рита за 5-7000 евро.ПРОСТО НЯМА ТАКЪВ.
Това се казва хвърляне на прах в очите на хората.
Заплати се обявяват като се публикуват договорите на футболистите,а не като някой си съчинява някакви цифри.
Член на фамилията ми е човек в настоящия ЦСКА.Не мога да ви кажа името по разбираеми причини.
ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА като излезе тази информация.
Само за сведение ще ви кажа че бюджета на ЦСКА за тази година(планирани разходи имам предвид) е около 9 мил. лева.
Сами си направете извода какви са заплатите в отбора.
Щом твърдиш че от договра с Глобул ще вземем/взимаме 2.5 си ми ясен, както и твоя "източник". За твоя информация Глобул дава на ЦСКА 950 хил. лв, като голяма част от тях /около 80%/ са под вид на телефони и разговори, а не кеш, така че айде в твоя си подфорум да бистрите по каква причина прекратихте бойкота, и на колко вдигна субсидията мазния перчем, на тиквоча левия та.ак!!!
Ти трябва да си много прост човек за да кажеш че 800000 лева отиват за некви служебни Нокии и за служебни разговори.
И ако действително мислиш че дават 980000 то тогава няма да коментирам нищо

Отговори ми на въпроса само:Заплати се обявяват така или се показват договорите?