ЦСКА аут от Европа!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Чия е вината за огромния гаф на жребия за ЕКТ?

Мнениеот anihilator » 25 юни 2013 01:23

Защо всички говорят за ботев , да те са на 4то място но ако има проблем с тяхното участие /доколкото знам има / след тях има и други отбори :!:

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 25 юни 2013 01:24

Първо, много си прав, че трябваше БФС да се постарае малко повече с превенцията на създалата се ситуация. Има вариант те да са подвеждани до последния момент, че все пак ЦСКА ще играе в ЛЕ, но силно се съмнявам.
Второ, за мен цялата тази ситуация буди много въпроси- кой малоумен идиот е дал лиценз на ЦСКА за ЕКТ?
Защо, ако думите на Стоичков и ГГ са истина, се дава лиценз на клуб, толкова задлъжнял към 99% от бивши и настоящи служители?
Какъв беше този "мониторинг" от страна на УЕФА?
Трето, истина ли са тези милиони и милиони, които всички цитират? До днес бях склонен да се повярвам, защото всички бяхме свидетели на "управленията" до сега, но вече силно ме съмняват.

Последно, вината според мен е на всички от УЕФА през ЦСКА до БФС. Някой някъде или не си е свършил работата както трябва или всички сме подведени, а може би и двете...
Изображение

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 25 юни 2013 01:26

anihilator написа:Защо всички говорят за ботев , да те са на 4то място но ако има проблем с тяхното участие /доколкото знам има / след тях има и други отбори :!:

Проблем точно с Ботев няма, проблема е в това, че след като един отбор се е отказал ДОБРОВОЛНО от участие, друг от същата страна няма право да го замести, защото така съвсем спокойно може да се купува мястото в турнирите, с тази цел е направено.
Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 25 юни 2013 01:31

това което трябва да направи БФС ,ако имат ташаци,е със задна дата-от петък примерно,да вземат лиценза на ЦСКА,има достатъчно основание за това и да ги заличат въобще като член на БФС,тогава вече всичко ще е ок и се почва да се лобира,така както всички федерации го правят

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 25 юни 2013 01:33

Swarovski написа:
anihilator написа:Защо всички говорят за ботев , да те са на 4то място но ако има проблем с тяхното участие /доколкото знам има / след тях има и други отбори :!:

Проблем точно с Ботев няма, проблема е в това, че след като един отбор се е отказал ДОБРОВОЛНО от участие, друг от същата страна няма право да го замести, защото така съвсем спокойно може да се купува мястото в турнирите, с тази цел е направено.

преди няколко години Ливърпул ги вкараха в ШЛ,без да се бяха класирали,а ти тука за една думичка си се хванал,че не можело

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 25 юни 2013 01:34

Добре ако е така разбирам , а те/ цска/ не са обявили фалит все още така ли? Защото ако са бфс би могло да реагира , а ако не са вината изцяло пада върху цска понеже чакат до последният момент и по този начин обричат българия с 3 отбора в ект / от този коментар моля не разбирайте , че защитавам бфс /.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 25 юни 2013 01:36

Към фена на ботев : просто прочетох , че трябва още една година откакто новият ботев е професионален отбор ? не знам дали е така?

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 25 юни 2013 01:42

джони написа:
Swarovski написа:

преди няколко години Ливърпул ги вкараха в ШЛ,без да се бяха класирали,а ти тука за една думичка си се хванал,че не можело

Прав си, но някакъв отбор от Уелс или нещо такова им отстъпи място, а не отбор от Англия.
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 25 юни 2013 01:44

Тук е мястото да спомена , че преди 4 години Черно море се класираха на мястото на цска като следващ отбор за уефа , това правило по принцип все още важи

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 юни 2013 01:45

Днес на предаването Пред банята, адвокатът го обясни просто.След като отборът е получил лиценз за евроучастие (в случая ЛЕ) и се намира на място даващо му право да участва, дори да се откаже това място не отива в следващия отбор.Ако не беше издаден лиценз на ЦСКА (както преди време стана и Левски взе участие), тогава Ботев щяха да играят в ЛЕ.Това за Ливърпул е смешно.....Кои са Ливърпул, и кои са ЦСКА, Левски, Ботев, ако мислим реално.. :?

Върни се в “ЦСКА”