ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Мнениеот botevforever » 07 юни 2013 16:13

angelofdeath написа:Зада бъдем конкурентни на западняците трябват пари. Ясно се видя, че един собственик не може да справи с разходите. Ако за ЦСКА се събере един консорциум от 5-6 фирми нещата ще тръгнат. Във България обаче всеки дърпа към себе си и още след година тези хора ще се скарат, кой е по-голям. Затова вариант, като при Барселона и Реал не върви. В Испания двата отбора са институции и държавата никога няма да ги остави, а банките им дават без да се замислят. Нали виждате, че копуват играчи за десетки милиони евро, въпреки, че имат жестоки дългове.

Опитай се да изброиш активите на ЦСКА,срещу които биха получили кредити от банките.
Ако не успееш-а аз съм сигурен в това,вече имаш отговора за разликата между ЦСКА и Реал.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 07 юни 2013 16:13

Закривай...
Изображение Изображение Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 юни 2013 16:19

червените сте вярно болни и промити мозъци до един.

Как си представяте да дойде някакъв нов собственик и да налее 30-40 милиона ей така заради хубавите ви сини очи. За мен дори е грехота човек да си го помисли пък камо ли да го направи, особено в момента когато държавата е в едно да го кажем трагично състояние. 100 пъти е по добре тези пари да се дадат за ремонт и спасяване на белодробната болница в Пловдив, а с останалите пари да се подобрят условията в болниците с родилни отделения в страната. Да не говорим колко работни места могат да бъдат открити с толкова пари.

Но естествено вие сте ЦСКА и сте над тези неща. Какво са 1000 човешки живота пред името ЦСКА и 31 титли и още безброй други купи и медали.
Последна промяна от samobotev на 07 юни 2013 16:20, променено общо 1 път.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 16:20

botevforever написа:
angelofdeath написа:Зада бъдем конкурентни на западняците трябват пари. Ясно се видя, че един собственик не може да справи с разходите. Ако за ЦСКА се събере един консорциум от 5-6 фирми нещата ще тръгнат. Във България обаче всеки дърпа към себе си и още след година тези хора ще се скарат, кой е по-голям. Затова вариант, като при Барселона и Реал не върви. В Испания двата отбора са институции и държавата никога няма да ги остави, а банките им дават без да се замислят. Нали виждате, че копуват играчи за десетки милиони евро, въпреки, че имат жестоки дългове.

Опитай се да изброиш активите на ЦСКА,срещу които биха получили кредити от банките.
Ако не успееш-а аз съм сигурен в това,вече имаш отговора за разликата между ЦСКА и Реал.

Кратко и ясно, Реал си продадоха старата база за пари, които А група не сънува за 50 години. Колко от пишещите тук цесекари са привърженици на клуба и си плащат таксата всяка година, нова тениска всеки сезон? После ми говорете за пари. Футболът не е само да ревеш по форумите, а и пари.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 07 юни 2013 16:21

Те са Харизмата :mrgreen:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 16:23

NO MERCY написа:Те са Харизмата :mrgreen:

Само за Георги Атанасов - Бемконосеца.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 16:26

samobotev написа:червените сте вярно болни и промити мозъци до един.

Как си представяте да дойде някакъв нов собственик и да налее 30-40 милиона ей така заради хубавите ви сини очи..

Поправка-червени очи.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2013 16:27

T&T написа:
GOLEADOR написа:Това за събирането на пари и закупуването на тима от привържениците е идея на Дуче от лятото на 2008 година.Идеята бе 1 000 000 фенове на армейците да съберем по 100 лева и със 100 000 000 бюджет да ръководим сами клуба си.Така се управляват Барселона и Реал Мадрид и както виждаме - успешно.Аз съм "ЗА" такова решение на финансовия проблем на ЦСКА!Така и Титан ще се разкарат от клуба,а феновете ще станат негови собственици!

Решението е супер, само трябва да убедиш останалите 999 999 фенове на ЦСКА също да дадат по 100 лева :lol:
П.С. Твоят съмишленик, коментирал по-горе от теб, заложи на 2 милиона цесекари, а ти само на 1 милион?! Може би си песимист.

На нищо не съм залагал.Идеята е на Дуче от 2008г. и аз само го цитирах.Ако повече от 1 000 000 пожелаят да се включат и купят акции от клуба,наистина не знам как трябва да се процедира в този случай.Може би тези които са първи по време,те трябва да придобият акциите.Така е справедливо според мен.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 16:36

GOLEADOR написа:
T&T написа:
GOLEADOR написа:Това за събирането на пари и закупуването на тима от привържениците е идея на Дуче от лятото на 2008 година.Идеята бе 1 000 000 фенове на армейците да съберем по 100 лева и със 100 000 000 бюджет да ръководим сами клуба си.Така се управляват Барселона и Реал Мадрид и както виждаме - успешно.Аз съм "ЗА" такова решение на финансовия проблем на ЦСКА!Така и Титан ще се разкарат от клуба,а феновете ще станат негови собственици!

Решението е супер, само трябва да убедиш останалите 999 999 фенове на ЦСКА също да дадат по 100 лева :lol:
П.С. Твоят съмишленик, коментирал по-горе от теб, заложи на 2 милиона цесекари, а ти само на 1 милион?! Може би си песимист.

На нищо не съм залагал.Идеята е на Дуче от 2008г. и аз само го цитирах.Ако повече от 1 000 000 пожелаят да се включат и купят акции от клуба,наистина не знам как трябва да се процедира в този случай.Може би тези които са първи по време,те трябва да придобият акциите.Така е справедливо според мен.

Абсурдно е....дори и за Левски да стане това! Няма толкова голяма маса привърженици в България,която да отдели подобни средства. Не сме Испания,нито сме Англия където хората отиват на мач дори отборът им е да загубил 10 мача поред.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 16:38

GOLEADOR написа:
T&T написа:

Да, винаги съм казвал че тази идея е великолепна. Обяви ли се, реализирането и и започне ли записването, веднага ще има наплив от желаещи. Възможно е дори да са повече от 2 000 000 желаещите, тогава направо ще се емитират два пъти повече акции и ще се увеличи капитала на дружеството. Само си представи каква завист ще изпитат Реал Мадрид като научат за това. ;)

"Човешки" материал!?

Върни се в “ЦСКА”