Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот dreben23 » 05 юни 2013 20:58

Без име написа:Отново красноармейският отбор е обединен с друг! Честити нови 5 ЧЕСТНИ титли! Да им се кефите със здраве! А синовете и внуците ви да си ги признават като чисти красноармейски спечелени от самия ЦСКА, а не от друг отбор :)

Мерси! Взе да ви припарва на стогодишния "син" .... Ей ся ще се види що е злоба в действителност! :lol: :lol: :P :)
Иначе аз лично не се кефя на подобна новина. :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 юни 2013 20:59

MainEventer написа:Самото създаване на ЦСКА е от сливане на отбори, така че те са майстори в това да закриват отбори.

Един ден, да сме живи и здрави, ще закрием и вас :) Дотогава само ще ви гаврим ;)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 05 юни 2013 21:00

Teo написа:
Ивайло Лудогорец написа:Е как никой няма да плаща на никой ? Футболист на Литекс и талант номер едно на България , да премине в ЦСКА .... как няма да се плаща :lol:

Осъзнайте се бе... как може един човек да плати за себе си ХАХАХАХА :? :lol: :lol: :lol:

Ти, да не си лоботомиран, бе?
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 юни 2013 21:01

Цялата работа може да се състои във вдигането на цената на няколко играча, които си идват заедно с треньора и съответната договорка Ганчев да прибере печалбата при продажба. ЦСКА получава почти безплатна селекция, Стоичков сменя офиса.
Другият вариант е наистина Ганчев да се е отекчил и уморил да го принуждават да е честен бизнесмен и минава в настъпление, може би облекчено и от политическите промени. С ЦСКА зад гърба ще го пипат по-трудно. Но мисля, че в ЦСКА го дебнат и подводни камъни, защот там няма да може да държи изкъсо всичко според желанията си. Това е опасност и за самите червени фенове, които се радват предварително. Странна ми е тази радост, че идва собственик на друг клуб, при това човек, който никак не е с чисто реноме.
Успехите на Ганчев и Стоичков с Литекс въобще не означават задължително повтаряне и умножаване на същите с ЦСКА!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 05 юни 2013 21:01

727150 написа:ЦСКА "Септемврийско знаме" вече се казва ЦСКА"Захарно петле" .

По добре ЦСКА"Захарно петле",от колкото ФК'КАЛЪВКА ' И ФК ' ДОНОСНИК' :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 юни 2013 21:01

Без име написа:Отново красноармейският отбор е обединен с друг! Честити нови 5 ЧЕСТНИ титли! Да им се кефите със здраве! А синовете и внуците ви да си ги признават като чисти красноармейски спечелени от самия ЦСКА, а не от друг отбор :)

Според мен изпускаш титлата на АС 23, която Гришата няма да остави в забвение :idea: Много скоро ще изпищят всички, най-вече Батков, за нашето основаване.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 05 юни 2013 21:02

От самото създаване на това четрибуквие, щом забуксува, все го обединяват с някое друго подобно. То не бяха - Ботевци от Пловдив, септемврийски знамена, червени знамена, сега с оранжевите бохчи на Кърпачев... Уж ги обединяват, а все става така, че другите са им донори, а те харизмата...
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2013 21:02

Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Даноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юни 2013 21:03

tsonpen написа:Цялата работа може да се състои във вдигането на цената на няколко играча, които си идват заедно с треньора и съответната договорка Ганчев да прибере печалбата при продажба. ЦСКА получава почти безплатна селекция, Стоичков сменя офиса.
Другият вариант е наистина Ганчев да се е отекчил и уморил да го принуждават да е честен бизнесмен и минава в настъпление, може би облекчено и от политическите промени. С ЦСКА зад гърба ще го пипат по-трудно. Но мисля, че в ЦСКА го дебнат и подводни камъни, защот там няма да може да държи изкъсо всичко според желанията си. Това е опасност и за самите червени фенове, които се радват предварително. Странна ми е тази радост, че идва собственик на друг клуб, при това човек, който никак не е с чисто реноме.
Успехите на Ганчев и Стоичков с Литекс въобще не означават задължително повтаряне и умножаване на същите с ЦСКА!

Точно заради тва е- Литекс просто е изгубил стойност, логично е да се случи подобно нещо. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”