Честит Рожден ден на ЦСКА - най-успелият български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Честит Рожден ден на ЦСКА - най-успелият български клуб

Мнениеот Teo » 09 май 2013 19:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
ЦСКА организира днес скромно тържество по случай 65-годишнината от създаването си. На партито, както вече стана ясно, не присъстваха футболистите, които бяха спретнали бойкот. На “Армията” обаче не се появиха и собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов. Те бяха представени от изпълнителния директор Венци Живков. На купона се появиха останалите шефове на “армейците” – Георги Илиев, Емил Костадинов, Аспарух Никодимов, треньорът Милен Радуканов с помощниците му, както и много ветерани.

тея лекета били спретнали бойкот ? това неква шега ли е ?

братле всеки си прави каквото си иска, какво да ти кажем... каквото ръководството, такива и футболистите.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 май 2013 21:06

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
ЦСКА организира днес скромно тържество по случай 65-годишнината от създаването си. На партито, както вече стана ясно, не присъстваха футболистите, които бяха спретнали бойкот. На “Армията” обаче не се появиха и собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов. Те бяха представени от изпълнителния директор Венци Живков. На купона се появиха останалите шефове на “армейците” – Георги Илиев, Емил Костадинов, Аспарух Никодимов, треньорът Милен Радуканов с помощниците му, както и много ветерани.

тея лекета били спретнали бойкот ? това неква шега ли е ?

Такова явно незачитане на рожденния ден на собствения ти клуб говори много за играчите. В такива моменти ме е яд, че шефовете не са военни, да видим тогава ще бойкотират ли разни лекета. Те изобщо имат ли идея, в какъв клуб са попаднали? От тук тръгват бедите за целия български футбол-явното незачитане на традицийте и абсолютното девалвиране на качествата: чест, достойнство и другарство. Вместо това гел, прически и скъпи коли. Да не забравя и вечен рев за заплати, които с малки изключения не заслужават. Сигурен съм, че един Тошко Янчев никога нямаше да си позволи да избяга от такава годишнина. Чужденците ги разбирам, но българите нямат право да се държът па подобен начин. Какво значение имат заплатите и дали са забавени с два месеца, когато най-големия отбор във България има рожден ден. Още повече, че ти някой си дето си дошъл от края на света играеш в него. Титан ги знаеме, но те не са ЦСКА! ЦСКА са хилядите хора, като мен и като вас ставащи и лягащи с победите и мъките на отбора. Какво получаваме в замяна? Незачитане и явна обида от футболисчета, които само срамят червения екип. А, не беше много отдавна времето, когато Европа трепереше от българските отбори. Бой над Леверкузен, Ливърпул, Динамо Москва, Осер, Удинезе и Киево! Сегашните играчи никога няма да изпитата тръпката от победата на сериозен противник, мириса на запалените вестници и да видят сълзите от гордост по-лицата на феновете. За тях непреодолими препятствия са Мура и Сараево, а такива тимчета преди двадесет години ги ядяхме за закуска и ги пускахме да си ходят с поне три-четири гола в кошницата.Те ли са станали по-силни, ние ли сме загинали, определете сами? Лошото е, отговора се набива на очи и всички го знаем!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2013 12:41

Такова явно незачитане на рожденния ден на собствения ти клуб говори много за играчите. В такива моменти ме е яд, че шефовете не са военни, да видим тогава ще бойкотират ли разни лекета. Те изобщо имат ли идея, в какъв клуб са попаднали? От тук тръгват бедите за целия български футбол-явното незачитане на традицийте и абсолютното девалвиране на качествата: чест, достойнство и другарство. Вместо това гел, прически и скъпи коли. Да не забравя и вечен рев за заплати, които с малки изключения не заслужават. Сигурен съм, че един Тошко Янчев никога нямаше да си позволи да избяга от такава годишнина. Чужденците ги разбирам, но българите нямат право да се държът па подобен начин. Какво значение имат заплатите и дали са забавени с два месеца, когато най-големия отбор във България има рожден ден. Още повече, че ти някой си дето си дошъл от края на света играеш в него. Титан ги знаеме, но те не са ЦСКА! ЦСКА са хилядите хора, като мен и като вас ставащи и лягащи с победите и мъките на отбора. Какво получаваме в замяна? Незачитане и явна обида от футболисчета, които само срамят червения екип. А, не беше много отдавна времето, когато Европа трепереше от българските отбори. Бой над Леверкузен, Ливърпул, Динамо Москва, Осер, Удинезе и Киево! Сегашните играчи никога няма да изпитата тръпката от победата на сериозен противник, мириса на запалените вестници и да видят сълзите от гордост по-лицата на феновете. За тях непреодолими препятствия са Мура и Сараево, а такива тимчета преди двадесет години ги ядяхме за закуска и ги пускахме да си ходят с поне три-четири гола в кошницата.Те ли са станали по-силни, ние ли сме загинали, определете сами? Лошото е, отговора се набива на очи и всички го знаем!

За съжаление си прав, но така е, когато в българските отбори играят футболисти на които в главите им е само чалга, чалгаджиики и мисълта за отиване в чужбина. Но тука вина има и цялата държава. Ако попиташ някой от тези футболистчета кога е основан отбора в който играят, едва ли ще могат да отговорят, а ние искаме да зачитат празниците от основаването им.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 10 май 2013 13:02

ЧРД на патерица армейци! Питам се защо играчите не са уважили този празник? Какво бойкотират и какъв им е проблема?Не са ли разбрали в какъв клуб са попаднали и за каква публика играят? Защо собствениците също не са присъствали? За вас феновете, които май най много заслужавате заради мощната подкрепа, която отдавате какво направиха?

И все пак да ви е честит празника!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 май 2013 20:23

fen-fen написа:Питам се защо играчите не са уважили този празник?

Кой да го уважи ??! Сбирщина, чийто капитан е юноша на Левски ли ??! Айде, не, мерси. Не им искам уважението на тия лигльовци и бездушни наемници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 юли 2013 10:12

Нещо тази тема пак ми стана актуална. "Червени" футболни легенди, хора запознати с историята на клуба, родиха ново дружество - "ЦСКА 1923" АД - и заедно с него и нов въпрос. Защо 1923, нали ЦСКА е създаден през 1948 година?
Не целя да дразня никого, просто бях сигурен, че времето ще ми поднесе още един аргумент срещу годината 1948, която за мен е абсолютно измислена, нагласена и избрана. Не претендирам да знам, коя е точната година, не е това целта на всичките ми постове/мнения. Това е работа на хората от ЦСКА.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “ЦСКА”