Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2013 12:41
Такова явно незачитане на рожденния ден на собствения ти клуб говори много за играчите. В такива моменти ме е яд, че шефовете не са военни, да видим тогава ще бойкотират ли разни лекета. Те изобщо имат ли идея, в какъв клуб са попаднали? От тук тръгват бедите за целия български футбол-явното незачитане на традицийте и абсолютното девалвиране на качествата: чест, достойнство и другарство. Вместо това гел, прически и скъпи коли. Да не забравя и вечен рев за заплати, които с малки изключения не заслужават. Сигурен съм, че един Тошко Янчев никога нямаше да си позволи да избяга от такава годишнина. Чужденците ги разбирам, но българите нямат право да се държът па подобен начин. Какво значение имат заплатите и дали са забавени с два месеца, когато най-големия отбор във България има рожден ден. Още повече, че ти някой си дето си дошъл от края на света играеш в него. Титан ги знаеме, но те не са ЦСКА! ЦСКА са хилядите хора, като мен и като вас ставащи и лягащи с победите и мъките на отбора. Какво получаваме в замяна? Незачитане и явна обида от футболисчета, които само срамят червения екип. А, не беше много отдавна времето, когато Европа трепереше от българските отбори. Бой над Леверкузен, Ливърпул, Динамо Москва, Осер, Удинезе и Киево! Сегашните играчи никога няма да изпитата тръпката от победата на сериозен противник, мириса на запалените вестници и да видят сълзите от гордост по-лицата на феновете. За тях непреодолими препятствия са Мура и Сараево, а такива тимчета преди двадесет години ги ядяхме за закуска и ги пускахме да си ходят с поне три-четири гола в кошницата.Те ли са станали по-силни, ние ли сме загинали, определете сами? Лошото е, отговора се набива на очи и всички го знаем!
За съжаление си прав, но така е, когато в българските отбори играят футболисти на които в главите им е само чалга, чалгаджиики и мисълта за отиване в чужбина. Но тука вина има и цялата държава. Ако попиташ някой от тези футболистчета кога е основан отбора в който играят, едва ли ще могат да отговорят, а ние искаме да зачитат празниците от основаването им.