Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?

Мнениеот j0rka7aa » 19 мар 2013 21:59

ЦСКА винаги атакува титлата без значение на колко точки е от първото място, но лично мое мнение е, че този сезон дори и да има шанс ние не трябва да гониме титлата на всяка цена, искам да се оправи стадиона, школата, да остане Милен треньор за дълго време и да няма разпродажба на отбора, тогава бих казал, че титлата за следващия сезон е задължителна.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 мар 2013 22:29

Миналата година като ви одрусаха в Бургас май пак плахо зададохте същия въпрос. И естествено отговорът на повечето беше, че е реално, разбира се, както и сега. После обаче направо си мислехте, че сте я взели 32-рата. От толкова повтаряне се чудя даже как така я нямате. По подобен начин от Локо Пловдив си бяха изрязали за финала купата от картон и си останаха с нея. Съгражданите им още преди 1/4 финала се организираха да ходят пеш на финала. А преди финала от Локото си спомниха това и се притесниха да не се повтори историята. Но вече бяха изрязали купата от картон...
За мен хубавата новина е, че с Радуканов сте много по-симпатичен отбор. Няма да е толкова жалко ако спечелите, колкото би било ако беше станало с 2-ма, 3-ма, които наскоро се изредиха.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 19 мар 2013 22:56

Все още ми е трудно да си го помисля, че е възможно, но кой знае при директните мачове с Лудогорец, Левски е Ботев....лошото е, че тук няма да са 3 победи, които ще са нужни за нещо толкова голямо. Не знам и Левски как са оптимисти, че ще са шампиони, при положение, че още не сме ги видели да надиграват Лудогорец, а за титла този път ще им е необходимо!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 мар 2013 07:57

Въпроса е неправилно зададен.ЦСКА винаги има само две цели и нито едната не е да гони...Ще е успех да вземем купата,това е и което обяви Радуканов
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 мар 2013 09:10

Не е много реална, но пък държим ключа към нея.Ако бием един от двата основни претендента правим другия директно шампион.Все ми се струва,че ще са отново Лудогорец.Левски след изцепките на Дюран Дюран не ги виждам в Ловеч с нещо повече от хикс.Във Варна предвид прекрасните отношения между Боримиров- Илиев с Гонзи очаквам люто кюскане на оная нива и също реми в най- добрия случай.Мачът с нас е енигма, обаче биеме ли ги ще завършат сезона след нас и Ловеч.

Очаквам Гърнетата да полегнат на приятелчето си Кирчо спрещу известна сума или услуги.Те си знаят най- добре бакиите.
В заключение нямаме практически никакъв шанс.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 20 мар 2013 09:42

alp написа:
Кировец написа:
alp написа:Предстои смешника Радуканов да бъде разкрит с неучастието на червените в ЕКТ. Постигна една доста странна победа на герена, но ще се убедите, че е била случайност, питайте канарите.

За кое да ги питаме тия пусти канари? Те ли разпиляха Л с 1:3 насред Гереня? Не - просто удариха прехвалените газаджии с техния любимец 16.

По-смешни голове от тея при 1-3 не съм виждал.

Ми да си, :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 мар 2013 10:24

Самият Радуканов каза преди дни, че титлата не е цел ...
Правете си изводите. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2013 10:27

THE G.A.M.E написа:Самият Радуканов каза преди дни, че титлата не е цел ...
Правете си изводите. ;)

Е, при това класиране е нормално да го играе умряла лисица...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 11:54

BRF написа:
Ивайло Лудогорец написа:
BRF написа:Винаги гоним първото място!Трудно би станало,но не и невъзможно.Остават 12 мача,в тях разградчани и подуенци трябва да загубят по 3,а ние да спечелим всичките :shock: !

Значи не .. :P

Като се има в предвид резултатите ви от последните два мача.......Две от вашите загуби са ми ясни,търси се третата 8-) !

Няма да са и последните! На вас също ще се наложи да губите. Така трябва, защото титлата тази година е решена и ще бъде в полза на Ботев Пловдив!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 мар 2013 13:28

Да зареждам ли подписа :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”