1. Никога базата на 4-ти километър не е била на ЦСКА ,а на Министерство на Отбраната след това на Министерстерство на спорта не виждам как може да се протестира срещу това ,че собственика разполага със собствеността си както намери за добре. А това с подземните паркинги -надявам се не го мислиш сериозно. Цената на един подземен паркинг за хиляди автомобила би била съизмерима с цената на цялата зала и въобще несъизмерима с цената на няколко тренировъчни терени.
2. За отношението на МВР към феновете - бъдете благодарни, че имаше много малко арестувани, все още рушенето на чужда собственост не е позволено и работат на полицията е да го предотвратява.
3. За базите на ЦСКА, честно казано не знаех ,че на някой може да му бъде отнето нещо на което той не е собственик ,а наемател.
4. За Титан- дойдохме ли си на думата. Когато преди около 4 години в същия този форум написах кои са Титан и какво чака ЦСКА . Тогава бях наречен хейтър, комплексар и други от този род. Просто познавам достатъчно добре Д.Борисов и И.Иванов и знам и начина им на работа. Когато написах в същия този форум ,че самото съществуване на сметопочистваща фирма която да сключва договор с определена община за сметопочистване и сметоизвозване е безмислено и легален начин за източване на пари от общинта, някои хора се нахвърлиха срещу мен и т.н. Но както и да е, за сетен път съм познал

Към някои други споменаващи темата мтел няколко въпроса:
Коя година Мтел(Мобилтел) получава лиценз и коя година става спонсор на Левски?
Защо след като Мтел са били задължени да спонсорират Левски(знаем от кого и как според някои

Към vasconti: И синчец(синьо сърце) и моята скромна персона доста пъти писахме че реално Левски има нови собственици и какво нередно има собственика да дава пари за своя компания. Разбирам че си много притеснен за задълженията на Левски към Батков и как Левски ще покрие изискванията и понеже си ми много симпатичен ще те успокоя , че задълженията към Батков вече са покрити.
Би ли ми казал какво нередно има Иво Тонев да работи едновременно и в Левски и в Спортния тотализатор? Само да ти напомня ,че парите коите се отчисляват от спортния тотализатор към министерство на спорта не се разпределят от тотализатора ,а от министерството и отчисляването става автоматично без тези пари въобще да влезнат реално в тотализатора.
Вече ме заболяха ръцете да пиша ,че Газпром имат политиката(такава имат всички нефтено-газови компании) да заделят част от бюджета за покажат ангажираност в обществено значиними и интересни области като спорта , културата , здравеопазване, благотворителност и т.н. Реално приходите на Газпром по никакъв начин не зависят от това дали са спонсори на един ФК или не , те го правят за да покажат ангажираност и мощ по същата причина станаха и спонсори на ШЛ.
Някой сериозно ли мисли че ББ може да задължи шефовете на Газпром на каквото и да е. Просто е несериозно- те са несравнимо по-могъщи от него и просто могат да го купят образно казано с "джобните на децата си за една седмица"