Официално: ЦСКА се завръща на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА се завръща на "Армията"

Мнениеот No Pyro No Fun » 28 фев 2013 19:44

ЦСКА-р написа:
No Pyro No Fun написа:Рисков мач е само тоя с Локо Пловдив според мен...

С Локо сме гости ;). А до мача с Ботев сектор Г ще е отворен. Стига толкова по тая тема, всички домакинства ще бъдат на "Армията".

Обърках се малко... исках да напиша Ботев ама за сетих нещо за Локо защото "домакинския" мач беше извън София и така...
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2013 09:43

Teo написа:
emi_cska написа:единствено мача за Купата след този с Локо София, ако се паднем с левски ще е на националния.

От години не сме играли за купата помежду си, задължително трябва да се паднем срещу Левски, след като отнесем Локо СФ, без да ми се обиждат от надежда ;)

Няма как да играем с тях!Те ще отпаднат в този кръг! ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2013 09:46

Това е една от най-добрите новини за мен в последно време!Армията си е нашия дом!Утре с удоволствие и усмивка ще си пея песните за любимия отбор,па макар и в сектор В :lol: !
ХАЙДЕ ИГРАИТЕ АРМЕЙЦИ
ДАЙТЕ ВСИЧКО ЗА НАС
ТАЗИ ЧЕРВЕНА ТРИБУНА
ТОВА Е СТИМУЛА ВАШ

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 02 мар 2013 10:30

BRF написа:
Teo написа:
emi_cska написа:единствено мача за Купата след този с Локо София, ако се паднем с левски ще е на националния.

От години не сме играли за купата помежду си, задължително трябва да се паднем срещу Левски, след като отнесем Локо СФ, без да ми се обиждат от надежда ;)

Няма как да играем с тях!Те ще отпаднат в този кръг! ;)

ще отпаднем, просто защото ще направим сделка с Литекс-ние ги пускаме за купата, те ни дават три точки за първенство в Ловеч ;) ...Иначе за "Армията"...не разбирам каква е разликата-дали ще играете там, или на 200 метра по-на север,никаква разлика :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 мар 2013 12:30

Вчера минах през Армията и там наистина се работи. Аз обаче смятам, че за стадиона ни трябва грандиозен ремонт, а не дребно освежаване. За А група става, а за Европа едва ли! Не знам, как не им омръзнаха тези полвинчати работи на Титан. За пореде път ми стана ясно, как действат шефовете ни. Като видят, че се задават сериозни протести против управлението им и хоп направят нещо хубаво и ни замажат очите. И така веме четири години. Сега последния им коз е стадиона-красавец. Е, обаче има една българска поговорка "...облекъл нови дрехи Илия, погледнал се пак в тия" или нещо подобно. Това значи, че една боя няма да скрие оветяло съоръжение. ЦСКА е най-големия отбор във България и не му отива да няма стадион. Та нали от там започва всичко! Шефовете и играчите се менят, но стадиона остана. Именно затова има места наречени митични, заради обстановката и спомените, които навяват. Да, Армията има магията на стотици победни мачове и играчи звезди, но е морално остаряла. Ако искаме пак да се мерим с големите, трябва да си направим дом, като техните!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 02 мар 2013 19:37

Честито завръщане ! :) ;) :lol:

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 03 мар 2013 11:57

Честито и от мен.Да ви е честит и генерала.назначаването му беше стъпка в правилната посока.
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “ЦСКА”