Контролен мач ЦСКА - Вакер Инсбрук 01.02.2013; 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Контролен мач ЦСКА - Вакер Инсбрук 01.02.2013; 15:30

Мнениеот Red Warrior » 02 фев 2013 00:53

шивача написа:ето головете
http://pfkcska.sportal.bg/bg/cska_tv?id=275

Не ми се иска да го казвам, но като гледам головете, нещата си миришат отвсякъде. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 фев 2013 09:28

Red Warrior написа:

Не ми се иска да го казвам, но като гледам головете, нещата си миришат отвсякъде. :roll:

Някой обаче сте много големи наивници.Написали ми няколко реда някаква си смешна, тъпа измислена медия, която освен да пише глупости по адрес на ЦСКА друго не прави, и хоп, нашите веднага се хващат и почват да вярват че мача е уреден.Айде стига глупости, тея измислени медии само това заслужават, да ги гонят и да не припарват до отбора! Да се забрани на всички медии да припарват до отбора, официалния сайт ще ни информира за всичко и ще качва репортажи, ако имат възможност и мачовете ще пускат на живо.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 фев 2013 11:36

Venko123 написа:
Red Warrior написа:

Някой обаче сте много големи наивници.Написали ми няколко реда някаква си смешна, тъпа измислена медия, която освен да пише глупости по адрес на ЦСКА друго не прави, и хоп, нашите веднага се хващат и почват да вярват че мача е уреден.Айде стига глупости, тея измислени медии само това заслужават, да ги гонят и да не припарват до отбора! Да се забрани на всички медии да припарват до отбора, официалния сайт ще ни информира за всичко и ще качва репортажи, ако имат възможност и мачовете ще пускат на живо.

+1 :mrgreen:

И понеже се грижат за "интересите" на родните клубове и българските запалянковци, от Спортал са решили да изпратят записи на изиграните от ЦСКА контроли до УЕФА, турската и българската федерации.. :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 02 фев 2013 12:40, променено общо 2 пъти.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 фев 2013 12:39

Не се заяждам, но ..... при гола, който ви вкарват, вратаря ви ( не знам дали е ваша юноша ) не са ли го учили как се застава при праяксвободни удари ?
Това е абсолютно вратарски гол , този е престъпник , малките деца се учат още от 7 годишни как се застава при такива удари , а и не само при такива ... :(

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 фев 2013 23:42

Гола на австрийците беше красив и много малко вратари ще го спасят. Да не говорим, че Стойчев е за първи път на вратата и едва ли е свикнал с колегите си. Иначе има потенциал щом специалист, като Паро го е избрал. Макенджиев имаше повече опит, по-дълга кариера в А група и по-добре познава отбора. Треньорите обаче избраха Боби и дано той не ги подведе. В контролите Черни пази колебливо и може съвсем скоро Стойчев да го замести. Вярвам, че ще е подготвен за тази отговорност, иначе да не беше идвал. Яд ме е, че Левски пак ни изпревариха и сериозно укрепиха вратарския пост. В ЦСКА човека под рамката се превръща в проблемен и затова само за няколко години се изредиха поне десет играчи. От тях само Мболи, Максич и Иво Петров бяха класа. Караджов имаше уникален шанс да пази години наред, но с лека ръка го пропиля с действията си извън терена. Иначе за самата контрола, какво да кажем. Така без картина всички коментари са излишни. Отделно и двата различни състава, които играха по 45 минути. Плюс е израстването на младите Чочев и Долапчиев, които имат шанс за първи резерви. Първия даже може да е титуляр в някои по-лесни мачове. Йешич вижда таланта му и продължава да го налага. Вярвам, че място сред единайсетте може да му се намери. Долапчиев също е алтернатива на двойката ни нападатели и ще чака шанса си. Платини и Камбуров са вече над 30 години и въпроса за новата смяна чука на вратата. В никакъв случай момчето не трябва да се преотстъпва в други отбори или във Б група.

Върни се в “ЦСКА”