Тодор Янчев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gretna

Re: КАПИТАНА НАПУСНА ЦСКА СОФИЯ!

Мнениеот Gretna » 08 яну 2013 00:17

Аз ако бях на мястото на футболистите щях да напусна веднага този отбор.

Може и да не ви вземат лиценза ама ще си изпаднете в Б а после и в В група.

Това е края за ЦСКА.

Или както обичам да пея когато ходя мач с този псевдо отбор

"Да запеееем, дружно песента
за отбора в нашите сърца
НЯМА НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА
остана само ЛЕВСКИ СОФИЯ"

Край. Последната издънка на комунизма умря. Сега може да възродите от В група АС 23.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 08 яну 2013 00:20

джони написа:интересно е кой ще сложат да бъде новия капитан

ами редно е да е свързан с клуба, закърмен с любов, отделно да е играл поне 2-3 сезона, та като се замисля само Станко Йовчев отговаря на изискванията
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 яну 2013 00:22

Toшко не е нищо кой знае какво като футболист, ама е пич и не е лайненце. Следващият ви капитан - Иван Бандаловски обаче е точно такова - лайненце. Първо беше голям левскар, сега го раздава най-големият цскар. Нищо, че си мяташе фланелката след един мач. А пък като играеше в Локото наричаше ЦСКА смешно отборче :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 яну 2013 00:24

Gretna написа:Аз ако бях на мястото на футболистите щях да напусна веднага този отбор.

Това е края за ЦСКА.

за отбора в нашите сърца
НЯМА НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА

Край. Последната издънка на комунизма умря. Сега може да възродите от В група АС 23.

И след това без ЦСКА ще ти е интересно ли?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2013 00:24

Като чета тази тема разбирам,че днес беше извършена най-голямата гавра с Тошко - златната топка бе присъдена на Меси.Значи до вчера псувания и призоваван да си ходи след всеки мач на ЦСКА Тошко,сега е обявен за най-великият и най-моралният и то от най-псуващите го.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 яну 2013 00:26

Има една приказка, че капитанът напуска последен потъващия кораб. Изглежда, че всичко е ясно във вашия отбор и краят е много, много близо...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2013 00:33

Gretna написа:Аз ако бях на мястото на футболистите щях да напусна веднага този отбор.

Това е края за ЦСКА.

за отбора в нашите сърца
НЯМА НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА

Баси радостта,че са им отпуснали от ЕС по 20 кв.м. на говедо!

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 08 яну 2013 00:34

Sofia_1914 написа:Интелигентен футболист,винаги се е държал на ниво и е проявявал уважение. Единствения, който аз лично уважавах в този ви отбор. Жалко.

+1914

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 яну 2013 00:38

Независимо, че в последните два сезона беше все по-бледо копие дори на себе си, отборът ви губи от напускането на един истински цесекар. Тошко не блестеше с футболни качества, но компенсираше с неугасим дух, хъс за игра и любов към отбора ви. Никога не се скри след слаба игра, никога не се изтъпанчи отпред след някой успех, никога не нагруби Опонента, никога не предаде сектор "Г". Ако всичките ви играчи бяха с неговите (средни) умения, но с неговото себераздаване през цялото време докато са на терена, нямаше да имате равни у нас. Добре, че не е така де. Да ви е честит новият капитан Бандата...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 яну 2013 00:44

Tommi написа:Има една приказка, че капитанът напуска последен потъващия кораб. Изглежда, че всичко е ясно във вашия отбор и краят е много, много близо...

Маргарине,явно ти е скучно и се чудиш какво да пишеш,за да убиеш времето май,а! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”