лека вечер

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
cska - maina написа:rsk написа:cska - maina написа:rsk написа:Пише ли нещо за това как ЦСКА е натурален наследник на АС-23, отборът на всички власти, засадата на бабангида и продажната свирка на флайшер? Че ме мързи да чета...
Затова си Левскар, щото от мързел си гледал повърхностно и само каймака си обирал, ама отдолу май е имало аки
Бахти неадекватното мнение![]()
![]()
Припадам
п.с. харесва ми как пишеш левскар с главна буква
Няма как да припаднеш, та ти дори спиш прав по природа![]()
Много ясно, че с главна, все пак носите името на Апостола
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
cska - maina написа:gzagorov, вече ти отговорих назад в темата
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:"Любо вкара 5 гола на Левски и каза: Извинявам се, но си имам програма"!
Това е то! Първо грубо, после извинявай!![]()
http://football.sportal.bg/news.php?news=403591
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 17 госта