Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Разлика!

Мнениеот cska - maina » 30 дек 2012 00:03

gzagorov, вече ти отговорих назад в темата

лека вечер ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 дек 2012 00:05

Как ЦСКА ще да е бил привилегирован?! Та ЦСКА е репресиран от както е създаден през 23 година. Или през 48 беше?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 дек 2012 00:07

cska - maina написа:
rsk написа:
cska - maina написа:
rsk написа:Пише ли нещо за това как ЦСКА е натурален наследник на АС-23, отборът на всички власти, засадата на бабангида и продажната свирка на флайшер? Че ме мързи да чета...

Затова си Левскар, щото от мързел си гледал повърхностно и само каймака си обирал, ама отдолу май е имало аки :lol:

Бахти неадекватното мнение :lol: :lol: :lol: Припадам
п.с. харесва ми как пишеш левскар с главна буква 8-)

Няма как да припаднеш, та ти дори спиш прав по природа :lol:
Много ясно, че с главна, все пак носите името на Апостола

Стига ги качва на черешата! Пускай ги в лявата лента и да вървят на майната си! Те все искат някой нещо да им доказва! Аман!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 30 дек 2012 00:09

Предлагам да не им разваляме измислената тема! Оставете ги да си излеят злобата! И те са хора, нищо че са с промити мозъци! Празници са ,пък напоследък много им се насъбра! ;)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 дек 2012 00:11

cska - maina написа:gzagorov, вече ти отговорих назад в темата

Не си отговорил, но аз и не очаквам да го направиш. Вие ЦСКА-рите не знаете и не можете да разберете собствената си история, а намесвате в коментарите си другите отбори. Както и да е, интелигентните и безпристрастни хора, ако четат, ще разберат какво имам предвид в предишните си мнения. Другото е просто един безсмислен спор между простотията и глупостта.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 дек 2012 00:12

Ние нищо не доказваме. Га и компания си сънуват разни истории и се пробват да ни ги набутват, ама някак си и хората от Симитли се смеят... Ей го и автора на темичката, заваллъ, си мисли, че доказва нещо! Вместо да сте доволни, че взривяват Герена, вие сте напрегнати, не знам що?
Айде весели празници! :) :) :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 дек 2012 00:19

Промити са ви червените мозъчета. Ако ГА започне да пише всяка седмица, че сте морален световен шампион, точно 2 месеца и ще му вярвате безрезервно.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 дек 2012 01:00

"Любо вкара 5 гола на Левски и каза: Извинявам се, но си имам програма"!
Това е то! Първо грубо, после извинявай! :mrgreen:
http://football.sportal.bg/news.php?news=403591
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 дек 2012 01:08

russia написа:"Любо вкара 5 гола на Левски и каза: Извинявам се, но си имам програма"!
Това е то! Първо грубо, после извинявай! :mrgreen:
http://football.sportal.bg/news.php?news=403591

Абе, вие нарочно ли се правите на толкова смешни или ви идва отвътре? Ето какво пише в статията:

Пенев вкара 5 гола във вратата на Левски в полуфиналната среща, която завърши 7:6 в полза на армейците.
След това селекционерът на България обясни защо не се е появил на церемонията за "Футболист на годината".
"Имам си програма и я спазвам. Извинявам се, че не присъствах, но не мога да си нарушавам програмата"

Цялата ви работа такава. Досега за история си приказвахме, ама вие и с настоящето се гаврите.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 30 дек 2012 01:15

Свят да ти се завие от "творчески"обединения!А,бе,защо точно 1949г е ВЕЛИКОТО НАЧАЛО??????!

Върни се в “ЦСКА”