Мнениеот dodo7271 » 06 сеп 2012 15:36
Защо цесекарите се правят на ударени, не ми е ясно. Я да си припомним как ББ "посъветва" ВТБ да стане спонсор на Левски? Дали не беше след един мач в Разград, на който агитката на Левски жестоко освирка премиера и го нарече с възможно най-обидните думи, пред тях маймунските звуци и расистките обиди към Де Карвальо звучаха като за "Лека нощ, деца". Въпросът ми е, защо червената агитка не го направи? Защо не ви чухме нито веднъж да освиркате премиера, правителството? Може би защото Дучето и Г. А. ходят през ден при него да му се подмазват и да му падат на колене. Второ, признайте, че ББ ви намери и на вас спонсор - Асарел Медет. Само, че Титан поискаха майка си и баща си, за да ги пуснат в клуба. Е, не става така. Има и трето, това, че изобщо премиерът на една държава търси спонсори за частни клубове, а дори прави някои от тях държавни - "Берое", е престъпление по всички закони на Европейския съюз. Ясно е защо го прави - след година идват избори. Има обаче една подробност. Лично аз (а сигурен съм и много други левскари) няма да гласуват за ГЕРБ, ако ще утре Бойко да доведе на Герена Роман Абрамович, Харун ал Рашид (или както се казваше там собственикът на Манчестър Сити) и Газпром едновременно и ги представи за спонсори или собственици на "Левски" за вечни времена.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание