ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

orlando7
Контакти:

Re: Кой си ти, Борисов?

Мнениеот orlando7 » 06 сеп 2012 14:51

hrclspr12 написа:
Red_Pride написа:малоумно говедо що не рева като ви намери спонсор на вас :?:

Не се нахвърляйте на Сантиляна! Прочетете му хубаво мнението и помислете малко, преди да отговаряте! Бойко Борисов със сигурност никога не е бил левскар. Нали и вие цесекарите помните, че същият беше в СИК с Венци Стефанов, Младен Михалев, Дмитрий Минев и т.н.?

Абе той,Бойко не знае какъв е!

hrclspr12
Контакти:

Re: ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Мнениеот hrclspr12 » 06 сеп 2012 14:53

Само един въпрос - ББ е Биг брадър нали?

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 06 сеп 2012 15:02

hrclspr12 написа:Само един въпрос - ББ е Биг брадър нали?

От 1984.
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 06 сеп 2012 15:03

hrclspr12 написа:Само един въпрос - ББ е Биг брадър нали?

Не, Бай Брадър е!!! :mrgreen: Б' ти пародията на държава сме!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 сеп 2012 15:25

Viktor4o_Rs написа:Аз съм питал и преди, питам и сега - има ли Боже Господи нормална държава в света, в която премиерът да намира спонсори на футболни и всякакви спортни отбори и да "спасява" този или онзи ?!!! Как във Великобритания един Дейвид Камерън не се меси, когато Рейнджърс фалира и бе пратен по селата - да не би те да са малък отбор и да нямат фенове ? Но няма и как да се намеси, защото ако го направи просто е свършил като политик ;) Тук Тиквата намери спонспори на Левски, Берое, Локо (Пд), Ботев, сега щял да търси и на ЦСКА, въпреки че не го казва открито, ще го направи. И искаме да имаме футбол, ами няма да имаме. А иначе цесекарите да реват, че държавата била против тях и им пречела е не само нагло, но и жалко. Щото ако бяхме нормална страна, още през 2008 г. трябваше да ви пратят в долните групи.

А има ли нормална държава в света, в която хора/разбирай президенти/ като Батков, Гигов, Венци, Динев и т.н. да дават интервюта и да се обясняват за играта на отбора си пред медиите? НЯМА! Аз поне не съм виждал Перес, Лапорта, Абрамович или който и да е да се мота по пистата, да ръкомаха и да остроумничи в ефир!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 сеп 2012 15:36

Защо цесекарите се правят на ударени, не ми е ясно. Я да си припомним как ББ "посъветва" ВТБ да стане спонсор на Левски? Дали не беше след един мач в Разград, на който агитката на Левски жестоко освирка премиера и го нарече с възможно най-обидните думи, пред тях маймунските звуци и расистките обиди към Де Карвальо звучаха като за "Лека нощ, деца". Въпросът ми е, защо червената агитка не го направи? Защо не ви чухме нито веднъж да освиркате премиера, правителството? Може би защото Дучето и Г. А. ходят през ден при него да му се подмазват и да му падат на колене. Второ, признайте, че ББ ви намери и на вас спонсор - Асарел Медет. Само, че Титан поискаха майка си и баща си, за да ги пуснат в клуба. Е, не става така. Има и трето, това, че изобщо премиерът на една държава търси спонсори за частни клубове, а дори прави някои от тях държавни - "Берое", е престъпление по всички закони на Европейския съюз. Ясно е защо го прави - след година идват избори. Има обаче една подробност. Лично аз (а сигурен съм и много други левскари) няма да гласуват за ГЕРБ, ако ще утре Бойко да доведе на Герена Роман Абрамович, Харун ал Рашид (или както се казваше там собственикът на Манчестър Сити) и Газпром едновременно и ги представи за спонсори или собственици на "Левски" за вечни времена.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2012 15:44

dodo7271 написа:Защо цесекарите се правят на ударени, не ми е ясно. Я да си припомним как ББ "посъветва" ВТБ да стане спонсор на Левски? Дали не беше след един мач в Разград, на който агитката на Левски жестоко освирка премиера и го нарече с възможно най-обидните думи, пред тях маймунските звуци и расистките обиди към Де Карвальо звучаха като за "Лека нощ, деца". Въпросът ми е, защо червената агитка не го направи? Защо не ви чухме нито веднъж да освиркате премиера, правителството? Може би защото Дучето и Г. А. ходят през ден при него да му се подмазват и да му падат на колене. Второ, признайте, че ББ ви намери и на вас спонсор - Асарел Медет. Само, че Титан поискаха майка си и баща си, за да ги пуснат в клуба. Е, не става така. Има и трето, това, че изобщо премиерът на една държава търси спонсори за частни клубове, а дори прави някои от тях държавни - "Берое", е престъпление по всички закони на Европейския съюз. Ясно е защо го прави - след година идват избори. Има обаче една подробност. Лично аз (а сигурен съм и много други левскари) няма да гласуват за ГЕРБ, ако ще утре Бойко да доведе на Герена Роман Абрамович, Харун ал Рашид (или както се казваше там собственикът на Манчестър Сити) и Газпром едновременно и ги представи за спонсори или собственици на "Левски" за вечни времена.

Ти сериозно ли смяташ, че агитката ви е изплашила Бойко и затова ви е намерил спонсор? :) А това псуване да не би да прави намесата на държавата в една частна фирма законно и морално, та питаш червените фенове защо и те не го псуват?
Всъщност въобще имаш ли спомени защо го псувахте?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 06 сеп 2012 15:46

бахти ...... вие го псувате - пък той ви намери спонсори ..... или пък докато сто наркомана от софия запад го плюят , батков и другият агент марков може да са лазили всеки ден пред бб за да ви намери спонсор и собственик.... тва помисли ли го??? или викаш въпреки бб руснаците са решили да ви вземат на пожар след като батков каза , че няма пари и въпреки дълговете, които имате ..... ей така ..... заради хубавите ви сини очи ...

както и да е ... това няма да го разберем ,защото медиите са заети с най - големият отбор в Б-я и не чоплят около другите отбори.

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 сеп 2012 15:47

dodo7271 написа:Защо цесекарите се правят на ударени, не ми е ясно. Я да си припомним как ББ "посъветва" ВТБ да стане спонсор на Левски? Дали не беше след един мач в Разград, на който агитката на Левски жестоко освирка премиера и го нарече с възможно най-обидните думи, пред тях маймунските звуци и расистките обиди към Де Карвальо звучаха като за "Лека нощ, деца". Въпросът ми е, защо червената агитка не го направи? Защо не ви чухме нито веднъж да освиркате премиера, правителството? Може би защото Дучето и Г. А. ходят през ден при него да му се подмазват и да му падат на колене. Второ, признайте, че ББ ви намери и на вас спонсор - Асарел Медет. Само, че Титан поискаха майка си и баща си, за да ги пуснат в клуба. Е, не става така. Има и трето, това, че изобщо премиерът на една държава търси спонсори за частни клубове, а дори прави някои от тях държавни - "Берое", е престъпление по всички закони на Европейския съюз. Ясно е защо го прави - след година идват избори. Има обаче една подробност. Лично аз (а сигурен съм и много други левскари) няма да гласуват за ГЕРБ, ако ще утре Бойко да доведе на Герена Роман Абрамович, Харун ал Рашид (или както се казваше там собственикът на Манчестър Сити) и Газпром едновременно и ги представи за спонсори или собственици на "Левски" за вечни времена.

От гледна точка на сегашната ситуация е лесно да го кажеш! Особено последното изречение не звучи много правдоподобно/видите ли, ние сме Левски и парите на Абрамович не ни интересуват/, ама...ще замълчим, поне засега!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 сеп 2012 15:50

vaskonti написа:

Ти сериозно ли смяташ, че агитката ви е изплашила Бойко и затова ви е намерил спонсор? :) А това псуване да не би да прави намесата на държавата в една частна фирма законно и морално, та питаш червените фенове защо и те не го псуват?
Всъщност въобще имаш ли спомени защо го псувахте?

Няма значение какъв е поводът. Ти не знаеш ли какъв нарцис е Бойко? За него е важно да се говори с хубави думи и да не го псуват. Не казвам, че само освиркванията бяха поводът за намирането на спонсор, но със сигурност имат своя принос. Г. А. в едно е прав - ако агитката на ЦСКА скочи, много бързо ще се намери решение на проблема с дълговете :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “ЦСКА”