Холандският Витес ще бъде съперник на Локомотив (Пловдив) във втория предварителен кръг от квалификации за влизане в групите на Лига Европа. Локомотив ще посрещне Витес на 19 юли на стадион „Георги Аспарухов” в София, а на 26 юли ще гостува за реванш в Арнхем.
Ако това е вярно,реванша сте гости!
ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: ФК Баку/МуРа- ЦСКА
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
- POPCORN
- Контакти:
1977 написа:efc27 написа:Доктор Хаус написа:Реванша къде е ?
Във София.
Според правилника на УЕФА не може реваншите на Левски и ЦСКА да са в един ден в един град.Един от двата отбора ще домакинства в първия мач.
най-вероятно Левски, защото ЦСКА е понапреде в класирането.Говорим за българското първенство и като са понапреде мисля,че имаха право на избор те.Може и да се лъжа

Последна промяна от POPCORN на 25 юни 2012 16:54, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
16 и 29 юли са в най-горещият период на годината, както в Баку(горещо и влажно, понеже са на брега на Каспийско море), така и у нас, дори 28-29 и 30 юли са известни като "Горещниците". Та, може би подготвителен лагер в Турция, не е толкова лоша идея!
Каквото и да е времето, каквито и да са Баку, единствено и само отстраняването им е целта ни. Всичко останало ще е срам.
Каквото и да е времето, каквито и да са Баку, единствено и само отстраняването им е целта ни. Всичко останало ще е срам.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- bilyaletdinov
- Контакти:
Кофти съперник за първи кръг . Гледам имат интересни единици като Ненад Ковачевич , който има над 120 мача за Ланс , костариканецът Паркс го помня от Локо Москва . Очаквам труден мач за вас в Баку и победа в София , дано пак си ги мерим в групите на Лига Европа 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
1977 написа:efc27 написа:Доктор Хаус написа:Реванша къде е ?
Във София.
Според правилника на УЕФА не може реваншите на Левски и ЦСКА да са в един ден в един град.Един от двата отбора ще домакинства в първия мач.
и аз така знам и понеже Левски има по-висок коефициент, ако това правило важи ЦСКА 100% ще е домакин първият мач.
Но тук има едно НО, защото и Локото ще играе в София на Герена първият си мач и не знам дали и той се брои!!! Ако се брои той то тогава Левски и ЦСКА заради по-големият си коефициент ще са гости първият мач а Локото домакин?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Red Warrior
- Контакти:
Udoji90 написа:Предполагам, че съперникът ни ще е "Баку". Преди няколко сезона "Левски" се поизмъчиха с тях в квалификациите за ШЛ, така че трябва да подходим сериозно, за да вземем добър резултат още в първия мач навън.
Спомням си как Рабех тропяса нападателя им (един бразилец) с шут в главата. Падна като покосен.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- POPCORN
- Контакти:
Red Warrior написа:Udoji90 написа:Предполагам, че съперникът ни ще е "Баку". Преди няколко сезона "Левски" се поизмъчиха с тях в квалификациите за ШЛ, така че трябва да подходим сериозно, за да вземем добър резултат още в първия мач навън.
Спомням си как Рабех тропяса нападателя им (един бразилец) с шут в главата. Падна като покосен.
аз пък си спомням ,че не дадоха чиста дузпа за Интер

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Avanti_Ragazzi написа:1977 написа:
и аз така знам и понеже Левски има по-висок коефициент, ако това правило важи ЦСКА 100% ще е домакин първият мач.
Но тук има едно НО, защото и Локото ще играе в София на Герена първият си мач и не знам дали и той се брои!!! Ако се брои той то тогава Левски и ЦСКА заради по-големият си коефициент ще са гости първият мач а Локото домакин?
Може единият отбор да домакинства във вторник, а другият в четвъртък.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
POPCORN написа:Red Warrior написа:Udoji90 написа:Предполагам, че съперникът ни ще е "Баку". Преди няколко сезона "Левски" се поизмъчиха с тях в квалификациите за ШЛ, така че трябва да подходим сериозно, за да вземем добър резултат още в първия мач навън.
Не Интер, а ФК Баку.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
POPCORN написа:Red Warrior написа:Udoji90 написа:Предполагам, че съперникът ни ще е "Баку". Преди няколко сезона "Левски" се поизмъчиха с тях в квалификациите за ШЛ, така че трябва да подходим сериозно, за да вземем добър резултат още в първия мач навън.
А ти си толкоз прост ,че май само ти не правиш разлиакта между ФК БАКУ и Интер БАКУ !!