Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот danko_sot » 17 юли 2012 10:38

На 90 % от тези дето пишат тука и се водят фенове на ЦСКА аз съм убеден, че много малко да не кажа хич им пука за клуба. Това не може да са фенове на ЦСКА. За тях е по-важно да наплюят Дучето и да не го следват, заради тяхна скрита завист и комплексарщина, отколкото да защитят клуба си от узурпаторите. Но това е положението! Живеем в Б-я- страната на завистта и омразата!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

redpride
Контакти:

Re: Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот redpride » 17 юли 2012 16:29

Каквото и да си говорите, Дучето направи много за сектор Г. Може да е прибирал пари, но организира хиляди хора да тръгнат към Прага, Рим и Истамбул. Смятам, че много от това, което е написал е истина и ние не трябва да се примиряваме със сегашното положение на отбора. Откакто Титан взе власта в ЦСКА започна и падението. Вече не ми се гледат нито телевизия нито вестници, защото винаги статийте са свързани с нещо лошо. Неплатени заплати, откраднати играчи, дългове към държавата, стадион руина и школа разкарвана по селата. Дадоха им базите и какво направиха, нищо. Е, за какво изобщо взеха отбора? Да кажат, толкова са ни силите, повече не можем да даваме. Не виждате ли, че три години ни залъгват, а нещата си остават посредствени. Вече съм сигурен, че с Титан начело ЦСКА никога няма да е първи, защото те не го искат. Доказаха го с хилядите си грешни решения и намирисващи сделки.

Върни се в “ЦСКА”